12. 18 Ta kontakt for ytterligere informasjon. Forhandlingsutvalget for tariffoppgjøret 2019 består av: Rutt Siri Kregnes, Evidensia Smådyr AS Andreas Marstad, Anicura Ketil Løland Jacobsen, Sentrum Dyreklinikk AS Ved spørsmål ta kontakt med tariffavtaleansvarlig: Fant du det du lette etter? Takk for kommentaren! Kommentar sendt

Veterinær lønn 2013 relatif

veterinær lønn 2012 relatif

Du burde også ha en interesse for medisin. Veterinær er ofte en tung jobb, i hvert fall hvis du i hovedsak skal jobb med store dyr, derfor er det heller ingen bakdel om du har god fysikk. Dyr kan i likhet med mennesker bli syke til alle døgnets tider, så det å være fleksibel er også viktig.. Temakveld - veterinærstudier i Polen Studenter som studerer til veterinær i Polen kommer til Oslo for å dele sine erfaringer med de som vurderer å studere det samme. LES MER HER Utdanning / kompetansekrav - Veterinær / Dyrlege Veterinær er en beskyttet tittel som du får etter å ha fullført veterinærstudiet. Det er kun Norges veterinærhøyskole i Oslo som har rett til å utdanne veterinærer i Norge. Kravene for å komme inn varierer litt fra år til år. Du kan også studere til å bli veterinær i utlandet. Vær forberedt på at det kan kreves andre opptakskrav om du skal studere til å bli veterinær utenfor Norge. For å komme inn kreves det generell realkompetanse i tillegg til R1 eller (S1+S2) ( som er matte) og KJE(1+2) (kjemi 1 og 2) Studiet tar mellom 5, 5 år og seks år.

Hva får de ulike dyrlegene i lønn?

SVAR Besvart 05. 03. 2017 13:24:02 Spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid. Se spørsmål og svar som ligner for nyere spørsmål. Hei Takk for spørsmålet ditt! Vi er ikke eksperter på akkurat dette, dessverre. Lønnen til en veterinær/dyrlege kan være ganske høy. Det er store forskjeller også, på om man jobber i det offentlige, eller driver en privat klinikk og skaffer kunder selv, etc. På står det: Lønnen avhenger av flere faktorer, for eksempel om du er ansatt eller driver egen praksis, om du har spesialisering eller annen etterutdanning. En veterinær ansatt i staten tjener mellom 466 800 til 1 060 700 kroner i året. (Kilde: Statens hovedtariffavtale 2014-2016). Privatpraktiserende veterinærer tjener som regel mer enn veterinærer som jobber i det offentlige. Så det kan være ganske god lønn i yrket. Det er ikke sikkert det er så stor forskjell i lønn på veterinærer som jobber med smådyr vs gårdsdyr. Ofte er det sånn at de veterinærene som bor i storbyene jobber med smådyr (siden det ikke er så mange gårdsdyr i byene), og de som bor i distriktene gjerne jobber med begge deler.

Få nyhetene servert i innboksen.

Veterinær lønn 2014 edition

  • Seks fine fjellturer i nærheten av Trondheim - Trd.by
  • Hvordan bruke gjærlås
  • Tariffavtalen med Veterinærforeningen - overenskomst nr 572
  • Tromsø kommune ledige stillinger mortuary
  • Veterinær lønn 2013 relatif
  • Høyrentekonto sparebank 1 i need
  • Veterinær lønn 2014 edition
  • Puss sølvtøy bakepulver
  • Oppsigelse av leieforhold uten kontrakt

Veterinær | utdanning.no

Veterinæren behandler og forebygger sykdommer hos dyr, men jobber også med mattrygghet og dyrevelferd. Som klinisk veterinær forebygger og behandler du sykdommer hos dyr. Dyrlegen gir også råd og veiledning til dyreeiere. Mange veterinærer jobber også med mattrygghet, dyrevelferd, folkehelse og fiskehelse. Disse delene av veterinæryrket er ikke like kjent som den «tradisjonelle dyrlegen», men er viktige arbeidsområder for veterinærer. Veterinærer jobber ofte tett med dyrepleiere på smådyrklinikker. Vanlige arbeidsoppgaver for en veterinær: dyrehelse og dyrevelferd fiskehelse rådgivning og forebyggende helsearbeid kontroll av produksjon og omsetting av næringsmidler laboratoriearbeid undervisning og forskning Under utdanningen kan du spesialisere deg innenfor blant annet akvamedisin, hestemedisin, mattrygghet, produksjonsdyrmedisin og smådyrmedisin. Det er også mulighet til å ta en forskerlinje i veterinærmedisin dersom du ønsker å bli forsker. Det er Mattilsynet som autoriserer veterinærer i Norge.

Det kan være litt lønnsforskjeller, men det er som sagt vanskelig å gi et konkret svar, siden det er så store lønnsforskjeller innad i yrket, og mange ulike ting som spiller inn på hva du tjener:) Hvis du har lyst går det an å kontakte Den norske veterinærforening og spørre dem. Lykke til med fremtiden og yrkesvalgene dine! :) Hilsen René, Utdannings- og jobbrådgiver I samarbeid med Jeg synes også du bør lese: attach_file attach_file

  1. Bukkene bruse eventyr nynorsk
  2. Viktige saker for høyre
  3. Nader og simin et brudd
  4. Best i test skjeggtrimmer 2017
  5. Kart over usa med stater