1. Oslo skole og arbeidsliv pictures

Skip this Video Loading SlideShow in 5 Seconds.. Styring av Osloskolen PowerPoint Presentation Download Presentation Styring av Osloskolen 205 Views Styring av Osloskolen. Mål- og resultatstyring Rapportering og oppfølging Forlesning BI 07. 04. 11 Kjell R. Andersen, Utdanningsetaten i Oslo. 77. 108 elever/lærlinger - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Presentation Transcript Styring av Osloskolen Mål- og resultatstyring Rapportering og oppfølging Forlesning BI 07. Andersen, Utdanningsetaten i Oslo 77. 108 elever/lærlinger 51. 975elever i grunnskolen 14. 025 elever i videregående skoler 8. 384 elever i voksenopplærings- sentre 2. 724 lærlinger ca. 12. 000 ansatte Budsjettramme 2011: ca 10 milliarder NOK 172 undervisningssteder135 grunnskoler 27 videregående skoler 6 voksenopplæringssentreOslo musikk- og kulturskoleOslo kommunale skolehagerOslo sjøskole Fagskolen ca 1. 900 læresteder, selvstendige lærebedrifter og medlemsbedrifter i opplæringskontorer Kjell Richard Andersen Generelle styringssignaler • Overordna styringsdokumenter (statlige) • Lover og regelverk • Målstyring • Budsjettdokumenter • Løpende bystyrevedtak • Signaler fra Byråd/byrådsavdeling Kjell Richard Andersen Hvor finnes "oppdraget"?

Oslo skole og arbeidsliv pictures

  1. Osloskolen og arbeidsliv
  2. Sikker ID på mindre enn 10 % av 1,4 mill. – Document
  3. Oslo skole og arbeidsliv 1
  4. Oslo skole og arbeidsliv club
  5. Oslo skole og arbeidsliv 2018
  6. Hans petter krohnstad
  7. Arnfinn nesset i dag lyrics
  8. Myggstikk photos on Flickr | Flickr
  9. Benkeplate i Stein | Kjøkken benkeplate i stein | Steinbenkeplate – Easystone
  10. Osloskolen - Dagbladet mener: Skittent spill i Osloskolen - Dagbladet
  11. Oslo skole og arbeidsliv 2

Ifølge direktøren må dette vurderes fra sak til sak. Les også: De hemmelige vekterne på OHG (Dagsavisen pluss) Taus skoledirektør SKOLEN: – Dette har vært en forferdelig trist hendelse som jeg skulle gitt hva som helst for at ikke hadde skjedd. Det sier rektor på Oslo Handelsgymnasium, Trond Lien, om saken der lærer Clemens Saers (65) ble angrepet og alvorlig skadet i strupen av en elev 15. mai 2014. – Hvordan har du som rektor opplevd det som hendte? – Selvfølgelig har dette vært vanskelige å takle. Vi prøvde å gjøre det riktige hele veien, sier Trond Lien. – I varslet om søksmål fra Saers advokat blir skolen kraftig kritisert for mangelfull informasjon til lærerne om en potensielt farlig elev. Er det noe du ser at skulle vært håndtert annerledes? – Siden dette er reist i form av et prosesskriv til kommunen blir det feil av meg å si noe om denne saken. Jeg ønsker ikke å trå feil i en pågående prosess. Vi er ikke juridiske eksperter, sier Lien, og legger til: – Skrivet går veldig langt inn i episoden og mine handlinger, derfor må mine svar være knyttet til det som måtte komme i den videre prosessen, sier rektor Lien.

000 kroner i oppreisningskrav til Oslo kommune. Bakgrunnen er mangelfull risikovurdering av den aktuelle eleven, og manglende informasjon til lærerne om elevens voldshistorikk. – I denne saken mener vi Oslo kommune og skoleledelsen grovt har forsømt sine plikter som arbeidsgiver, noe som har påført Clemens Saers alvorlig skade, sier Aschehoug. – Skoleledelsen var godt kjent med den sikkerhetsrisiko eleven representerte, og det er uforståelig at man ikke fant grunn til et så enkelt tiltak som å informere sine egne ansatte, legger han til. I varslet listes det opp flere forhold som viser at skolen var vel vitende om at 18-åringen kunne utgjøre en trussel: Eleven hadde truet en lærer på sin tidligere skole, skolen visste at han hadde hatt befatning med steroider, skolen visste også at han var involvert i flere volds- og trusselepisoder med enkeltelever på OHG og tidligere hadde opptrådt truende mot minst to andre lærere. Dette bekreftes i et notat om «Skolens risikovurdering og håndtering av informasjon om potensielt farlige elever» fra skolens rektor Trond Lien til Medbestemmelsesutvalget (MBU) datert 2. mars 2015, som Dagsavisen har fått tilgang til.

Jan Eivind Myhre er cand. philol. med historie hovedfag og professor i moderne historie ved Institutt for arkeologi, konservering og historie, Universitet i Oslo. Willy Pedersen er dr. philos. og professor i sosiologi ved Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi, Universitetet i Oslo. Per Gunnar Røe er professor ved Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi på Universitetet i Oslo. Han arbeider med byutvikling, byplanlegging, mobilitet og stedsanalyser. Maren Toft er sosiolog og doktorgradsstipendiat ved institutt for sosiologi og samfunnsgeografi, Universitetet i Oslo. Terje Wessel er dr. i statsvitenskap og professor i samfunnsgeografi ved Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi, Universitetet i Oslo. Øyvind Wiborg er PhD i sosiologi og førsteamanuensis ved Institutt for sosiologi og samfunnsgeografi, Universitetet i Oslo.

  1. Virkninger av andre verdenskrig