1. Reiser til Nederland: alt om din ferie i Nederland – Albatros Travel
  2. Reise til nederland texas
  3. Reise til nederland park
  4. Reise til berlin
  5. På vei til Norge fra/via Nederland? Informasjon for norske borgere - Norway in the Netherlands

Det klassiske romantiske bildet av Nederland er et mylder av kanaler, sirlig dekorerte tresko, tulipanmarker i all verdens farger og små, runde vindmøller. Legg til en flokk gylne solsikker malt i temperamentsfull stil, travle syklister som ikke viker tilbake for noen, og den karakteristiske lukten av hasj. Nederland er på en gang dypt historisk forankret og ultramoderne – og et fantastisk land å reise i. Språk Hollandsk, frisisk Nederlands flagg var ett av verdens første trikolorer og har dannet forbilde for blant annet Frankrikes flagg Visste du... at Nederlands offisielle navn stammer fra 1100-tallet, da navnet ble brukt om områdene ved Rhinens nedre løp – altså fra Köln og ned mot Nordsjøen? at hasj, på tross av det mange tror, faktisk ikke er lovlig i Nederland? Men myndighetene tolererer at en rekke navngitte coffee shops selger små mengder marihuana til personlig forbruk. Nederlands geografi Nederland har alltid vært lavtliggende, men for rundt 1500 år siden begynte landet for alvor å senke seg.

Reiser til Nederland: alt om din ferie i Nederland – Albatros Travel

reise til praha

Reise til nederland texas

Reise til nederland park

Reise til berlin

reise til nederland colorado

På vei til Norge fra/via Nederland? Informasjon for norske borgere - Norway in the Netherlands

Koronavirus (covid19): Norske reisende bør holde seg oppdaterte om hvordan koronaviruset utvikler seg. Følg med på lokale myndigheters råd, veiledning og anvisninger om hvordan man skal forholde seg til situasjonen. For reiser til og opphold i Nederland, sjekk Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu. Nederlandske helsemyndigheter råder alle innbyggere i provinsen Nord-Brabant om å holde seg hjemme ved symptomer på forkjølelse, feber eller hoste samt unngå sosial kontakt så mye som mulig. Foranledningen er det relativt høye antallet smittetilfeller i provinsen der smittekilden er ukjent. For å kartlegge hvorvidt det er snakk om spredningen i provinsen har RIVM (tilsvarende norske FHI) fra 7. mars begynt med stikkprøver for koronavirus (SARS-CoV-2). Utenriksdepartementet oppretter ikke reiseråd på grunn av smittefare. Det er Folkehelseinstituttet som gir helsefaglige reiseråd. Du kan finne mer informasjon og veiledning fra norske helsemyndigheter på Folkehelseinstituttets nettsider.

Situasjonen endrer seg raskt hele tiden, så sjekk aktuelle avganger på Schiphol eller KLMs nettside. De siste innreiserestriksjoner fra Nederlandske myndigheter gjelder i prinsippet ikke for nordmenn. Her kan du finne informasjon om når det gjelder tiltak og restriksjoner på selve flyplassen. Det gjøres oppmerksom på at KLM med virkning fra 11. mai innfører krav om ansiktsmaske ved boarding og underveis på alle selskapets flyvninger. Fra 17. april kl. 18. 00 må tilreisende til Nederland fra såkalte høyrisikoområder levere en helseerklæring. Tilreisende fra disse områdene oppfordres også til 14 dagers karantene. Det følger av EUs Aviation Safety Agency liste hvilke områder som er høyrisiko. Krav om helseerklæring og karantene gjelder for reisende fra flyplasser i de angitte områdene på denne listen. Kravet om karantene i Nederland gjelder antakelig ikke nordmenn i transitt. Ved ankomst Norge fra Nederland (også landevei/ferge) skal du i karantene i 10 dager, uavhengig om du har symptomer eller ikke.

  • Reise til hellas
  • Reise til alicante
  • Reise til nederland death
reise til nederland map