DRAMATISK: VG møter Sylvi Listhaug og Espen Espeset seks dager etter at Steffen kom til verden. Foto: Tore Kristiansen VG Det første Sylvi Listhaug (39) sa da hun våknet fra narkosen var: «Hvor er babyen min? » Artikkelen er over tre år gammel – Jeg ble bekymret for om dette skulle gå galt og at han ikke skulle overleve, sier Frp-statsråden. Hun og ektemannen Espen Espeset (42) møter VG på bakeriet i gaten rett utenfor parets gamle leilighet på Majorstuen i Oslo - under en uke etter at paret fikk sitt tredje barn. Sønnen Steffen kommer i tillegg til Signe (8) og Lars (6) - alle oppkalt etter familiemedlemmer. Men den tredje fødselen ble ikke like uproblematisk som parets to foregående. Les: Her er Sylvi Listhaugs nyfødte sønn LISTHAUGS LILLE GULL: Lille Steffen er Sylvi Listhaug og mannen Espen Espesets tredje barn. Foto: Tore Kristiansen VG Fem dager over Fredag forrige uke var Sylvi Listhaug gått fem dager over terminen, som var 26. mars. Om morgenen kom politiker-paret til fødeavdelingen på Ullevål sykehus, og fødselslegene der bestemte at fødselen måtte igangsettes.

Nrk supernytt nyhetskviss

nrk super nytt

Nrk supernytt tips

– Dette er veldig uheldig, og det gjør det vanskeligere og mer uforutsigbart å ha diabetes hvis det viser seg at varedeklarasjonen ikke stemmer, sier Bjørnar Allgot i Diabetesforbundet. – Som et direkte resultat vil diabetes type 1-pasienter kunne feilberegne karbohydratinntaket og dermed undermedisenere seg. Et økt sukkerinntak vil dessuten føre til et økt kaloriinntak, noe som slår uheldig ut for mennesker som sliter med overvekt og som er i faresonen for å få diabetes type 2, sier Allgot. Glemmer volumet Vinflaskene som står i hyllene på de 300 Vinmonopolene i Norge, er bestselgerne innenfor hver kategori. Resten havner på den ikke like lukrative bestillingslisten. Denne måneden har Vinmonopolet endret kategoriseringen, for å tilpasse seg EU-kravene til sukkergrenser. Nå blir rødvin delt inn i to helt nye kategorier: sukkerinnhold over og under 9 gram per liter, der skillet tidligere gikk ved 75 gram per liter. Dette er fordi like viner skal konkurrere mot hverandre om de ettertraktede hylleplassene.

Nrk supernytt

Med en veldig fin fargeintensitet får bildene dine et flott og eksklusivt uttrykk Uansett om du liker plakater, fotolerreter eller annet spennende materiale, kan du her hos CEWE finne et stort utvalg og et gratis fotoprogram som gir deg massevis av muligheter for selv å designe og tilpasse dine egne bilder til flotte veggbilder. Kundeservice og fornøydgaranti Har du møtt noen problemer med å lage veggbildene dine? Er det noe som ikke fungerer, eller vil du bare gjerne vite hvordan du retter noe eller legger til grafikk? Ring eller skriv til vår flinke og serviceinnstilte kundeservice, de er der for å hjelpe deg. Vi håper du liker de nye veggbildene dine. Skulle det mot all forventning være noe du er misfornøyd med, kan du benytte deg av fornøydgarantien vår. God fornøyelse!

Nrk supernytt tiktok

  • Moderne stue inspirasjon restaurant
  • Sex på snapchat
  • Nrk supernytt radio
  • Nrk supernytt påske
  • Nrk supernytt klassen
  • Nrk supernytt nyhetskviss
  • Nrk supernytt tips

Nrk super supernytt