1. Big horn lillestrøm youtube

Anmeldt 15. februar 2020 Trangt, hadde bestilt, men måte sitte midt i ` trafikken` en plass som ikke er en plass. Vi var 11 stk. Får definitivt ikke den en betaler for, flat smak og sein servering, mye styr ved betaling. Regningen var feil og de 10% ved felles... Mer Dato for besøk: mars 2019 Nyttig? 1 Hei, Vi beklager opplevelsen dere hadde med oss. Serveringen skal selvfølgelig ikke være sen, og vi skal ta dette videre med oss. Dere hadde bestilt et bord på 10 stykker på 14. Februar som både var en stor messedag og Valentinsdagen. Vi fikk en telefon... Mer Anmeldt 14. februar 2020 Lite smak på maten og høy pris. Dårlig utvalg av øl. En type fat øl som smakte vann. Lite service innstilt personale, med standard fraser som svar. Mer Dato for besøk: februar 2020 Nyttig? Hei, Vi beklager at dere ikke hadde en tilfredstillende opplevelse med oss. Nå var vi litt usikre på om dere har gjort oppmerksom på smaken av maten. Vi kunne ha ordnet med en ny rett for dere. Når det gjelder utvalg av øl, så har... Mer Anmeldt 31. oktober 2019 På grunn av flyreise fra stavanger bestilte jeg bord over en uke i forkant.

Big horn lillestrøm youtube

  • Om dårlig språk i forskning : norge
  • Norsk knekkebrødeksport øker kraftig | DN
  • Steketid lammelår. 💌 Helstekt lammelår er flott gjestemat!. 2019-11-30
  • Larvik-danmark med båt
  • Cyber monday 2018 elkjøp
  • Get out anmeldelse
  • Big Horn Lillestrøm, Lillestrøm - 1881.no
  • Fylte lefse med laks program
big horn lillestrøm 2017

Big Horn Lillestrøm Tærudgata 2, 2004 Lillestrøm Vis kart 63 80 07 10 Telefon E-post Hjemmeside Regnskapstall Utvidet firmainformasjon Roller og eiere Betalingsanmerkninger, pant og score Bestill abonnement Endre opplysninger Send flyttemelding Logg inn for å lagre, dele eller endre opplysninger Send som e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Melding E-postadresse og meldingstekst vil kun brukes til å dele oppføringen.

big horn lillestrøm youtube big horn lillestrøm map

Big Horn Steakhouse er et amerikanskinspirert steakhouse med fokus på førsteklasses råvarer. Vi ønsker å gi våre gjester en real biffopplevelse i en tradisjonell og uformell atmosfære. Big Horns konsept er enkelt og veltilpasset; vi tilbyr høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Smaksopplevelsen skal stå i fokus og våre gjester skal nyte god service og rask servering. Vi er stolte av vår store og lojale kundegruppe. Det er totalt 17 Big Horn Steak House restauranter hvorav 16 i Norge og 1 på Gran Canaria (Puerto Rico), Spania.

Også på grunn av en stor messe som gjør at det er mye pågang på alle restauranter. Ønsket bord for to med mulighet for å ha med barnevogn. Ble forsøkt oppringt... Mer Dato for besøk: oktober 2019 Nyttig? Hei, Vi beklager veldig opplevelsen dere hadde med oss! På grunn av Oslo Motor Show var vi helt fullt booket, dermed var det ikke mulig å få plass til barnevognen. Uansett har desverre hovmester sett notatet deres forsinket og prøvde dermed å ringe dere med... Mer Anmeldt 13. september 2019 via mobile enheter Når man bruker 1 time og 35 minutter på å servere mat når man booket restaurant to dager før For 21 personer, så blir ikke jeg imponert.. første vinglasset ble servert etter 45 minutter. Dato for besøk: september 2019 Nyttig? Anmeldt 8. september 2019 via mobile enheter 5 venner spiste ulike retter - entrecôte, mexikansk biff og liveche kylling. God mat - raskt levert og hyggelige lokaler. Mer Dato for besøk: september 2019 Nyttig? Hei, Tusen takk for at dere tok tiden til å gi oss en tilbakemelding på maten!

Vi setter stor pris ethvert feedback vi får av gjestene våre. Det gleder oss å høre at dere hadde en fin opplevelse med oss, vi ser frem til å... Mer Anmeldt 4. september 2019 En god, og stor porsjon, med biff og tilbehør. Lite folk, men allikevel ikke service av beste grad. Det er egentlig ikke verd pengene, ettersom da maten er dyrere en andre steder, og med middels service så blir det en gjennomsnittlig opplevelse. Dato for besøk: august 2019 Nyttig? Hei, Vi beklager opplevelsen du har hatt med servicen vår. Her på Big Horn Lillestrøm prøver vi alltid å forbedre oss. Kunne du kanskje ha gitt oss en tilbakemelding på hva det var som manglet av servicen? Mvh, Rosa Birkenmayer Anmeldt 26. juli 2019 Hyggelig mottakelse, og god service. Sommertilbud frem til kl. 18. Biff til 200, - Ble gledelig overasket, mørt kjøtt og godt tilbehør. Dato for besøk: juli 2019 Nyttig? Tusen takk for anmeldelsen. Gleder oss til å se dere nestegang 🤗 Anmeldt 23. juni 2019 Tjenesten er flott, ansatte er hyggelige, maten er deilig og prisene er gode Jeg anbefaler det til alle Mer Dato for besøk: april 2019 Nyttig?