1. Norge nord irland damer

Klart for ny kamp på Ullevaal! Velkommen til Ullevaal og årets siste landskamp! Med Nord-Irland på besøk blir det garantert stemning på stadion. Klubb Ullevaal åpner dørene 18:45, men ikke glemt det faglige seminaret som begynner kl. 17:45. Nord-Irland Nord-Irland har spilt 8 kamper hittil i VM-kvalifiseringen. De har vunnet 6, 1 uavgjort borte mot Tsjekkia (0-0) og tap borte mot Tyskland (0-2). Hjemme på Windsor Park er laget ubeseiret i kvalifiseringen med imponerende 12-0 i målforskjell. Når de spiller borte legger de stor vekt på forsvar og er farlige i overgangsspillet sitt, og som alle britiske lag er dødballer alltid et våpen. Ellers er Nord-Irene kjent for høy aggressivitet og spiller ofte med hjertet utenpå drakta. På tross av at laget ikke har mange store stjerner kom de til 16-delsfinalen i sitt første EM sist sommer. Landslagssjef Michael O´Neill har hatt ansvaret siden desember 2011 da han overtok etter Nigel Worthington. O´Neill kom fra trenerjobben i Shamrock Rovers fra Dublin.

Norge nord irland damer

norge nord irland fotball
  • Norge nord irland
  • Norge nord ireland tour
  • Norge nord irland damer

Av 16 mål hittil i kvalifiseringen finner vi hele 8 ulike målscorere. Toppscorer er Kyle Lafferty med 3 mål, som til daglig spiller for Hearts i Skottland. Ellers er det verdt å nevne Jonny Evans som har 3 Premier League titler med Manchester United og ikke minst Will Grigg som hadde sist EM i Frankrikes mest populære sang, på tross av at han ikke spilte et eneste minutt. Nord-Irlands mest kjente spiller gjennom tidene er selvfølgelig George Best, en legende i Manchester United og kanskje fotballens største rockestjerne i sin tid - også utenfor fotballbanen. Faglig program for alle Klubb Ullevaal-medlemmer kl. 17:45 (inng. K) i Colosseum. Meny for: Vinduslosjer, Cupvingen, Konseptet Hvitt (Restauranten) og Firmalosjer / Bransjelosjer: F orrett: Ørretconfit, løyromkrem, ertespirer og parmesanchips Hovedrett: Langtidsstekt svinenakke med five spice-krydder, gulrotpuré med koriander og ingefær, lun brokkolisalat med mango og chilisalsa, røstipotet Dessert: Pasjonsfruktterte med pistasjkrem og pistasjcrumble Rødt konsept: Streetfoodbuffet Blått konsept: Fursetgruppens buffet

norge nord irland norge nord ireland england

Mens den også vil være tilgjengelig på Eurosport Player på nett om du ønsker å live streame kampen. Les mer om hvordan du streamer fotball i Norge. Når starter Norge – Nord-Irland? Kampen starter klokken 20. 45 søndag kveld, det er samme tidspunkt som de to andre kampene i Norges gruppe.