Da har vi trukket en vinner av konkurransen og den heldige er Vegard Rødum Prøv vårt nye Snapfilter som er tilgjengelig i Tromsø sentrum ut dagen! Ønsker alle en fin festivaldag! Har du spist på "Spis for en Hundrings? " Del bilde av din matopplevelse og vær med i trekningen av middag for to på Prelaten. Vinner trekkes i morgen kl. 11:00. Lykke til! NB! Konkurransen er avsluttet og vinner er trukket. Konkurranse: Lyst på finnebiff til middag? Kaia Bar og Bistro gir bort en middag for to på Spis for en Hundrings. Alt du trenger å gjøre er å skrive når de begynner å servere retten. Lykke til! Vinner trekkes 15:30 i dag. Vinner er trukket og ble: Berit Alice Madsen. Konkurranse: Elefant Indisk restaurant gir bort en middag for to på Spis for en Hundrings. Alt du trenger å gjøre, er å skrive hvilken rett de serverer. Vi trekker en heldig vinner i morgen kl. 09:00. Lykke til! Vinner er trukket, og denne konkurransen er over. Da er vi i gang med Spis for en Hundrings! Her kan du lese hele menyen for neste uke.

Spisesteder i tromsø free

Spis for en hundrings utsettes. Vi har ikke satt ny dato, men ønsker å se an hvordan situasjonen utvikler seg og forhåpentligvis får vi til en runde i løpet av våren. Ta vare på deg selv og de rundt deg. Vi sees snart. Beste hilsen fra oss i Mediehuset iTromsø ❤️ Er du glad i å spise ute? Da bør du også få med deg Sjømatuka! Utvalgte restauranter serverer de lekreste sjømatretter til en god pris. Følg med på eventet - der blir det lagt ut en meny snart 🐟 🦐 🦀 🦞 ❤️ Siste dag med Spis for en Hundrings dette halvåret. Mange gode lunsj og middagsretter å prøve ut! Konkurranse: Amtmandens gir bort to fjøler med ost, skinke og spekemat til en heldig vinner! For å være med i trekningen, send oss en emoji / gif av hvordan du ser ut når du er sulten. En heldig vinner blir trukket fredag kl. 09:00 Konkurranse: Lyst på Fish and chips? Bryggeri 13 gir bort en lunsj/middag for to på Spis for en hundrings. Alt du trenger å gjøre er å skrive hvilken dag Bryggeri 13 avslutter årets festival. Heldig vinner trekkes idag kl. 15.

  • Bærum kommune ansatte
  • Spisesteder i tromsø
  • Spisesteder i tromsø sentrum

Dagens interiør er fra 1924. La Glace Skoubogade 3, København Vis på kart Järnvägsrestaurangen, Östra station, Stockholm Restauranten ble bygd i 1935 og byr på mat fra samme periode i tidsriktige omgivelser. Järnvägsrestaurangen Vallhallavägen 77, Stockholm Vis på kart The Witchery by the Castle, Edinburgh Restaurant og hotell som tatt rett ut av en gotisk skrekkroman. The Witchery by the Castle Castle Hill, The Royal Mile, Edinburgh Vis på kart Trinity College, Dublin The Long Room ved Trinity College i Dublin er både nifst og utrolig vakkert på samme tid. Det er dessuten et av verdens mest særpregede historiske steder. Hovedrommet i det gamle biblioteket er nesten 65 langt. Taket har en fantastisk velving. Rundt 200 000 av de eldste bøkene i biblioteket er sirlig oppstilt på hyller som står tett i tett. Og hvis du vil ha tak i en av de øverste bøkene, har du ikke noe annet valg enn å begi deg opp i nærmeste høye stige. The Long Room Long Room, Trinity College, Dublin Vis på kart Burlington Arcade, London For å hindre folk i å kaste søppel på eiendommen hans i London fikk Lord George Cavendish laget et overbygg over en del av den.

Resultatet var Burlington Arcade, som åpnet i 1819. Den overbygde og opplyste gaten mellom Piccadilly og Burlington Gardens bestod av 72 butikker og ble verdens første kjøpesenter. Varemagasiner slo ikke ordentlig an i Europa før rundt midten av 1800-tallet. Burlington Arcade 51 Piccadilly, London Vis på kart Kramboden, Odense Fra dette kjøpmannshuset fra 1500-tallet, selges husgeråd og andre gjenstander fra de siste 300 årene. Kramboden Nedergade 24, Odense Vis på kart Frognerbadet i Vigelandsparken. Frognerbadet, Oslo Frognerbadet ved Vigelandsparken i Oslo åpnet i 1956 og byr på mange detaljer som er typiske for perioden. Frognerbadet Frognerbadet, Middelthuns gate 28, Oslo Vis på kart Sundbåten Sundbåten er verdens eldste selskap for kollektivtransport og har vært i kontinuerlig trafikk mellom Kristiansunds øyer siden 1876. Båten som brukes i dag, er fra 1958. Åk en runda med Waxholmsbolaget. Foto: Christer Lundin Waxholmsbolaget Waxholmsbolaget trafikkerer Stockholms skjærgård med dampbåter og får deg til å glemme at 2000-tallet noen gang har eksistert.

Publisert: 09. oktober 2016, kl. 19:46 Sist oppdatert: 09. 20:05 Artikkelen er over 3 år gammel - Vi hadde akkurat samme meny nå, som vi hadde da vi fikk smilefjes i januar.

Securitas har på vegne av Tromsø kommune gjennomført over 70 skjenkekontroller hittil i 2016. SKJENKEKONTROLL: Det har blitt delt ut prikker til ni spise- eller utesteder i løpet av 2016. Foto: Marius Hansen nyheter Publisert: 23 april 2016 11:26 Sist oppdatert: 23 april 2016 11:45 Det har blitt delt ut prikker til totalt ni ute- eller spisesteder i løpet av vårens skjenkekontroller. Kommunen er for øvrig pålagt å gjennomføre tre ganger så mange kontroller som det er skjenkebevillinger i Tromsø, i løpet av et år. I Tromsø er det totalt 126 bevillinger, et tall som også inkluderer hurtigrutene og hotellene. For at et sted skal miste bevillingen midlertidig, må de få 12 prikker i løpet av en toårsperiode. LES MER: Endrer rutinene for skjenkekontroller Disse har fått prikker BARDUS BAR 2 prikker for ikke å ha klarlagt nyeste bevilling med korrekt styrer og stedfortreder i internkontroll-permen. BARDUS BISTRO 2 prikker for ikke å ha klarlagt nyeste bevilling med korrekt styrer og stedfortreder i internkontroll-permen.

spisesteder i tromsø dance