Spillet spilles separat i hvert deltakerland, slik at hver genererer sin egen vinnende jokerserie og utbetaler sine egne premier. Sjansen for å vinne førstepremien i EuroJackpot premiegruppe 1 er 1 til 95 344 200. Allikevel er tallsystemene her langt i fra vanskelige å forstå seg på, og det fungerer i stor grad på samme måte som i blant annet Lotto. Allikevel er dette som sagt med en mye større potensiell gevinst i førstnevnte. Du må matche minst to hovedtall og ett Euro-tall, eller ett hovedtall og to Euro-tall for å vinne en premie. Eurojackpot, Eurojackpot Totalt finnes det 12 forskjellige premier, der sistnevnte selvfølgelig er vanligst å vinne, og oddsen faktisk er så lav som 1 av 35. Høyeste premie i Keno vinner man ved 10 rette på Keno-nivå 10. Høyeste premie er satt til 90 millioner euro 750 millioner norske kroner. Våre artikler er skrevet i god tro og vi gjør vårt ytterste for at informasjonen skal være riktig til enhver tid. Hos oss kan du eurojackpot resultater norsk tipping spille hver dag, hele året.

Eurojackpot trekning tv live

eurojackpot trekning tv news
  • Siste Eurojackpot-trekning - Tipperesultater
  • Eurojackpot trekning tv show
  • Depresjon og angst
  • Www nrk sogn og fjordane
  • Eurojackpot trekning tv news
  • Og så vedere il sito dell'hotel
  • Lærerike spill - Skolestart - Kategorier - leketøysbutikken med superpriser og enorme utvalget
  • Fleece til barn
  • Salg av leilighet ved demens
  • Eurojackpot trekning tv online

Trekning eurojackpot på tv. 😱 Eurojackpot Resultater Norsk Tipping. 2020-01-12

Eurojackpot trekning: Aylar Lie og Geir Håkonsund (Foto: Bjørn Wad) Aylar Lie og Geir Håkonsund blir programledere i TV 2. De to har fått dem glamorøse oppgaven å lede trekningen av Norsk Tippings nye spill Eurojackpot. Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon. - Jeg gleder meg veldig til å bli programleder på TV 2. Det er en stor ære å bli spurt og jeg tok så klart utfordringen. Jeg ser frem til å jobbe sammen med Geir. For et konkurransemenneske som meg, er Eurojackpot-trekning et spennende program å lede og det blir stor stas å ringe opp de heldige vinnerne. At konseptet er glamorøst med fotside kjoler, smoking, glitter og diamanttall, gjør heller ingen ting, sier Aylar. Aylar har tv-erfaring gjennom utallige intervjuer hun har gjort og deltagelse i blant annet «Skal vi danse» på TV 2 samt som hemmelig agent i «Kompani Karlsen» på TVN. Hver fredag fra 1. februar skal Aylar og Geir lede trekningen rett etter Senkveld som skal være underholdende med glamorøse og spektakulære pengepremier og opplevelsesferier.

eurojackpot trekning tv show

Eurojackpot trekning tv2

- Jeg gleder meg veldig til å være programleder for Eurojackpot trekningen, og ikke minst til å dele ut disse vanvittig flotte premiene hver eneste uke. Det å få jobbe med å oppfylle folks drømmer, er jo en drøm i seg selv, sier Geir Håkonsund. Geir er mest kjent som God kveld Norge-reporter. Han har også laget dokumentarer og har allerede erfaring som programleder i TV 2 ved å lede «Underholdningsåret", "God kveld Amanda", "God kveld Gullruten" og "God kveld TV 2 20 år" på kanalen. - Det blir veldig gøy å jobbe med Aylar. Vi har kjent hverandre i noen år, men hun overrasket meg faktisk positivt som programleder da vi hadde de første prøvene våre, og jeg gleder meg til å se den videre utviklingen hennes, sier Geir. TV 2 er glad for å ha sikret seg rettighetene både til trekningen av Norsk Tippings nye spill og til de to programlederne. - Eurojackpot er et nytt, spennende spill. Det er 17 land som er med i Eurojackpot, og det er store pengesummer og fantastiske opplevelser i premiepotten.

eurojackpot trekning tv channel online

Spillere fra 18 nasjoner på tvers av kontinentet deltar i spillet, som trekkes kl. Kort tid etter at resultatet på et spill er klart, vil premien blir overført til din. Brukere er selv ansvarlig for eget spill. Det som kom etter, kom som et sjokk. Eurojackpot: Siste resultater og spill på nett Men det blir også en ekstra fin julefeiring i år. Eurojackpot er et spill Norsk Tipping lanserte i januar 2013. Da det ikke var noen som vant førstepremiepotten denne uken øker den til 392 millioner kroner neste uke. Med en minimum jackpot på over 100 millioner kroner og en maksjackpot på over 900 millioner kroner, så er EuroJackpot utvilsomt ett av de mest attraktive lotteriene nordmenn har! Selv om det finnes en rekke nettsteder der du kan spille EuroJackpot på nettet fra Norge, bør du alltid sjekke at selskapet er lisensiert og forsikret. Nordmannen innkasserte den gigantiske pengepremien under fredagens trekning i pengespillet Eurojackpot, som er et samarbeid mellom. Lottoland er den eneste lottotjenesten på nettet der alle pengepremier er garantert, slik at du slipper å bekymre deg for ikke å motta hele premien, samme hvor stor den er.