1. Visum til dubai
  2. Visum til canada

Vennligst se Betalingsalternativer / Betal visumavgiften for å betale og for mer informasjon om hvordan du kan betale. Trinn 4 Logg inn på vårt nettbaserte søknadssystem og opprett en profil for å betale visumavgiften (MRV). Når du har logget inn, velg «Ny Søknad/Bestille Timeavtale». Her vil du besvare spørsmål for å se om du kvalifiserer til å søke om visum uten å stille til intervju. Les og svar på spørsmålene nøye. Etter du har svart på spørsmålene blir du bedt om å betale en visumavgift. Hvis du kvalifiserer vil du motta ytterligere instruksjoner om innsending av dokumentene dine. Trinn 5 Send oss en e-post på når du er klar til å sende dokumentene til ambassaden, så vil du innen 1-2 virkedager motta en e-post med en adresseetikett. Denne kan benyttes til å sende dine dokumenter gratis til ambassaden per post. Vennligst følg instruksjonene som vi har sendt til deg da du fikk adresseetiketten for å kunne sende dine dokumenter med DHL Norge. Trinn 6 DHL Norge leverer dokumentene dine til ambassaden.

Visum til dubai

Trinn 1 Finn din visumtype ved å lese om Visumtyper. Ved hver visumtype finner du spesifikk forklaring om kvalifikasjoner og søknadsdokumenter. Etter du har valgt visumtypen som gjelder din situasjon må du innhente dokumentene som er nødvendig for denne type visum. VIKTIG: Ambassaden kan ikke behandle søknaden dersom nødvendige dokumenter mangler. I dette tilfellet vil du bli kontaktet av ambassaden og bli bedt om å ettersende nødvendige dokumenter. Dette vil forsinke søknadsprosessen. Trinn 2 Fyll ut DS-160 skjema. Les Utfylling av DS-160 skjemaet mitt nøye. All informasjon må være korrekt da ytterligere endringer ikke kan utføres etter søknaden er sendt inn. Vennligst kontakt en advokat som jobber med immigrasjonslov eller en oversetter hvis du trenger hjelp. Verken ambassaden eller kundeservice kan hjelpe med å fylle ut DS-160 skjemaet. Trinn 3 Etter du har valgt den korrekte visumtypen, innhentet de nødvendige dokumentene og har fullført DS-160 skjemaet må du betale visumavgiften. På siden om Visumavgifter finner du en oversikt over visumtyper og hvor mye de koster både i USD og NOK.

På denne siden: Oversikt Hvordan søke Bekreft om du trenger å søke om visum. Du trenger ikke å søke om et nytt amerikansk visum hvis du: Allerede har et amerikansk visum eller er statsborger av et land som er medlem i Visa Waiver Programmet (ESTA). Oppfyller kravene for å fornye visum. Vennligst se Fornye Mitt Visum for å se om du er kvalifisert. Hvis du må søke om visum, følg trinnene nedenfor. Trinn 1 For visumsøkere: Velg visumtype ved å lese Vanlige vis um. Her finner du informasjon om visumtypene, hvilke krav som gjelder og søknadsprosedyrene. Velg visumtypen som gjelder for deg og din situasjon. Pass også på at du gjennomgår Visa Waiver-programmet (ESTA). Hvis landet ditt deltar i Visa Waiver-programmet, trenger du ikke søke om visum hvis du reiser for forretninger eller fritid og du bare vil oppholde deg i USA i 90 dager eller mindre. Trinn 2 Det neste trinnet er å fylle ut DS-160-skjemaet. Pass på at du leser Retningslinjer for å fylle ut DS-160-skjemaet nøye. All informasjon må være korrekt og nøyaktig.

  1. Speke visum til usa fra
  2. Visum til kina
  3. Søke visum til usa today
  4. Søke visum til usa.org

Visum til canada

søke visum til usa.com
  1. Toll og avgift omregistrering 2016
  2. Løvenes konge anmeldelse
  3. Hvor er bussen nå show
  4. St tropez klær
  5. Barnevennlig restaurant oslo