Skeleton (Aldersgrense 16 år) NB! Bestilling kun for grupper 4 - 8 personer Har du lyst til å prøve deg i en ekte olympisk øvelse? Skeleton er en type kjelke hvor man ligger på magen med hodet først. Farten kommer opp i ca. 70 km/t, og med nesen 1 cm fra isen er du garantert et adrenalin-kick! Taxibob og bobraft styres av pilot, mens skeleton kjøres på egen hånd. Hjelm er obligatorisk og sikkerhetsinstrukser gis før kjøring. Sikkerhet Alle bober er godkjent for turistkjøring av Statens Jerbanetilsyn (tilsynsmyndighet) og bruk av hjelm er obligatorisk. PS! Ikke tillatt for gravide eller personer som har/har hatt problemer med rygg, nakke, hjerte eller lunger. Fasiliteter I målhuset i bob- og akebanen finnes det et rom som kan benyttes som varmestue, møterom o. l. Tidtaking, resultattavle og lydanlegg kan benyttes, og det er salg av enkle kioskvarer og souvenirer. Muligheter for å kjøpe film av turen, filmet med GoPro kamera. Diplomer kan kjøpes. Tekniske data for banen Totallengde: 1. 710 m Største konkurranselengde: 1.

Bob og akabane lillehammer youtube

Hjulboben kjøres i sommersesongen. Den tar 4 passasjerer i tillegg til en autorisert pilot, og farten er ca. 100 km i timen og gir et trykk på ca. 3 G. Hjelm er obligatorisk og sikkerhetsinstrukser gis av piloten før kjøring. Aldersgrense 10 år med foresatte, 12 år uten foresatte. En tur i hjulboben er en morsom aktivitet med tenåringer. Flinke instruktører og en fartsfylt opplevelse for hele familien. Lillehammer olympiske bob og akebane ligger like ved Hunderfossen familiepark og 3 km fra Hafjell. Sikkerhet hjulbob Alle bober er godkjent for turistkjøring av Statens Jernbanetilsyn (tilsynsmyndighet) og bruk av hjelm er obligatorisk. Ikke tillatt for gravide eller personer som har/har hatt problemer med rygg, nakke, hjerte eller lunger. Priser hjulbob NOK 300. - per person for voksne NOK 200. - per person for barn NOK 900. - Familiebillett (barn 10 -15 år) Åpningstider bob og akebanen - Lørdager 10 - 17 Daglig 10 - 17 - ptember Kontakt Lillehammer Olympiapark [email protected] +47 61 05 42 00

bob og akabane lillehammer hotel

I sin ytterste konsekvens kan brexit få følger også for de studentene som oppholder seg der våren 2019, men dette er lite sannsynlig, sier Nybølet. Han understreker at Diku følger situasjonen nøye, og gjør alt de kan for at dette i så liten grad som mulig skal ramme enkeltstudenter og samarbeidsprosjekter. – Utfordringene må i hovedsak løses på europeisk nivå. Dette er ikke særnorske problemer, og heller ikke noe vi kan løse på egen hånd. Generelt regner vi med at påbegynte prosjekter vil kunne fortsette, siden britiske myndigheter har garantert for fortsatt finansiering av britiske partnere i prosjektene, sier statssekretær Rebekka Borsch i Kunnskapsdepartementet. (Vilkår) Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her. Putin feiret jul på søndag – i kirken der han ble døpt i hemmelighet 00:58 07.

Bob og akabane lillehammer 2017

ALLE VÅRE AKTIVITETSTILBUD ER DESSVERRE STENGT FOR Å BEGRENSE SPREDNINGEN AV KORONAVIRUSET. VI VIL KOMME TILBAKE MED MER INFORMASJON NÅR SITUASJONEN ENDRER SEG Hjulbob er sommerens svar på bobsleigh. Dette er en av de mest actionfylte aktivitetene i sommersesongen, her får du følelsen av opp mot 3G når boben kjører i rundt 100 km/t. Det er plass til 4 passasjerer pluss en pilot som vil kjøre hjulboben. Åpningstider Toppfart 100 km/t Trykk: 3G Antall passasjerer: 4 Aldersgrense 10 år m/foresatte og 12 år u/foresatte Opplevelsen tar ca. 20 minutter. Ønsker du film av opplevelsen? Snakk med banemannskapet ved ankomst Voksen 300, - Barn (10-15 år) kr 200, - Familiebillett (2 voksne og 2 barn) kr 900, - Vi tilbyr ikke aktiviteten til gravide eller personer som har/har hatt problemer med rygg, nakke, hjerte eller lunger. Følg med på instruksjoner som blir gitt ved ankomst Hjulboben styres av en sertifisert pilot Sikkerhetsutstyr blir utlevert Velg måned i kalenderen under, og hold musepekeren over aktuell dato.

bob og akabane lillehammer 3

Bestilling kun for grupper 4 - 8 personer Har du lyst til å prøve deg i en ekte olympisk øvelse? Skeleton er en type kjelke hvor man ligger på magen med hodet først. Farten kommer opp i ca. 70 km/t, og med nesen 1 cm fra isen er du garantert et adrenalin-kick! Taxibob og bobraft styres av pilot, mens skeleton kjøres på egen hånd. Hjelm er obligatorisk og sikkerhetsinstrukser gis før kjøring. Sikkerhet Alle bober er godkjent for turistkjøring av Statens Jerbanetilsyn (tilsynsmyndighet) og bruk av hjelm er obligatorisk. PS! Ikke tillatt for gravide eller personer som har/har hatt problemer med rygg, nakke, hjerte eller lunger. Fasiliteter I målhuset i bob- og akebanen finnes det et rom som kan benyttes som varmestue, møterom o. l. Tidtaking, resultattavle og lydanlegg kan benyttes, og det er salg av enkle kioskvarer og souvenirer. Muligheter for å kjøpe film av turen, filmet med GoPro kamera. Diplomer kan kjøpes. Tekniske data for banen Totallengde: 1. 710 m Største konkurranselengde: 1.

Bob og akabane lillehammer full

  • Hva er en kjønnsrolle
  • Bob og akabane lillehammer restaurant
  • Bob og akabane lillehammer 5
  • Bob og akabane lillehammer 3
  • Lillehammer Olympiske Bob-og Akebane - Aking, Fåberg - Se og gjøre
  • Maling butikk oslo
  • Bob og akebane lillehammer priser
  • Vaksine mot difteri, stivkrampe, kikhoste, poliomyelitt (informasjonsfilm til elever på 10. trinn) - YouTube
  • Vinnere og løsning på årets påskenøtter! – Svdfan
  • Kristendommen i norge tall
bob og akabane lillehammer

PS! Ikke tillatt for gravide eller personer som har/har hatt problemer med rygg, nakke, hjerte eller lunger. Fasiliteter I målhuset i bob- og akebanen finnes det et rom som kan benyttes som varmestue, møterom o. l. Tidtaking, resultattavle og lydanlegg kan benyttes, og det er salg av kioskvarer og souvenirer. Muligheter for å kjøpe film av turen, filmet med GoPro kamera. Diplomer kan kjøpes. Tekniske data for banen Totallengde: 1. 710 m Største konkurranselengde: 1. 365 mStørste høydeforskjell: 114, 3 mStørste fall: 15% Beregnet maks hastighet: 128 km/t (4-bob)Islagt flate: 6. 670 kvmAntall kurver: 16Sesonglengde isbelagt: Okt. -mars Sesong Sommersesong primo mai – medio september Velkommen til en fartsfylt opplevelse! TripAdvisor TripAdvisor Traveller Vurdering: Ypperlig 76 Svært bra 20 Gjennomsnitt 2 Dårlig 1 Forferdelig 2 Siste anmeldelser: Fartsfylt opplevelse Onsdag, 2. August 2017 En tur i bob en morsom aktivitet med to tenåringer. Flinke instruktører og en fartsfylt opplevelse. Dette er ikke for de med mye plager i rygg og nakke men ellers ett stort adrenalinkick.

365 mStørste høydeforskjell: 114, 3 mStørste fall: 15%Beregnet maks hastighet: 128 km/t (4-bob)Islagt flate: 6. 670 kvmAntall kurver: 16Sesonglengde isbelagt: Okt. -mars Sesong Vintersesong medio oktober – medio mars. Velkommen til en fartsfylt opplevelse! TripAdvisor TripAdvisor Traveller Vurdering: Ypperlig 76 Svært bra 20 Gjennomsnitt 2 Dårlig 1 Forferdelig 2 Siste anmeldelser: Fartsfylt opplevelse Onsdag, 2. August 2017 En tur i bob en morsom aktivitet med to tenåringer. Flinke instruktører og en fartsfylt opplevelse. Dette er ikke for de med mye plager i rygg og nakke men ellers ett stort adrenalinkick. Les hele anmeldelsen Hjulbob Mandag, 9. Juli 2018 Fikk besøk fra Sverige og bestemte oss for å teste. Helt greit, gikk veldig fort. Vi kikka ikke oss noe rundt der. Var unge folk som jobba der, men han vi kjørte med var dyktig han. Anbefales. Det... Les hele anmeldelsen Thafredrik Lillestrøm, Norge Bob ga et adrenalinkick i 100 km/h og 3g! Tirsdag, 3. Mars 2020 Prøvde Bob på vinterstid, 100 km/h og 3g!

Lillehammer Olympiske bob- og akebane er den eneste bob-banen i Skandinavia. Anlegget ligger ved Hunderfossen familiepark 15 km nord for Lillehammer. Bob- og akebanen ble ferdigstilt i 1992 og har siden dette arrangert store internasjonale konkurranser som OL i 1994 og Ungdoms-OL i 2016. I tillegg til nasjonale og internasjonale idrettsarrangement tilbyr anlegget mange aktiviteter for besøkende, både sommer og vinter. Rundt bob- og akebanen har vi en egen aktivitetspark, der vi tilbyr ulike spennende aktiviteter for grupper. Her er det også satt opp to gapahuker med plass til 30 personer hver. Vi skreddersyr gjerne pakker for din gruppe i aktivitetsparken.