1. Hvor er hurtigruten akkurat nå now
  2. Hvor er hurtigruten akkurat nå list
  3. Hvor er hurtigruten akkurat nå cruises
  4. Hvor er hurtigruten akkurat nå location

- Hvis du ikke går i land nå, så må du bli med sørover, sier han, og dermed var vår samtale over og jeg kunne bare ønske han og hans mannskap en sikker og trivelig reise sørover. Under følger noen bilder fra skipet og legg spesielt merke til kunsten og utformingen: - TEKNISKE DATA: Selskap: Hurtigruten Group ASA Byggeår: 2002 Byggeplass: Fosen Verft, Rissa Ant. køyer: 674 Passasjerer: 823 Bilplasser: 50 Brutto tonn: 15. 000 Lengde: 135, 75 m. Bredde: 21, 5 m. Fart: 18 knop LUGARFORDELING: Grand suiter m/ balkong 2 Suiter m/balkong 5 Suiter m/karnapp 10 Minisuite 6 Lugarer 279 Handikap lugar 4 Tot. antall lugarer 304 Kontaktinfo: Mobiltelefon: +47 99 48 72 76 E-post:

Hvor er hurtigruten akkurat nå now

  • Taranrød fyllplass tønsberg
  • Hvor er hurtigruten akkurat nå cruise
  • De viktigste fargene i 2017 - Lady Inspirasjonsblogg
  • Hvor er hurtigruten akkurat nå tour
  • Andøya legesenter - Slik bestiller du
  • Hvor er hurtigruta akkurat na loja
  • Hvor er hurtigruten akkurat nå 2
  • Hvor er hurtigruten akkurat nå online
  • MS Trollfjord - Hurtigruten på lunga.net
  • Hvor er hurtigruten akkurat nå en

Hvor er hurtigruten akkurat nå list

Vi hadde en ca. 120 da vi ankom Tromsø, men her oppe i Finnmark ligger det på rundt 50 -70. - Men om sommeren er det fullt belegg og nå som det det nærmer seg jul, er det mange som avholder julebord på hurtigruta eller feirer jula ombord, som du kanskje vet så er vel vi de eneste som holder åpent hele julesesongen Følger algeoppblomstringen langs kysten Båten skal nå i dokk som tar 2 dager og seinere skal vi også i en såkalt "garantidokk" i januar, og det er noe vi må ta. Mens vi satt og snakket i rorhuset la jeg merke til et kamera i rorhusvinduet og jeg måte spørre om de skal legge opp til web-kamera, lik de som M/S Nordkapp har. - Nei, det er ikke web-kamera, men det er snakk om at det skal bli montert senere. Det er sikkert morsomt for publikum å kunne følge hurtigrutene med "live-bilder" etter kysten. - Vi har inngått avtale med Norsk institutt for vannforskning (NIVA) for å følge med algeoppblomstringen langs kysten, forsetter Karlsen, som antagelig blir montert i januar og i den forbindelse var det snakk om å montere web-kamera.

Hvor er hurtigruten akkurat nå cruises

Hvor er hurtigruten akkurat nå location

Du kan følge sendingen på NRK 2. Hvis du er interessert i mer faktainformasjon rundt seilingen og selve skipet, bør du også sjekke ut sendingen på nett: Hurtigrutesendingen på nett hos NRK Og her kan du følge sendingen via iPhone, som ikke støtter flash. Får du ikke nok av Hurtigruten? MS Nordnorge til venstre. Foto: Overstyrmann Ingar Lorentsen sa at han hadde Norges kanskje flotteste utsikt fra kontorstolen fra broen på Fram. Se hvordan han jobber om bord i Fram, et annerledes hurtigruteskip som er bygget for turer i arktiske strøk. Skipet MS Nordnorge som følges i livesendingen, ble bygget i 1997 og rommer 691 passasjerer. Nordnorge er 123, 3 meter lang og 19, 5 meter bred. En klassisk rundreise koster fra 21. 328 mens seks-dagers fra Bergen til Kirkenes koster fra 14. 930. I sommer kjører Hurtigruten kampanje med 25 prosent rabatt på utvalgte avganger. Mer informasjon om Hurtigruten på selskapets nettsider Lyst til å diskutere?

M/S Trollfjord ( Wikipedia).. gammel kjenning av Hammerfest - Ombord på en av de siste hurtigrutene i flåten, M/S Trollfjord, traff jeg en gammel kjenning av Hammerfest, nemlig kaptein Tormod Karlsen. Med gammel kjenning av Hammerfest mener jeg at han har reist på Findustrålerne for noen år siden. Han var da styrmann, hovedsakelig ombord på M/TR Masi, men var også med på de andre trålerne. Klarer ikke helt å skjule entusiasmen - Kaptein Karlsen er egentlig fra Ibestad utenfor Harstad og har reist som sjømann i hele sin karriere. På tråler var han styrmann, men han er etter hvert blitt kaptein og han kunne vel ikke reist på et penere og lukseriøst skip enn Trollfjord. Han klarer ikke helt å skjule entusiasmen for båten når jeg spør han om hvordan han trives ombord. - Han var før denne båten på Polarlys og ble tatt iland fra den båten for å være med på prosjektet M/S Trollfjord allerede i 1999. Så en kan vel da kanskje si at du har vært med fra da kjølen ble strukket? - Jo, en kan vel kanskje si det, repliserte han.

hvor er hurtigruten akkurat nå