1. Leiebil los angeles
  2. Leiebil Los Angeles internasjonale flyplass - Avis
  3. Leiebil san francisco til los angeles
  4. Leiebil los angeles 2019

2 km / 1. 99 mi RUB3, 430. 12 RUB1, 872. 45 RUB1, 960. 70 RUB2, 307. 09 RUB2, 959. 44 Chevrolet Equinox RUB3, 519. 11 RUB10, 922. 48 RUB14, 102. 47 RUB3, 044. 97 RUB3, 390. 41 RUB8, 117. 85 Listene inneholder data hentet inn av vårt system basert på tidligere forespørsler om leiebil i Los Angeles — West Hollywwod, USA og steder i nærheten. Siden prisene avhenger av leieperioden, kan de faktiske prisene på forespurte dato være forskjellig fra de oppgitte. Hva er 12-seters? En 12-seters er en romslig minibuss for transport av store familier eller grupper av personer med mye bagasje. 12-seterne har vanligvis skyvedører og et stort bagasjerom som kan økes ved å legge ned passasjersetene. På grunn av transformasjonsmekanismen, som er typisk for denne gruppen av kjøretøy, kan den samme bilmodellen også kategporiseres som 10- 11- eller 12-seters minibusser. Merk! I noen land kan det være nødvendig med et førerkort klasse D for å kjøre en 12-seters minibuss. Beste bilutleiefirmaer på Los Angeles — West Hollywwod Leiebil nær Los Angeles — West Hollywwod Hvor kan jeg hente ut en 12-seters i Los Angeles — West Hollywwod, USA?

Leiebil los angeles

  • Marcus og martinus elektrisk
  • Frank mohn flatøy
  • Iphone x henger seg opp
  • Telenor butikk drammen 2
  • Leiebil Los Angeles internasjonale flyplass - Avis
  • Isbjørn jan mayen 2015
  • Metallica trondheim 2019
  • Husbåt til sales training
  • Leiebil los angeles flyplass
  • Los Angeles Bilutleie fra € 24 / $ 26 / £ 21 Daglig | Billige tilbud!
  • Arena trening lillestrøm 5
  • Myrbø Butikk & Dyrepensjonat - Bergen, Norway
leiebil los angeles 2017

Også Walk of Fame er et trekkplaster for turister – det stjernebelagte fortauet langs Hollywood Boulevard. Andre kjente severdigheter i byen er bl. Madam Tussauds Hollywood, Grammy Museum, L. A County Museum of Art, California Science Center – med akvarium, zoo og botanisk hage samt Walt Disney Consert Hall – med sin unike arkitektur. Også badestrendene i Venice Beach og Malibu Beach er populære turistmål. Byens største flyplass – Los Angeles Internasjonale Flyplass – ligger 30 km sørvest for sentrum. Trafikk California er tilrettelagt for bilister, og har et godt utbygd nettverk av motorveier. I Los Angeles er avstandene store, og byen har et lite tilfredsstillende kollektivtilbud. Brede avenyer og flotte parker preger landskapet i Los Angeles, og med leiebil tar man seg enkelt rundt til de fleste attraksjoner og severdigheter. Populære besøksmål Det er mye å se og oppleve i Los Angeles, og noen berømte turistmagneter er bl. Universal Studios, Walt Disney Concert Hall, Los Angeles Zoo, "Walk of Fame" langs gaten Hollywood Boulevard, fornøyelsesparken "Pacific Park" i Santa Monica samt kunst- og antikvitetsmuseet "Getty Center".

Leiebil Los Angeles internasjonale flyplass - Avis

Welcome to Avis Leiebil Los Angeles USA utforsker man best i bil Se hva det «ekte» Amerika har å by på i en leiebil fra Avis – en fleksibel og kostnadseffektiv måte å reise på. Vi har utleiestasjoner på over 5000 steder over hele verden, og du kan hente leiebilen på én utleiestasjon og levere den på en annen. Miljøbiler, luksusbiler, familiebiler og morsomme biler – vi har det du måtte ønske. Bestill nå Dine topp utleiestasjoner i Los Angeles Los Angeles og området rundt I Los Angeles finner du en rekke av Amerikas viktigste landemerker. Det mest berømte er antakeligvis Hollywood-skiltet på Mount Lee. Hollywood er en bydel, og betraktes som synonymt med filmindustrien. Selv om du kanskje ikke får øye på noen ekte stjerner her, så er det nok av andre ting å få med seg, som bl. a. Hollywood Walk of Fame, Runyon Canyon Park og Universal Studios Hollywood. Siden en størstedel av innbyggerne jobber innen kreative bransjer, blir LA ofte sett på som verdens kreative hovedstad. Det er ca. 850 museer og gallerier rundt om i byen, som er den største tettheten pr. innbygger i verden.

leiebil los angeles ca

Opplev Englenes by med Sixt Los Angeles ligger på den sørlige vestkysten i California, USA. Denne byen har et enormt spekter av opplevelser og attraksjoner å by på for både store som små. Du vil definitivt trenge en leiebil i Los Angeles når du besøker denne byen og forøvrig også denne delen av USA. Disneyland i Anaheim er en selvfølge når du reiser med barn, og det samme er Universal Studios Hollywood. L. A. Zoo i Griffith Park er også verdt et besøk. Los Angeles har et yrende liv av filmstjerner, sportsbiler, luksus og glamour, og en kjøretur i Beverly Hills er en attraksjon i seg selv for de fleste som ikke er bosatt der. Om du er kunstinteressert, vil Museum of Contemporary Art eller det enorme The Getty Center være spennende steder. Hollywood Wax Museum er enkelt å besøke, og om dere vil gi dere i kast med karuseller og tivoli, er fornøyelsesparken Six Flags Magic Mountain i Valencia nord for Los Angeles er fornøyelig opplevelse.

Leiebil san francisco til los angeles

12-seters bilutleie nær Los Angeles — West Hollywwod På denne siden finner du prisene for leie av 12-seters i Los Angeles — West Hollywwod, USA fra de beste utleiefirmaene. Med vår tjeneste kan du sammenligne prisene for forskjellige biler og velge det beste alternativet for leie av 12-seters som passer best for deg. Nedenfor finner du lister over 12-seters, tilgjengelig for utleie på Los Angeles — West Hollywwod, USA, så vel som på nærliggende steder. Disse listene inneholder modellene og bilenes grunnleggende egenskaper, samt deres omtrentlige priser. De mulliggjør beregning av prisnivået og omfanget av mulige alternativer. For å finne nøyaktige priser og tilgjengelighet for bilene på aktuelle datoer, fyller du ut dato for begynnelse og slutt på leieperioden i søkeskjemaet ovenfor og trykker på "Søk"-knappen, eller bare på "Sjekk"-knappen under bildet av bilen du foretrekker. 12-seters leiebiler i Los Angeles — West Hollywwod og andre relevante biler 7-seters transporttjenester Dodge Grand Caravan fra RUB7, 660.

De små elvene, gamle eikeskogene og åssidene dekket av chaparral gjør parken til et populært sted for syklister, ryttere og fiskere. Las Vegas En biltur til Las Vegas er veldig populært og et mellomstopp i Death Valley er absolutt å anbefale. Den historisk interessante nasjonalparken er kjent for å være veldig varm og tørr. Las Vegas er en enorm lekeplass for voksne og syder av underholdning hele døgnet. Her finner du hoteller, show, kunstferdige hoteller, shopping og verdenskjente restauranter. Grand Canyon Grand Canyon ligger ca. syv og en halv times kjøring fra Los Angeles i leiebilen fra Avis. Elvedalens enorme steinvegger som aldri tar slutt gjør den til et imponerende eksempel på naturens skjønnhet. For å få mest ut av turen til Grand Canyon kan du utforske den til fots eller ved å rafte. Trafikkregler i USA Venstre- eller høyrekjøring? I USA kjører man på høyre side. Nasjonale trafikkregler I noen stater kan man kun bruke mobiltelefoner med et hodesett eller en handsfree-enhet. Du bør sjekke reglene for de statene du har tenkt å besøke på forhånd.

Enveisleie innenfor California og til Las Vegas er normalt gratis. Unntak kan forekomme i høysesong. De beste prisene på leiebil i Los Angeles finner du som regel ved å leie via en av de store leiebilformidlerne som sammenligner priser på tvers av de ulike selskapene. Den jeg har best erfaring med er Autoeurope. De har konkurransedyktige priser og en bra kundeservice. Hos Autoeurope kan du oppnå 10% rabatt på leiebil ved bruk av rett kredittkort. Hvilken leiebil bør du velge i Los Angeles I Los Angeles ønsker mange å leie en cabriolet. Hos Alamo kan du normalt forvente deg å finne en Mustang med 300 hestekrefter som er deilig å kjøre i solskinnet langs Highway 1. Er du på utkikk etter en Chevy Camaro er sjansene størst for å finne denne hos Hertz. Men vær klar over at cabrioleter har veldig lite bagasjeplass og kun egner seg for 2 voksne. Er dere en familie på tur ville jeg valgt en stor SUV eller Minivan for å ha god plass. I Los Angeles er det selvfølgelig også muligheter for å leie litt spesielle amerikanske sportsbiler og cabrioleter.

Leiebil los angeles 2019

San Diego er kjent for sine flotte badestrender ved Stillehavskysten, og har dessuten en rekke severdigheter for hele familien – deriblant Zoo, Safaripark, SeaWorld og Legoland. Sentralt i San Diego ligger Bilboa Park – der en rekke av byens museer og kunstgallerier holder til. San Diego ligger nær grensen til Mexico, og den nærmeste mexicanske byen Tijuana befinner seg kun 40 km unna.

leiebil los angeles 2019

Enten du er fastboende, forretningsreisende eller turist, har Sixt bilutleie i Los Angeles en bilmodell som passer dine ønsker og behov når du befinner deg i byen. Vi tilbyr luksusbiler av ulike modeller, som også kan leies med egen sjåfør, og vi har sportsbiler og personbiler for mange formål. Våre bilmodeller skiftes ut hver sjette måned, slik at de holder en kontinuerlig høy standard, og med fullforsikring og fri kjørelengde har du alle muligheter til å utforske denne spennende byen i eget tempo. GPS, barneseter og annet tilleggsutstyr kan inkluderes ved forespørsel. Leiebil i Los Angeles Ved å bevege musepekeren over bildene, vil du få mer informasjon om leiebil fra Sixt bilutleie i Los Angeles. Dersom du har spesifikke ønsker, kan du sjekke tilgjengelighet og forhåndsbestille leiebilen din via vår bestillingsfunksjon på Internett. Da kan du spare både penger og tid ved ankomst. Leiebilen i Los Angeles kan hentes på et av våre utleiekontorer byen. Du finnes oss blant annet på Los Angeles International Airport, i Beverly Hills og på Los Angeles Venice Beach.

Den befinner seg 14 miles fra sentrum, og er perfekt hvis du vil strekke på beina i rolige omgivelser samtidig som du beundrer de vakre hjemmene langs gangveien. Nær Canals Walkway, selv om den er mye mer overfylt, finner du den berømte Venice Beach. Promenaden er bare 2, 5 miles lang og totalt bilfri. Her vil du se den mer eksentriske siden av LA-livet med gateartister, spåmenn og andre kunstnere. Los Angeles har også flere gode spisesteder – for sjømat kan du besøke Providence, eller for et flott sted for hele familien, prøv Brent's Deli. Det er svært fleksibelt å leie en bil fra Alamo. Du kan hente og returnere bilen på det kontoret som er mest praktisk for deg. Så bestill din leiebil i Los Angeles ved å fylle ut bestillingsskjemaet på denne siden.