"Candle in The Wind" var opprinnelig skrevet som en hyllest til Marylin Monroe i 1973, men ble fremført i ny versjon til ære for prinsesse Diana av Wales etter hennes død i 1997. Det er denne siste utgaven som virkelig fikk sving på salgstallene. Han er også velkjent for filmmusikken "Can You Feel The Love Tonight" fra filmen The Lion King, som han høstet hele fem Grammyer og en Oscar for. Elton John har en utrolig musikalsk teft og er særlig kjent for sine vakre ballader akkompagnert av hans mesterlige pianospill. Sceneshowet krydres med fargerike kostymer, fancy briller og han britiske sjarm. Vi ønsker velkommen til en helaften i Oslo Spektrum lørdag 14. desember kl. 19. 30 med den legendariske artisten, Sir Elton John. Se den nydelige "Your Song" her: Salgsstart: Mandag 18. mars kl. 09. 00 Billettpris: Sitteplass kategori 1: 1500, - (+ serviceavgift) Sitteplass kategori 2: 760, - (+ serviceavgift) Sitteplass kategori 3: 665, - (+ serviceavgift) Ingen aldersgrense Billettbestilling: Billettbestilling foretas via 815 11 211 (Ticketmasters billettkontor avdeling Oslo Spektrum) eller tlf 815 33 133 / tlf 22 82 81 97 (callsenter) For billetter til rullestolbruker og ledsager, kontakt billettkontor eller callsenter.

Elton john konsert norge 2017 date

15. juni spilte han nemlig for 5. 000 mennesker i Sønderborg, Danmark, og i etterkant av konserten kunne danske medier melde om en artist i storform. hele Norge representert Fredag kveld ventes dobbelt så mange mennesker på Stortorget, og arrangørene fra Hamar kommune, Stange kommune og Hamar Olympiske Anlegg gleder seg til å ta imot folkehavet. – Jeg har registrert at det har vært veldig god stemning på hans seneste konserter, og at man opplever en artist i full vigør, sier Hamars kultursjef, Morten Midtlien. Midtlien forteller at rundt 60 prosent av billettene er kjøpt av folk bosatt i Hamarregionen. De resterende 4. 000 billettene er fordelt på folk fra hele Norge og store deler av Europa. – Alle landsdeler er representert, og jeg vet at det også kommer publikummere fra Spania, Italia, Hellas, sier Midtlien.

Ved kjøp av billetter direktet fra Ticketmasters billettkontor og Callsenter, vil kjøper bli belastet med 30 kr pr. kjøp. Kjøp som foretas via er uten avgift. For spørsmål om uthenting av billetter, ta kontakt med Ticketmaster. Billettbestilling for bedriftskunder/større grupper: En gruppebestilling er en bestilling på minimum 10 billetter. Et unntak er familiearrangementet Disney On Ice, der er minimumsantallet 15 billetter. Bestillingen kan sendes til. Vær oppmerksom på at bestillinger pr. mail kan bli håndtert dagen etter, og at dersom bestillingen sendes i forbindelse med en salgsstart med stor pågang kan arrangementet være utsolgt. Husk å oppgi nødvendig kontaktinformasjon! Faktura sendes på mail og billettene sendes med posten eller på e-post når betaling er mottatt. Ved kjøp av billetter direktet fra Ticketmasters billettkontor og Callsenter, vil kjøper bli belastet med 30 kr pr. Kjøp som foretas via er uten avgift.

– Folk kan forvente seg en fantastisk kveld. Han kommer med bandet sitt og spiller to til tre timer i forhåpentligvis flott vær den 1. juli 2016, sier Kristian Digre i Trondheim Concerts. Det er ikke mange artister som kan vise til en like lang hit-katalog som Sir Elton John. De fleste kjenner låter som Rocket Man, Your Song, Don't Let The Sun Go Down On Me, Crocodile Rock og Nikita. Nå blir det mulig å høre flere av disse live på Sverresborg til sommeren. – Klart det er artig å lykkes med å få ham hit. Vi har jobbet med dette i en måned og var lenge redde for at det ikke ble noe av, sier Digre. Han vil ikke si hvor mye det koster å få verdensstjerna til Trondheim, men innrømmer at det er en av de mest krevende artistene de har booket når det kommer til overnatting, bespisning og transport. Artisten spiller konsert i Ålesund dagen før han kommer til trønderhovedstaden. 15. 000 så Elton John i Bergen Dette bildet ville Elton John ha i sin private samling 13 år siden sist Elton John er kjent for sine fargerike sceneantrekk, men har kanskje tonet det noe ned de siste årene.

Elton John slutter å turnere, men først om tre år - Dagbladet

Følg skilting «P-mot betaling». Her det parkering billetter tilgjengelig som er gyldig under hele ditt besøk.

  1. Nynorsk ordbok på nett
  2. Widerøe tilbake til Røros – NRK Trøndelag – Lokale nyheter, TV og radio
  3. Elton john konsert norge 2017 results
  4. Elton john konsert norge 2017 1
  5. Elton John kommer til Trondheim – NRK Trøndelag – Lokale nyheter, TV og radio
elton john konsert norge 2010 qui me suit

Elton John kommer til Trondheim – NRK Trøndelag – Lokale nyheter, TV og radio

Vi anbefaler alle på det sterkeste å benytte seg av kollektivtransport til Telenor Arena, som ligger kun 15 minutters spasertur fra Lysaker stasjon, et knutepunkt for både buss, tog og flytog. Flere rutebusslinjer tar deg effektivt og raskt ut til arenaen og tilbake igjen. For konkrete linjer og rutetid fra din holdeplass, besøk. Shuttlebusser Shuttlebussene kjører kontinuerlig så lenge det er behov og returnerer til Oslo etter arrangementets slutt. Starttid og holdeplass vil fremkomme ca. en uke før arrangementet på Telenor Arena sin Facebook side, app og hjemmeside. Billetter kan kjøpes ved holdeplass og gjennom vår app, T·App. Bussbilletter koster kr. 50, - en vei og kr. 100, - tur/retur i T·App, kr. 60, - en vei og kr. 120, - ved bussholdeplassen. Parkering Vi anbefaler å ikke kjøre bil til Telenor Arena da det kan bli bilkø for å komme både inn og ut av Fornebu. Må du likevel kjøre bil finnes det parkeringsplasser vis-à-vis Telenor Arena, samt i parkeringshuset ved Fornebuporten og IT Fornebu.

Elton john konsert norge 2017 concert

elton john konsert norge 2017 1 elton john konsert norge 2017 online

Elton John slutter å turnere, men først om tre år Ferdig med turnélivet etter neste runde. ANNONSERTE NYHETER: Elton John annonserte onsdag kveld at han pensjonerer seg fra turnélivet. Men først skal han legge ut på en aller siste runde. Foto: Neil Hall / Reuters / NTB Scanpix Vis mer Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon (Dagbladet): Elton John (70) har bestemt seg for å legge turnélivet på hylla. Det annonserte den britiske poplegenden onsdag kveld via sin hjemmeside. I annonseringen, som var direktesendt fra New York, sa Elton John følgende: ​- Jeg kommer ikke til å turnere mer. Den kommende turnéen blir min siste turné. Videre forklarte Elton John at han nå vil prioritere familien og barna. Allikevel vil hans siste verdensturné pågå i nærmere tre år. Sir Elton har de siste dagene annonsert at en spesiell kunngjøring ville komme onsdag. Hjemmesiden hans var onsdag formiddag preget av sitatet «I've finally decided my future lies... », en tekstlinje fra hans egen låt «Goodbye Yellow Brick Road».

  1. Maneater i norge now
  2. Hjerteinfarkt symptomer armen
  3. Sykemelding ved foreldres sykdom road