1. Firewalker og
  2. Og herb
  3. Og
  4. Utenriks- og forsvarskomiteen - stortinget.no
  5. Og sneaker

Prop. 1 S (2018-2019), Innst. 7 S (2018-2019) Status: Stortinget har ferdigbehandlet saken. Saksgang 1 Forslag Grunnlag for saken Fremmet i statsråd 08. 10. 2018 Referert 2 Komitébehandling Tildelt komité Høring Søknadsfrist: 10. 2018, kl. 14:00 Utenriks- og forsvarskomiteen arrangerer to separate høringer om regjeringens forslag til statsbudsjett (kapitler fordelt til utenriks- og forsvarskomiteen); høring om utenriks- og bistandsbudsjettet (rammeområde 4) mandag 15. oktober kl. 09:00-17:00 og høring om forsvarsbudsjettet (rammeområde 8) onsdag 17. 09:00-12:00. Frist for å søke om deltakelse på begge høringene er onsdag 10. 14:00. Frist for å sende inn høringsnotat er torsdag 11. 10:00. Fristene er absolutte. Den enkelte høringsinstans mottar en pinkode på epost for innsending av høringsnotat (maksimalt to sider). Program for høringene sendes ut fredag 12. oktober. Innstilling avgitt 3 Debatt og vedtak Løse forslag til saken Referat Stortinget Vedtak og henstillinger Status Vedtak i korthet Stortinget har vedtatt statsbudsjettet for 2019 for de budsjettkapitlene som hører inn under Utenriksdepartementets og Forsvarsdepartements ansvarsområder.

Firewalker og

  • Navnets betydning Leah
  • Sogn og
  • Kaptein Sabeltann og Jakten på Den Magiske Diamant (1996-1997) | Kaptein Sabeltann Wiki | Fandom
  • Tilbud til personer med utviklingshemming | Brukerråd | Bærum kommune
  • Og gutters
  • Frp viktige saker
  • Og architrave
  • Steffen iversen haugar
  • Utenriks- og forsvarskomiteen - stortinget.no

Komiteens arbeidsområder er utenrikspolitiske forhold, militært forsvar, meldinger fra Ombudsmannsnemnda for Forsvaret og andre saker om nemndas virksomhet, utviklingshjelp, saker som angår norske interesser på Svalbard eller i andre polarområder og – i alminnelighet – saker som gjelder avtaler mellom den norske stat og andre stater eller internasjonale organisasjoner. Aktuelt Utenriks- og forsvarskomiteen i Indonesia For å få økt innsikt i utviklingen i Indonesia og resten av regionen, er Stortingets utenriks- og forsvarskomité i disse dager i Indonesia. (21. 01. 2020) Utenriks- og forsvarskomiteen til Etiopia og Malawi Norske bistandsmidler står sentralt når Stortingets utenriks- og forsvarskomité (UFK) besøker Addis Abeba og Lilongwe 15. –20. september. (11. 09. 2019) Irans utenriksminister besøkte Stortinget Ledelsen i Stortingets utenriks- og forsvarskomité møtte Irans utenriksminister Javad Zarif torsdag 22. august. – Vi hadde en åpen og direkte diskusjon rundt flere sentrale spørsmål, sier komitéleder Anniken Huitfeldt.

Og herb

(22. 08. 2019) Utenriks- og forsvarskomiteen i Irland Stortingets utenriks- og forsvarskomité, under ledelse av Anniken Huitfeldt, besøkte Irland 29. –30. april. (02. 05. 2019) Utenrikskomiteen i Ghana Stortinget utenriks- og forsvarskomité har avlagt besøk i Ghana 18. mars, med program lagt opp av vaksinealliansen Gavi, Det globale fondet og ambassaden. (22. 03. 2019)

Det skal Havarikommisjonen avdekke, sier Bakke-Jensen og peker på at det av rettssikkerhetshensyn er kommisjonens oppgave å komme så nær en objektiv sannhet som mulig. – For oss akkurat nå handler det om å ta lærdom av ulykken. Vi har lært veldig mye. Men det er viktig at vi holder oss tilbake og lar Havarikommisjonen få det arbeidsrommet de skal ha, sier forsvarsministeren og peker på at et stort apparat i Sjøforsvaret er i ferd med å gjennomgå rutiner og prosedyrer. – Hva vet dere om mulige årsaker? – Forsvaret har levert alt materiell om saken til Havarikommisjonen. Det er de som kan svare på dette, sier Bakke-Jensen som sier han ikke er utålmodig etter å få svar på hvorfor en fregatt til drøyt 4 milliarder kroner nå ligger under vann. Har ett år på seg Havarikommisjonen har nå ett år på seg til å komme med sin rapport, opplyser Bakke-Jensen. – Men det er ingenting som hindrer dem i å komme med den fortere, sier han. Helge Ingstad hadde deltatt på øvelsen Trident Juncture utenfor kysten av Trøndelag og var på vei tilbake til basen på Haakonsvern i Bergen da ulykken skjedde.

Og

Også politiet etterforsker saken for å se om det kan finnes eventuelle straffbare forhold. Forsvarssjefen understreker at ulykken har bidratt til å skjerpe årvåkenheten. – Vi kan ikke trekke noen lærdommer av denne hendelsen direkte, men bare det at den har funnet sted, skjerper årvåkenheten hos alle på hvordan rutinene praktiseres, sier Bruun-Hanssen. Publisert Publisert: 20. november 2018 18:54

Komiteens møter er hemmelige, hvis intet annet bestemmes. Komiteens leder sammenkaller til møter når vedkommende finner at det er nødvendig, men også statsministeren, utenriksministeren eller en tredjedel av komitémedlemmene kan anmode om et møte. Komiteen kan sammenkalles også mellom sesjonene. Eksterne lenker

Utenriks- og forsvarskomiteen - stortinget.no

Anniken Huitfeldt leder Utenriks- og forsvarskomiteen 2017–2021. Foto: Magnus Fröderberg Stortingets utenriks- og forsvarskomité er en fagkomité i Stortinget, etablert i oktober 2009 som en sammenslåing av Utenrikskomiteen og Forsvarskomiteen. Komiteens arbeidsområder er saker om utenrikske forhold, militært forsvar, utviklingshjelp, saker som angår norske interesser på Svalbard eller i andre polarområder og saker som gjelder avtaler mellom den norske stat og andre stater eller internasjonale organisasjoner.

Og sneaker

Brødsmulesti Store norske leksikon Samfunn Politikk og offentlig forvaltning Norsk politikk og offentlig forvaltning Myndigheter i Norge Stortinget Nedlagte komiteer Utenrikskomiteen, tidligere en av Stortingets faste komiteer. Komiteen ble avskaffet i 2009, da den ble slått sammen med Forsvarskomiteen til Utenriks- og forsvarskomiteen. Kommentarer Kommentaren din publiseres her. Fagansvarlig eller redaktør svarer når de kan. Du må være logget inn for å kommentere. eller registrer deg Fagansvarlig for Nedlagte komiteer Jon Gisle

Utenriks- og forsvarskomiteen, en av Stortingets faste komiteer, opprettet i 2009 ved at utenrikskomiteen og forsvarskomiteen ble slått sammen. Komiteen er regnet som den mest prestisjefylte av komiteene på Stortinget. Dens arbeidsområder er utenriks-, sikkerhets- og forsvarspolitikk, internasjonal bistand og saker som gjelder avtaler mellom Norge og andre stater eller internasjonale organisasjoner. Komiteen behandler også saker som gjelder norske interesser på Svalbard og i andre polarområder. Den utvidede utenriks- og forsvarskomiteen består av de ordinære medlemmer av komiteen pluss Stortingets president og lederne i partigruppene (hvis disse ikke allerede er medlemmer). Valgkomiteen kan også oppnevne ytterligere medlemmer. Komiteens oppgave er å drøfte med regjeringen viktige utenriks- og sikkerhetspolitiske spørsmål før beslutninger fattes. Denne komiteen fungerer altså ikke primært som saksforberedende organ for Stortingets beslutningsorganer, men som rådgivende organ overfor regjeringen.

Under Utenriksdepartementets budsjett del III, Spesielle tema, ble "utredning om om Traktaten om forbud mot kjernevåpen", skilt ut for seinere behandling. De samlede utgiftene for utenrikstjenesten utgjør vel 40 mrd. kroner og for forsvaret nærmere 59 mrd. kroner, og de samlede inntekter henholdsvis 264 mill. og rundt 6 mrd. kroner. Del Facebook Twitter Epost Behandling og vedtak Slik stemte representantene Behandling og innstilling Innstilling avgitt 06. 12. 2018 Behandlet i Stortinget: 13. 2018

og snapbacks
  1. John f kennedy død