SEOGHØ Artisten Gaute Ormåsen smilte bredt da han i mai 2014 giftet seg med kjæresten Marie Enoksen. Nå har paret fått en ny grunn til å juble. Ekteparet venter nemlig sitt første barn sammen. Gaute avslørte selv den glade nyheten på sin Facebook-side og Instagram-konto. «Oh no! Ser ut til at det blir enda mer sokkebretting i 2016» skriver han under et bilde av flere babysokker omringet av sokker for voksne. Sangeren bekrefter den hyggelige nyheten overfor Seoghø - Ja, det stemmer at vi venter barn, sier han. Drømte om barn Da han giftet seg i 2014 la ikke Gaute skjul på at både han og kona gledet seg til å utvide familien. - Vi håper å få barn innen et år eller to. Drømmen er å få like fine barn som niesene mine, sa han til Se og Hør. Paret giftet seg i en svært romantisk vielse i Trefoldighetskirken i Arendal. - Jeg er en veldig lykkelig mann nå. Det var utrolig fint, men det blir det jo når man kjenner bare gode folk, sa Gaute Ormåsen til Se og Hør på kirketrappa umiddelbart etter at vielsen var over.

Chirag patel kjæreste

- Hvis den rette kommer, så blir det bra! - For en dag, om mange år fremover, vil jeg gifte meg og få noen små barn. Musikken er kjæresten Mo har ingen hast med å bli far. - Men ikke nå, nå er jeg for ung. Men om mange, mange år, sier Mo, som heller ikke stresser med å få seg kjæreste. - Nå er det musikk som er kjæresten! Ingen partygutt Selv om Mo er ungkar og spellemann, er han ikke noen partymann. - Nei. Jeg er ikke en festetype. Selv om jeg gjør det noen ganger med venner. - Jeg kan ta en fest, når Grand Prix er ferdig. Selv om han ikke lever noe partyliv, er han svært sosialt anlagt. Mo slapper best av sammen med sine egne. - Henge med venner. Slappe av. Gjøre noe som å gå på kino eller konsert. Sånne type ting. Favoritt "Heal" er en av favorittene foran lørdagens finale. Vinner Mo, representerer han Norge i Eurovision Song Contest i Danmark. Popballaden er komponert av Laila Samuelsen. Det tidligere "The Tuesday"-medlemmet har skrevet flere MGP-hits for Venke Knutson og G aute Ormåsen.

Gaute Ormåsen blir pappa - Se og Hør

Kjæreste

Utgangsmusikk var «Different Drum». Minnestunden for den avdøde journalisten, forfatteren og «Idol»-dommeren ble holdt i Kulturhuset i Folketeaterbygningen i Oslo. (©NTB) smp-stories-bottom-widget matrix-tags curate-widget lfa

Hvor ble Idol-folka av? - Underholdning

  • Europris kirkeby – Led lemputes
  • Gaute ormåsen kjæreste
  • Hva ble huset solgt for pc
  • Tysk østerrikske hoppuke 2019
  • Nattog oslo trondheim
  • Russland grenser til
  • Oslo universitetssykehus, Aker – Wikipedia
  • Hvordan komme seg til og fra Værøy - Værøy kommune
  • Kjæreste

ANDRE GANG: Gaute Ormåsen har blitt pappa for andre gang. Foto: Alf Øystein Støtvig Artisten bekrefter at han er blitt far til en gutt. Artikkelen er over ett år gammel Sønnen Mateo Johannes kom til verden for en uke siden, forteller Gaute Ormåsen til VG mandag kveld. – Alt står bra til. Litt trøtt som andre småbarnsfedre bare, sier han. Fra før har han og kona Marie datteren Elea Josefin, som kom til verden i 2016. – Jeg er veldig takknemlig for å ha fått to friske barn. Det ser jeg ikke på som noe selvfølge, sier han. Les også: Gaute Ormåsen giftet seg På Instagram har han lagt ut bilde av det nye familiemedlemmet: Ormåsen ble et kjent ansikt i Norge da han i første sesong av «Idol» i 2003 endte på andre plass etter at han ble slått av Kurt Nilsen. Fikk du med deg? Funkygine ble mamma Artisten er gift med Marie Ormåsen. De ga hverandre sitt ja i Trefoldighetskirken i 2014. I bryllupet overrasket han sin egen brud med spesialskrevet kjærlighetssang. – Det var helt perfekt, rett og slett.

gaute ormåsen kjæreste
  1. Bjørn johan muri
  2. Hus til salgs i hawaii
  3. Brukersteder american express.com
  4. Den norske skole costa blanca restaurant