1. 10 største flyplasser i verden

Det kan være knyttet til etterlattepensjon som gjenlevende -, og barnepensjon. Ved et dødsfall kan derfor pensjonen gi utbetalinger, selv om det ikke kommer direkte fra selve pensjonsoppsparingen. I tillegg er det vanlig med en gruppelivsforsikringer, der det gis utbetaling ved dødsfall. De to store ordningene innen ytelsespensjon står KLP og Statens Pensjonskasse for. I KLP er de fleste innen kommuner og helseforetak med. I Statens Pensjonskasse er de statlig ansatte og ansatte i skoleverket med. Her kan du lese mer om dette i KLP. Her kan du lese mer om dette i Statens Pensjonskasse. Fripolise Dette er avsluttede pensjoner som stammer fra ytelsespensjon. Rettighetene er de samme, det vil si at det ikke utbetales noe ved død. Pensjonskapitalbevis Dette er avsluttede pensjoner fra en innskuddspensjon. Saldoen brukes da til utbetalinger til arvingene. Les mer om fripolise og pensjonskapitalbevis. Egen pensjonssparing Det har vært flere varianter av pensjonsforsikringer opp igjennom tidenne.

10 største flyplasser i verden

På finner du pasientinformasjoner, nyhetsartikler og intervjuer. Alle pasientinformasjonene er basert på artikler skrevet for leger i Norsk Elektronisk Legehåndbok (NEL) og forfattet av NEL-redaksjonens leger, med mindre annet er oppgitt. Alle artikler i NEL og på er skrevet uavhengig av eksterne kommersielle interesser. arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Alt journalistisk arbeid blir gjennomgått av en av NELs medisinske redaktører. Alle artikler er publisert med dato – enten for opprettelse av dokumentet eller revidert dato. Nyhetsartikler og intervju som er eldre enn to år, er merket med dette. Vi fjerner ikke arkiverte nyhetsartikler, fordi vi mener at de har en historisk verdi.

Nedlasting av gratis musikk og video Når du skal laste ned noe over internett, må du være sikker på at du gjør det lovlig. Finn ut hvordan du kan laste ned musikk og video gratis via internett. Gratis musikk Musikk er noe nesten aller er interessert i. Finn ut hvordan du kan få tak i GRATIS MUSIKK. Unngå data virus Les og lær hvordan du unngår data virus på din datamaskin eller mac. Gratis musikk på Internett Finn ut hvordan du kan hente (laste ned) gratis musikk på internett. Lovlig nedlasting av musikk og film Det har blitt skrevet og sagt mye om det skal være lovlig å laste ned film og musikk fra internett, og så lenge de som har opphavsrett på materialet har godkjent slik nedlasting er de aller fleste enige om at slik fildeling skal være tillatt. iPod og iPhone: Last ned musikk og film Vil du laste ned musikk og film til din iPod eller iPhone? Her får du litt informasjon om det. Lovlig fildeling laste ned musikk Er det lovlig å laste ned musikk ved å bruke fildeling programmer? Det kommer an på hvilke kriterier de som har opphavsrett har stillt for filene som deles.

Bestemor bakte gammeldagse kaker som fattigmann, goro og jødekaker. Hun bakte også lefser – som er en særnorsk "kakesandwich" som ofte lages av egg, mel, sukker og rømme og har et fyll av smør og sukker. I noen fyll brukes det også revet brunost. Mamma lagde julekaker som sjakkruter, pepperkaker, mazariner, berlinerkranser og Berits brune pinner. Av alle julekakene var det Berits brune pinner jeg likte best, og dette er også en av de julekakene som er mest populære i Norge. Berits brune pinner er en av de enkleste julekakene å lage. I motsetning til pepperkaker – eller danskenes brunkager – inneholder de kun ett krydder, og det er kanel, men de smaker likevel overjordisk! Hvit jul på Grünerløkka i Oslo for noen år tilbake Grøt og gløgg på lille julaften Nordmenn elsker grøt, selv om vi ennå ikke har fått egne grøtbarer slik dere har i Danmark. Grøt er fremdeles noe nordmenn lager hjemme. Grøtspising er en gammel tradisjon i Norge – vi har alltid vært et bondefolk uten særlig aristokrati.

Kinas president Xi Jinping sto onsdag for den høytidelige åpningen av hovedstadens andre internasjonale flyplass, og avlastning til Beijing Capital internasjonale lufthavn, som for lengst har nådd sin kapasitet. Det er kun verdens travleste lufthavn, Hartsfield-Jackson i Atlanta, som håndterer flere passasjerer enn hovedflyplassen. Bakgrunn: Åpner Kinas nye mega-flyplass Se en presentasjon av flyplassen i videoen øverst. Verdens største terminalbygg Et China Southern Airlines-fly til Guangdong fikk æren av å være det første til å ta av fra en av flyplassens fire rullebaner. Terminalbygget skal være verdens største med en størrelse på over en million kvadratmeter, melder britiske Daily Mail. Likevel lover arkitektene at ingen reisende skal trenge å gå mer enn 600 meter for å nå sin boarding gate. (Saken fortsetter under) Med sine over èn million kvadratmeter skal terminalbygget ved den nye flyplassen i Beijing være verdens største. Foto: STR / AFP 30 minutter til Beijing Flere europeiske flyselskaper, som Finnair og British Airways, har allerede annonsert at de kommer til å fly til den nye flyplassen som ligger drøye 50 kilometer fra Beijing sentrum.

Klokken 12 i dag, fredag den 12. oktober, får britene bryne seg på nok et spektakulært bryllup i Windsor. Det er prinsesse Eugenie (28), datteren til prins Andrew og Sarah «Fergie» Ferguson, som skal gifte seg, og det går ikke ubemerket hen. Prinsessen skal gifte seg med Jack Brooksbank (32), som er ambassadør for det George Clooney-eide tequilaselskapet Casamigos. De to møttes for første gang i Sveits i 2010, og forlovet seg i Nicaragua i januar. Sin kjærlighet for hverandre har de aldri lagt skjul på, og derfor har de invitert intet mindre enn rundt 850 gjester til det storslåtte bryllupet. Fans har også campet utenfor, i håp om å få et glimt av kjendiser og kongelige. Lest alt om dagens program lenger ned i saken! Mange av parets nærmeste er verdens største stjerner. Noen av de første til å ankomme var Pixie Geldof og trommeslager George Barnett. HOLDT PÅ HATTEN: Pixie Geldof, som kom med trommeslager George Barnett, sørget for å ikke miste hatten på vei inn i kapellet. Foto: NTB scanpix Vis mer Andre stjerner fulgte på, deriblant prins Harrys ekskjærester Chelsy Davy og Cressida Bonas, supermodell Naomi Campbell og Hollywood-stjernene Liv Tyler og Demi Moore.

største flyplass i verden e
  • Dr jenter providence novi
  • Ved er ikke bare ved – det er mer ved ved enn du tror | Varmefag
  • Største flyplass i verden now
  • Største flyplass i verden 10
  • Største flyplass i verdon.fr

Nå så det mer ut som fotball-lag, eller en tour-buss for et kjent band. Noen steder så vi biler som var kjørt av veien og tydeligvis bare var forlatt. Noen steder virket alt helt som normalt, et sted vi handlet hadde de alt av varer i butikken og folk så hverandre i øynene. To ganger så jeg noe jeg tror var lik. Vi kjørte mer eller mindre uten stopp i kanskje to døgn, de få stoppene vi hadde var bare for mat og do-pauser. Pappa sov et par ganger, men ikke nok til å kjøre så mye. Oppholdene ved kontrollpunktene ble stadig lengre, pappa pekte i pass og papirer og veivet med armene. På et sted måtte vi snu, vaktene hadde til slutt siktet på pappa med våpnene og brølte masse greier til oss på Fransk eller Italiensk. Lillebror grått. Pappa fant en annen vei. Vi nærmet oss grensen til Finland. Turen hadde antageligvis tatt bare halvparten av tiden uten alle kontrollpunktene. Da vi endelig møtte grensevakta mellom Haporanda i Sverige og Tornio i Finland begynte mamma å gråte på ordentlig. Ikke bare den lille ristingen hun hadde drevet med omtrent siden vi dro, men lange ekle ul som en såret ulv.

En ny høyhastighetsjernbane skal kunne frakte passasjerer inn til hovedstaden på omkring 30 minutter. Den nye flyplassen skal ha kostet kinesiske myndigheter drøye 120 milliarder yuan, tilsvarende drøye 160 milliarder norske kroner, og ble bygget på kun fem år. Nyhetsbrev Få dagens håndplukkede nyheter rett i innboksen hver ettermiddag.

Nordlyset viser seg i et belte vi kaller nordlysovalen. Lyset er vanligvis synlig over fastlandet i Nord-Norge om natten, og over Svalbard om dagen. Når solaktiviteten øker, kan man også se nordlys lenger sør i Norge. Hyppigheten og varigheten av nordlys er avhengig av solvinden. Når det er solstormer på sola, blir det mer solvind, og dermed mer nordlys. Dersom det er mye aktivitet på sola kan det føre til nordlys i tre til fire dager etterpå, ifølge. Du kan få varsel om når nordlyset er på vei. Foto: NTB scanpix. Les også: Derfor bommer værmeldingen Slik kan du få varsel når nordlyset er på vei Det er faktisk mulighet til å finne ut når nordlyset kommer, derfor er det laget flere apper som du kan laste ned på mobilen. Dette kan du gjøre i Google Play eller App Store. Disse skal fungere som et verktøy for å spore hvor nordlyset ligger på himmelen fra et hvilket som helst sted på planeten. Du kan se hvor det er nordlys i realtid - men også hvor det kommer til å bli nordlys i løpet av de neste seks timene, ifølge appen Aurora forecast 3D.

største flyplass i verden
  1. Tv 2 no nyheter
  2. Julenissen og snekker andersen