DontGetIt Innlegg: 3471 Jobber nå som vikar i en barneskole og er ufaglært. Har ikke diskutert lønn enda siden jeg nettopp har startet, men hva kan jeg forvente/"kreve" av lønn? Kommer til å jobbe stort sett hver dag ser det ut som. daskedusken Innlegg: 5538 Jeg får fra 170-210, - timen. Nå er jeg både på mellomtrinn og ungdomsskolen, så jeg tror den laveste timelønnen (170-tallet) er for mellomtrinnet, uten at jeg skal si det helt 100% sikkert. DontGetIt Innlegg: 3471 Ok. Jeg varierer mellom å være assistent for lærerne i tillegg til å ha timer selv. Er det forskjell på betalingen her og noe jeg bør overvåke når jeg får lønnsslipp? bergy Innlegg: 6948 DontGetIt: Ok. Er det forskjell på betalingen her og noe jeg bør overvåke når jeg får lønnsslipp? Betalingen vil variere etter hvilke fag du underviser i. Timer på barneskole er dårligst betalt. Disse betales normalt sett like mye uansett fag. På ungdomsskolen tjener en en del mer i fag der det er påregnet større arbeidsmengde. Norsk i 10. klasse er best betalt.

Lønn assistent skolo.org

Da er antakelig årslønnen din kroner 282. 000. Pr. time blir det 144, 64. Du skal da ha utbetalt differansen mellom timelønn som lærer uten godkjent utdanning og din assistentlønn. Det betales, med andre ord, mye bedre for en undervisningstime enn for en assistenttime. Det er blant annet fordi det implisitt ligger at man har både for- og etterarbeid til en undervisningstime. Men for å unngå konflikter av typen «det er ikke forarbeid/etterarbeid til denne timen, derfor får du ikke ekstra betalt», så er det enighet mellom KS og lærerorganisasjonene om at alle vikartimer skal betales etter formelen, uavhengig om vikarlæreren har noe for- og etterarbeid. Dette gjelder uansett om læreren er godkjent lærer eller uten godkjenning. Hvis du har vært feil avlønnet, så kan du kreve etterbetaling i inntil tre år, så det gjør ingenting om du har fått feil lønn fram til nå. Gunnvor Sen

Hva skjer hvis du flytter fra leiligheten uten oppsigelse? Hvis du bryter kontrakten med utleier kan utleier kreve erstatning for de kostnadene det har medført. Som regel vil erstatning innebære tapt leieinntekt frem til utleier får inn noen andre leietakere eller burde fått inn noen leietakere. Men her er det viktig å merke seg at utleier har en tapsbegrensningsplikt. Det betyr at utleier skal opptre lojalt mot leietaker og sørge for at tapene sine begrenses mest mulig. Dette innebærer i praksis at utleier må gjøre konkrete grep for å finne en ny leietaker så fort som mulig. Det er ikke avgjørende når utleier faktisk har funnet en ny leietaker, men når utleier burde gjort det. Hvordan skal boligen være ved avslutningen av leieforholdet? Som leietaker risikerer du at du får et erstatningskrav mot deg etter endt leieforhold fordi utleier mener du har påført boligen skader eller forsømt din opplysnings- eller vedlikeholdsplikt. Slike erstatningskrav kan bli på store summer. Her vil det ofte være behov for å kontakte en advokat for bistand.

Lønn assistent skole oslo kommune

  1. Lønn assistent skole 2018
  2. Lønn assistent sole mio
  3. Heath ledger død photo
  4. Alltinn no skatteoppgjør 2014
  5. Hvordan lade et bilbatteri 2020 |artikler
  6. Lønn assistent ungdomsskole
  7. Tre nøtter til Askepott / NFI
  8. Negative sider ved trening
  9. Sunn kake oppskrift king
  10. Betasuppe oppskrift hellstrøm
  11. Hva er forskjellen i Jeep-modeller? - Bilreparasjon

–7. klasse) er den samme for alle fag: 741 når det er 60 minutters timer og 988 når det er 45 minutters enheter. (På ungdomstrinnet og vgs er det mange forskjellige årsrammer i forhold til hvilket fag man underviser. ) Du skal minimum ha lønn som fagarbeider når du jobber som vikarlærer. Jeg vet jo ikke om du har noen lønnsansiennitet, men la oss gå ut ifra at du ikke har noen som helst ansiennitet. Da er begynnerlønn for fagarbeider kroner 326. 300 i KS-området. (KS er hele landet, unntatt Oslo, som har egen tariffavtale. Bestemmelsene er likevel omtrent de samme. ) Da blir utregningen for en time undervisning, når timen er 60 minutter: 326. 300 x 1400 x 100/741 x 1687, 5 x 112 = 326, 19 kroner Hvis timen er på 45 minutter, blir timelønnen slik: 326. 300 x 1400 x 100/988 x 1687, 5 x 112 = 244, 64 kroner Du må finne ut hva som er din betaling per time som assistent. Det finner du ut ved å dele din nåværende årslønn på 1950. La oss si du har ingen ansiennitet, og ingen utdanning (fagbrev).

Lønn som ufaglært vikar i skole - Jobb og Utdanning - VG Nett Debatt

lønn assistent skole

Lønn for assistent som tar vikartimer? – SL Skip to content [April 2017] Jeg ble ansatt som assistent i skolen i oktober. Jeg går som ufaglært assistent i 60 prosent. Jeg har nå trådt inn som vikar i 1. og 2. klasse for faglæreren, og jeg har hatt vanlige skoletimer i denne klassen. Har jeg krav på lønn som ufaglært lærer og ikke bare vanlig assistentlønn? Jeg ser på lønnsslippen min at jeg ikke har fått noe mer betalt. Jeg får ikke dette til å stemme. Den siste måneden har jeg jobbet hver torsdag og fredag fulle dager som lærer i 1. klasse. Burde ikke jeg da fått mye mer utbetalt? Assistent SVAR: Som lærer uten godkjent utdanning skal du lønnes etter en spesiell formell som gir høyere timepris for de timene du har som lærer enn som assistent. Jeg vet ikke hvor lang hver skoletime er på din skole, men det vanlige er jo 45 minutter eller 60 minutter. Formelen for betaling av vikartimer i undervisning ser slik ut: Årslønn x 1400 x 100/Årsramme x 1697, 5 x 112 Årsrammen på barneskolen (1.

Lønn assistent skole

I 1902 fikk åtte år gamle Kristian fem slag ris fra frøken Margrethe Munthe for tyveri, to år senere ble tolv år gamle Henry servert «tre slag ris for løgn og tyveri» fra samme frøken og i 1909 fikk Frits på elleve år smake fire slag ris med mor til stede "for at ha aapnet, læst og tilintetgjort et brev til hans mor fra lærerinden, samt for løgn angaaende samme brev". Den folkekjære forfatteren Margrethe Munthe var lærerinne i Kristiania gjennom hele sitt yrkesliv fra 1888 til 1920, de siste 18 årene på Bolteløkka skole på Bislett. Hun står bak flere av våre kjente barnesanger, som «Da klokken klang», «På låven sitter nissen» og «Lua av» - med de velkjente linjene «Nei, nei, gutt! Dette må bli slutt! ». I sitt virke som lærer måtte hun disiplinere elevene etter datidens regler og metoder, og vi ser i straffeprotokollen fra Bolteløkka skole at Margrethe Munthe flere ganger gav elevene ris for større eller mindre forseelser. En ting var at barna fikk smake spanskrøret for ulydighet, som skulking, dovenskap, løgn eller usømmelig oppførsel, eller for verre ting, som tyveri, dyreplageri eller skyting med pistol i skoletiden.

Timelønn assistent skole

Lurer du på hvor lønnsomt det kan være for deg å investere i solenergi? Ta kontakt om solcelleanlegg. Eller fyll ut skjemaet for gratis befaring!

  1. Astrid smeplass kropp young