1. Arild haugen hjemmeside and spa
  2. Arild haugen hjemmeside photography
  3. Dr haugen
  4. Tim haugen
  1. Arild «Hulk» Haugen innrømmer dopingbruk – vil advare dagens ungdom
  2. Lav din egen hjemmeside
  3. Todd haugen
  4. Arild haugen hjemmesiden
  5. Kindra haugen

Stanley, som skadet seg i sin første proffkamp, tok kontakt igjen med Arild fra sykesenga. Den Kristiansand-bosatte lyngdølen Stanley Hofstædter (41) gleder seg til samarbeidet med Arild Haugen i idretten Ultimate bare knuckle boxing. Foto: Privat Her kommer noen ord fra Stanley: Jeg er veldig fornøyd med å få med Arild på laget. De gangene jeg snakket med ham før min første kamp, kom han alltid med noen vanvittig lange og innsiktsfulle svar. Arild tilbydde meg hjelp allerede før den første kampen min, men jeg var nok litt naiv da og mente jeg selv kunne styre alt. Han oppfordret meg til å få et støtteapparat rundt meg så ikke jeg sto med alt selv, men det var ikke noe jeg gadd å høre på. og vi så jo hvordan det endte. I et tretthetsbrudd. På dette nivået er det umulig å være alene. Kombinert med den lille tiden jeg hadde så kunne det ikke annet enn å gå galt. Så nå var jeg veldig glad for at Arild så potensialet i meg og fortsatt ville hjelpe. Vi er begge ekstreme konkurransemennesker, og ingen av oss aksepterer noe mindre enn å vinne.

Velkommen til En nettside dedikert til Arild Haugen og hans karriere. Arild "Hulken" Haugen er en legende innen norsk idrett, og kan skilte med en allsidig karriere og flere meritter innen Strongman. Arild ble født 30. desember 1985, og vokste opp på en gård i Sirdal i Vest-Agder. Sammen med faren Aslak deltok han i gårdsarbeid fra ung alder av. Hardt kroppsarbeid var derfor noe som fenget han tidlig. Arild hadde fra ung alder av en drøm om en dag å bli verdens sterkeste mann. Lik mange andre profesjonelle idrettsutøvere, droppet han gjerne festing og andre ting som kunne distrahere, til fordel for trening og det å ha riktig kosthold. Han var alltid påpasselig med hva han spiste, med tanke på næringsinnhold og lignende. I en alder av bare 15 flyttet Arild fra gården i Sirdal og inn til Sandnes, fast bestemt på å begynne det målrettede arbeidet mot å nå drømmen sin, som på det tidspunktet var å bli Norges sterkeste mann. "Hulk Haugen" skrev kontrakt på Sats da han var 16 år gammel, og sa at han skulle bli nettopp Norges sterkeste.

Arild Haugen Født 30. desember 1985 (34 år) Beskjeftigelse Bokser, strongman Nasjonalitet Norge Arild «Hulk» Haugen (født 30. desember 1985 i Sirdal) er en norsk strongman og bokser. Han vant Norges Sterkeste Mann i 2007 og 2008. I 2009 trappet han ned satsingen på strongmankarrieren og tok opp boksing som ny idrett. [1] I desember 2009 debuterte Haugen i bokseringen med seier på knockout etter 45 sekunder. Han slo ut latvieren Pavel Dolgovs med en rett venstre. [2] I mars 2011 opplyste Haugen på sin hjemmeside at han ikke lenger vil fokusere på konkurransetrening og heller tilbringe tid med kjæreste og venner. Meritter [ rediger | rediger kilde] 2003 Sandnes Sterkeste U-21 (2. -plass) 2004 Jærens Sterkeste Mann (5. -plass) 2004 Norges Sterkeste Mann u-21 (1. -plass) 2005 Showlifting Open Int (2. -plass) 2005 Power Show (4. -plass) 2005 Mountain Giant (1. -plass) 2005 Norwegian International (3. -plass) 2006 Worlds Strongest Man ( 14. -plass) 2006 Super Series, Moskva (5. -plass) 2006 World Strongman Cup, Minsk (5.

Arild haugen hjemmeside and spa