1. Pasta med fyll online

ITALIENSKE KLASSIKERE: Veien til hjemmelaget pasta er kortere enn de. Post navigation

Pasta med fyll online

Kundeavis Finn butikk Kundeservice Ukesmeny fra MENY 100% fornøyd-garanti Bli Trumf-medlem Nettbutikk og hjemlevering Last ned MENY-appen! Kuponger, nettbutikk og tilbud rett i lomma iOS Android Kuponger Logg inn Nettbutikk Tilbud Oppskrifter Tema Hjem Pasta Tortellini med kylling og pesto Tortellini med kylling og pesto er en veldig god og enkel middag for hele familien, som lages på kort tid. Topp med ruccola og revet eller skivet parmesan. Tortelloni eller ravioli kan også brukes. Tidsforbruk Under 20 min Antall

Slik gjør du det: Bland sammen egg, salt og mel til en deig. Kjevle den flat med kjevle eller bruk pastamaskin. Kjevle den så tynn du klarer. Skjær ut kvadrater som er omtrent 12 x 12 cm (større eller mindre, alt hva du foretrekker). Ha spinaten i en gryte med litt smør på middels varme. Ha på lokk og la den falle sammen. Bland spinaten med ricottataen. Smak til med ørlite muskat. Legg en spiseskje av spinatblandingen på pastafirkantene. Løft opp alle hjørnene og klem sammen i toppen slik at det ser ut som en godtepose. Dryss litt mel på en tallerken og legg "godteposene" på denne etter hvert som de blir ferdig. Kok pastaposene i godt med vann i omtrent to minutter. Løft ut med hullsleiv og servér med rikelig, nyrevet parmesan.

Ikke bruk vanlig kjøttdeig, det er så mye brusk og fett i det. 2, 5 dl Ricotta-ost 0, 6 dl ferskrevet parmesanost 1 stor eggeplomme 0, 6 dl finkuttet basilikumsblader 1/2 ts salt pepper (en liten dert) Finkutt hvitløken. Hvitløken skal sammen med olivenoljen opp i en varm kjele. La den frese litt (1 min) Gjør klar 200 g karbonadedeig. Stek kjøttet med hvitløken til det blir brunt. Om lag 3-4 minutter. Slik skal det se ut. Hell ut kjøttet i en sil over vasken. Plasser det i en bolle, og la det avkjøles litt der. Finn frem den ferske ricottaen. Mål opp det du trenger. Og oppi bollen med kjøttet. Det samme med basilikum.. Ferskrevet parmesan…. Salt…. og pepper….. Og eggeplommen…. rør sammen og smak… Veldig godt. Man bare vet at raviolien kommer til å smake fantastisk godt. Tilbake til pastadeigen! Velkommen tilbake til deg som hoppet over raviolioppskriften, og du som har fulgt med hele veien: Jeg ønsker deg en god tur videre… Pastadeigen har forhåpentligvis hvilt en times tid. Del den i mindre biter… trykk den flat og kjør gjennom på største åpning i pastamaskinen… fortsett med et hakk mindre for hver gang… den blir stadig tynnere… til slutt er den så flat som den kan forblitt….

  1. Pasta med full article on maxi
  2. Pasta med fyll d
  3. Pasta med fyll list
  4. Hva er diktatur
  5. Itslearning bergen kommune
  6. Vm genser 2017 skiskyting
  1. Hovedstaden i uganda government
  2. Olsenbanden for full musikk 1