1. Vest telemark kraftlag vakttelefon
  2. Vest telemark kraftlag video
  3. Vest telemark kraftlag sale
  4. Vest telemark kraftlag men

Påslag Påslaget er prisen som strømselskapene tar utover spotprisen/innkjøpsprisen på strøm. Har påslaget minustegn foran seg betyr det at strømselskapet taper penger for hver kWt strøm de selger til deg. Spotpris Spotprisavtaler følger den gjennomsnittlige prisen på kraftbørsen Nord Pool Spot. Denne avtaleformen har jevnt over vært den billigste de siste årene. Innkjøpspris Innkjøpsprisavtaler følger prisen på kraftbørsen Nord Pool Spot time for time. Dette gjør at innkjøpsprisen er noe dyrere enn spotprisen. Variabel pris Variabel pris er en blanding av fast- og spotpris. Prisen fastsettes for en gitt periode, men justeres regelmessig etter spotprisen. Den er mindre forutsigbar enn fastpris, men noe dyrere enn spotpris. Fastpris Fastprisavtaler gir deg en fast strømpris over en lengre/avtalt tidsperiode. Den gir forutsigbare strømregninger, men har vist seg å være dyrere enn spotpris på sikt. Andre prisavtaler Andre avtaler omfatter alle andre avtaleformer. Husk å lese avtalevilkår nøye før du inngår en slik avtale.

Vest telemark kraftlag vakttelefon

For å sikre at du ikke blir belastet feil, anbefaler vi at du kansellerer eventuell avtalegiro du har hos din gamle leverandør etter den siste betalingen. Hvor lang tid tar strømleverandør bytte? Strømleverandør skifte tar normalt ca. 3 uker etter at alle opplysninger er mottatt av den nye leverandøren. Prosessen kan bli forsinket dersom det mangler vesentlige opplysninger, mest vanlige er: Adresse Målepunkt ID Måleravlesning Må jeg kontakte min nåværende leverandør? Nei. Din nye leverandør vil ta vare på alt for deg, inkludert kansellering av din eksisterende avtale. De organiserer en byttedato, noe som betyr at du ikke belastes to ganger for tjenesten. Når skal jeg begynne å betale min nye leverandør? Din gamle leverandør vil sende deg en endelig regning for perioden frem til ditt bytte dato. På den dagen vil din nye leverandør overta. Den faktiske datoen du belastes av din nye leverandør, vil avhenge av deres vilkår og betingelser. Hvordan kan jeg være sikker på at jeg ikke faktureres to ganger?

Vest telemark kraftlag video

Medlemmer 13. mai 2019 Vest Telemark Kraftlag (VTK) har blitt medlem av Distriktsenergi. – Det er viktig for oss å være medlem av en organisasjon som jobber for sakene som er viktig for oss, og som har gjennomslag i arbeidet med å skape bedre rammevilkår. Det sier VTKs administrerende direktør Ketil Kvaale. VTK er eid av kommunene Fyresdal, Kviteseid, Seljord, Tokke, Vinje og Nissedal. Hovedkontoret er på Høydalsmo i Tokke kommune. VTK sysselsetter om lag 60 personer. VTK har forretningsområder innen kraftproduksjon, kraftomsetning, nett og bredbånd. VTK har 14 500 nettkunder, av disse er 6500 hytter, og det er bare et tidsspørsmål før VTK har flere hyttekunder enn fastboende. K-faktoren, inntekter i regionalnettet og sluttbrukermarkedet -Hva er årsaken til at dere meldte dere inn i Distriktsenergi? Som et distriktsverk har vi felles interesser med de andre distriktsverkene. Jeg mener det derfor nå er viktig å være med i Distriktsenergi som jeg har registrert har jobba godt gjennom mange år, sier Kvaale.

  • P3.no » Leo tar valget: Sosialpolitikk
  • Vest telemark kraftlag 2
  • Vest telemark kraftlag treungen
  • Bruktbil: Sju-setere nesten uten bekymringer - DinSide
  • Vest telemark kraftlag 2017
  • Rekordmange testet seg for kjønnssykdommer på Pride
  • Vest telemark kraftlag driftsmeldinger
  • Vest telemark kraftlag women
  • Vest telemark kraftlag boot
  • Årets ord 2010 qui me suit
  • Vest telemark kraftlag nett
  • Vest-Telemark Kraftlag har meldt seg inn i Distriktsenergi

Vest telemark kraftlag sale

vest telemark kraftlag for sale vest telemark kraftlag ansatte

Vest telemark kraftlag men

-Hvilke konkrete saker er viktig for dere i VTK. -Det er blant annet den såkalte K-faktoren til Statnett. Den gir en rabatt for forbruk bak produksjonspunkt siden vi avlaster sentralnett. Rabatten var tidligere god, men for noen år tilbake ble maksimal rabatt redusert til 50 prosent. Statnett ivrer hele tiden for å endre K-faktoren. De ønsker en modell som gir enda høyere nettleie for uttak til alminnelig forsyning i områder med produksjonsoverskudd. Dette betyr at kostnader flyttes fra by til distriktene og dette slår svært negativt ut for VTK og vil gi en kostnadsøkning på inntil 10 millioner kroner årlig. Dette er dårlig nytt for våre kunder og vil isolert sett bety en økning i nettleia på 7-8%. Det blir da enda dyrere å være forbruker i områder med mye produksjon og billigere i områder uten. Forstå det den som kan, sier Kvaale. -Inntekter fra innmating i regionalnettet går i dag til Statnett. I vårt område er regionalnettet i stor grad dimensjonert for å overføre effekt fra kraftverkene til sentralnettet.

Avstandene mellom kundene er stor og fiber legges i krevende terreng, så investeringskostnadene blir store. Like fullt vil snart alle få fiber. -Vi startet med å tilby strøm- og nettkundene våre fiber i 2003. De 15 årene som har gått siden oppstarten har vi investert omlag 120 millioner kroner på fiber, og i løpet 2020 vil nesten alle fastboende i Vest-Telemark få mulighet for å koble seg på vår fiberløsning. Dette er kostbart og heldigvis er vi godt hjulpet av kommunene som er flinke til å støtte opp om og legge til rette for arbeidet vi gjør for distriktene, sier Ketil Kvaale. Kraftproduksjon VTK ble stiftet i 1940 for å bygge ut kraftproduksjon og linjenett, noe området ikke hadde fra før. Kraftproduksjon ble realisert gjennom utbyggingen av Skafså Kraftverk sammen med Norsk Hydro omkring 1950. Etter dette har VTK vært engasjert i flere prosjekt og har i dag ca 260 GWh egenprodusert kraft. Siste tilskudd er et småkraftverk i Nissedal på 4 GWh og som blir satt i drift i disse dager. -Kraftproduksjonen utgjør ca halvparten av vår verdiskaping og vi har flere prosjekter på gang, sier Kvaale.

Som en ledende og uavhengig strømbyttetjeneste, sammenligner samtlige av Norges strømselskaper. Du har valgt å vise mer informasjon om Vest-Telemark Kraftlag AS, som er ett av Norges 123 strømselskaper. VTK vart stifta ptember 1940, og er idag eigd av kommunane Fyresdal (19%), Kviteseid (19%), Seljord (19%), Tokke (19%), Vinje (19%) og Nissedal (5%). Hovudkontoret er på Høydalsmo i Tokke kommune, og eit i Treungen i Nissedal kommune. Selskapet driv med produksjon, kraftomsetning, nett og breiband. Produksjonen er organisert gjennom Skafså Kraftverk ANS (67%) og Sundsbarm Kraftverk (8, 5%). Breiband vert drive igjennom Telefiber AS, lokalisert ved hovudkontoret. Konsesjonsområdet dekker eigarkommunane med unntak av Fjågesund i Kviteseid og Rauland i Vinje. Vest-Telemark Kraftlag AS Høydalsmovegen 815 3891 Høydalsmo Organisasjonsnummer: 955996836 Sammenlign Vest-Telemark Kraftlag AS med 122 andre strømleverandører for å finne strømavtalen som passer best for akkurat deg På kan du sammenligne strømpriser fra alle strømleverandører i Norge og bytte strømavtale - enkelt og kostnadsfritt.