1. Reiser med KILROY | Backpacking i hele verden med KILROY
  2. Reise til kreta i august
  3. Reiser til kreta e
  4. Reise til kreta med ving

4-5 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter. 1-2 stjerne 487 kr - 598 kr 3 stjerne 740 kr - 821 kr 4-5 stjerne 1 379 kr - 1 694 kr Reisetips til Chania La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Khania (Kreta) Hva koster det for hotell i Chania? Du kan finne flere ulike alternativer for overnatting i Chania i forskjellige prisklasser. Her finner du camping, leiligheter og hoteller fra omkring 250 NOK til 2500 NOK per natt, avhengig av standard, størrelse og beliggenhet. Når er det beste tidspunktet for et hotellopphold i Chania? Chania er et flott sted å besøke året rundt. Fra våren til høsten er det høye temperaturer og mye sol, noe som gjør strendene, uterestaurantene og det yrende sommerlivet uimotståelig. Dersom du reiser om vinteren, kan du gå på oppdagelsesferd til alle de antikke greske attraksjonene og oppleve byens historie. Kan man reise til Chania på budsjett? Det er gode muligheter for å finne billig hotell i Chania eller i det omkringliggende området. Videre kan du finne flere lokale restauranter og kafeer utenfor de største turistområdene hvor du kan spise for en billig penge, og du kan bruke dagene på å rusle rundt i den koselige byen i stedet for å betale inngangsavgifter til museer og andre severdigheter.

Reiser med KILROY | Backpacking i hele verden med KILROY

  1. Fryd og gammen
  2. Boplikt – NRK Trøndelag – Lokale nyheter, TV og radio
  3. Hotell Khania (Kreta) fra 122 kr - Finn billig hotell i byen
  4. Reiser til kreta and caicos
  5. Skritteller klokke barn for sale
  6. Levering og installasjon av kjøkkenet - Så enkelt er det | Kvik.dk
  7. Reise til kreta fra bodø

Reise til kreta i august

Reiser til kreta e

Charterselskap Dag Periode Bestilling Apollo Fredag 18. 06. 20 - 25. 09. 20* Ving Torsdag 25. 20 - 30. 07. 20 24. 20 & 01. 10. 20** *dato er siste utreise **Høstferieavganger Klikk her for full charteroversikt fra TORP. Vil du vite mer om Kreta En Kreta-ferie er noe helt spesielt. Denne store, naturskjønne øya med sin dramatiske historie byr på fantastiske strender, hyggelige tavernaer og antikk kultur. Kreta ligger langt sør i Middelhavet, en beliggenhet som gjør at øya er velsignet med en sommer som varer fra april til november. Minner fra Europas eldste høykultur, en eventyrlig og variert natur i tillegg til attraktive feriebyer gjør øya til et enestående reisemål. Les mer om Kreta på eller

Reise til kreta med ving

Søk etter de beste hotelltilbudene på disse destinasjonene

Ved Soudabukten ligger vårt Langley Resort Almirida Bay. Du er langt fra turismen og kan nyte å være i en liten, genuin gresk by ved havet. Her finner du de små tavernaene ved stranden, hvite hus i de frodige fjellene, geiter som krysser klippene på fine vandretursstier, kløfter, fjell og kretere som er på ferie i sin egen favorittby. Almirida er perfekt for barnefamilier eller for deg som bare vil ha en fredelig ferie med sol, en bok å lese ved poolen, en og annen utflukt i det vakre landskapet og en god øl om kvelden. Får du nok av fred og ro en dag, er det lett å dra til byen Chania med leiebil eller buss for å oppleve litt mer liv og røre. Stranden er langgrunn og vannet er smult og stille. Her har du perfekte muligheter for å bygge sommerens kuleste sandslott. Veiene er som skapt for barnevogner, trafikken er knapt merkbar.

Reiser med KILROY | Backpacking i hele verden med KILROY REISE UTDANNING STUDIETURER Fly Søk Bestill flybilletter {{}} Reisende Voksne (12 år+) + {{ adultsValue}} - Barn (0-11 years) {{ childrenValue}} - Spedbarn (Under 2 år, uten sete) {{ infantsValue}} - {{ validationErrorMessage}} Avreisedato Dette feltet må fylles ut 9 Kun valgte datoer Economy {{ adultsValue}} - {{ childrenValue}} {{ infantsValue}} Vi sammenligner priser blant alle de store flyselskapene slik at vi kan gi deg best mulig pris! Skriv inn de stedene du vil reise, og ca. hvor lenge du ønsker å være på hvert sted. For at våre reisespesialister skal kunne hjelpe deg på best mulig måte, er det viktig at du deler så mye informasjon som mulig om dine reiseønsker. Du kan velge opptil flere av boksene nedenfor som er aktuelle for deg. Vi trenger kontaktinformasjonen din for å ja, komme i kontakt med deg. Jo mer informasjon du kan oppgi, desto enklere for oss. Fornavn* Vi trenger navnet ditt:) Fødselsdato* Vennligst oppgi fødselsdatoen din, så vi kan finne beste mulige flybilletter til deg.

De som er interessert i museer bør ta turen innom det maritime museet, som gir en flott introduksjon til Kretas historie. Det arkeologiske museet er også vel verdt et besøk, uansett om du er arkeolog selv eller ikke. Sjøfartsmuseet er et annet populært museum. For deg som reiser på budsjett og ønsker å unngå inngangsavgifter til museer og severdigheter, er en spasertur i byen og nærområdet et godt alternativ. Besøk Tabakaria, et distrikt med gamle lærbehandlingshus på den steinete østsiden av Chania, eller andre koselige landsbyer i nærområdet, hvor du kan se eldre menn i livlige diskusjoner over et slag med kortspill. Gå til toppen av Venizelos Graves, og få fantastisk utsikt over byen, den venetianske havnen og havet. Dersom du er glad i strand og bading, ligger den nærmeste stranden 500 meter unna Chania, og den kjente stranden Agia Marina ligger 7 kilometer unna. (Priser sjekket 12/03/2019). Reiseinformasjon for Khania (Kreta) Hvor mange dager tilbringer folk i Khania (Kreta)? De fleste foretrekker å tilbringe 8 netter når de besøker Khania (Kreta).