Bli medlem Temaoversikt Israelkonferansen 2020 Podkast Avis Filmer Facebook Filmer YouTube MIFF Om MIFF Bli medlem Gi en gave Trapp opp! Bli aktiv med MIFF! Bøker Møter Alle møter Israelkonferansen i Stavanger 6. -8. november 2020 Lokalforeninger Kontakt Hjem Nøkkelord Jarle Roheim Håkonsen Mediedekningen NRK skrev kjøretøy-terroren mot israelere ut av historien Conrad Myrland - 3. november 2017 Opprørte seere. Mediedekningen NRK satte søkelys på palestinske terrorist-lønninger Tor-Bjørn Nordgaard - 25. april 2016 På Søndagsrevyen 24. april fikk vi endelig se NRK rapportere at de palestinske selvstyremyndighetene ikke har sluttet å lønne terrorister med bistandspenger, slik Abbas lovet i 2014. Mediedekningen Hadde terrorangrep mot jødisk supermarked "en slags form for mening"? Conrad Myrland - 14. november 2015 Var det en grov forsnakkelse av Jarle Roheim Håkonsen eller ble noe av verdensbildet i NRK avslørt? Mediedekningen Rørbomber og steinkasting ble fortiet av NRK Dagsrevyen Tor-Bjørn Nordgaard - 14. september 2015 NRK Søndagsrevyen holdt tilbake vesentlig informasjon om hendelsen, til palestinske voldsmenns fordel.

Jarle Roheim Håkonsen - Medier24.no

  • Klok av skade
  • Jarle Roheim Håkonsen - MIFF
  • Xxl butikker i norme nf
  • Grunnkurs foto - åpent kurs i Oslo Kamera Klubb | Kursagenten
  • Jarle andhøy 2015
  • Musikkbutikker i oslo
  • Fordeling av barnetrygd
  • Andre bjerke samlede dikt
  • Jarle Roheim Håkonsen - Medier24.no

Jarle Roheim Håkonsen

Selv sier Håkonsen at han kommer til å savne gode venner og kolleger i NRK. Inn i et parti i motvind Arbeiderpartiet har slitt i motvind den siste tiden. I januar trakk partiets nestleder Trond Giske seg som følge av flere varsler om upassende oppførsel. Senere samme måned falt partiet ned til 20, 1 prosents oppslutning, det dårligste målingsresultatet på mange år. Håkonsen er klar på at han ikke som ansatt i partiet ikke skal være med å utforme politikken, men jobbe for at partiet når ut med politikken sin. – Jeg har troen på Arbeiderpartiet fremover, sier Roheim Håkonsen. Ledet NRKs nyhetssendinger 22. juli 2011 Det var Jarle Roheim Håkonsen som ledet nyhetssendingen på Tv like etter angrepet mot regjeringskvartalet 22. juli 2011. I løpet av sendingen ble det klart at terroristen skjøt ungdommer på AUFs sommerleir på Utøya. – Det var veldig sterkt å lede den sendingen. Jeg hadde jobbet med terrorangrep før det, men her ble det veldig nært, sier den erfarne programlederen. I minuttene før ekstrasendingen klokka 16 den 22. juli 2011, gikk det opp for Jarle Roheim Håkonsen hvor omfattende angrepet på Regjeringskvartalet er.

SLUTTER: «Dagsrevyen»-profil Jarle Roheim Håkonsen blir ny kommunikasjonssjef for Arbeiderpartiets stortingsgruppe. Her fra NRK-streiken tidligere i år. Foto: Tore Kristiansen/VG Jarle Roheim Håkonsen takker for seg etter 22 år i NRK, hvor han blant annet har jobbet som journalist, programleder, politisk reporter og nyhetsanker i «Dagsrevyen». Artikkelen er over ett år gammel Det skriver NRK i en pressemelding søndag kveld, samtidig som de bekrefter at Roheim Håkonsen blir ny kommunikasjonssjef i Arbeiderpartiets stortingsgruppe. – Vi ønsker å takke Jarle for den gode jobben han har gjort i NRK, som journalist, programleder, reporter, nyhetsanker og korrespondent. Nå ønsker han å gjøre noe nytt, og det er selvfølgelig trist, men sånn er livet. Vi ønsker Jarle lykke til i ny jobb og er takknemlige for at vi fikk ha ham om bord så lenge, sier Kyrre Nakkim, programdirektør i NRK i pressemeldingen. les også Berit Reiss-Andersen: – Trist at Arbeiderpartiet ikke greier å finne sin plass Ap: - Erfaren og svært dyktig Håkonsen begynte i NRK i 1996, og var i perioden 2006–2009 NRKs korrespondent i Brussel.

Jarle Roheim Håkonsen – Wikipedia

Vi arbeider etter Vær varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Du kan også klage inn saker til Pressens Faglige Utvalg for behandling og vurdering - se.

Jarle Roheim Håkonsen Født 3. august 1969 (50 år) Skien Utdannet ved Universidad Autónoma de Madrid, Universitetet i Oslo Beskjeftigelse Journalist, programleder Nasjonalitet Norge Jarle Roheim Håkonsen (født 3. august 1969 i Skien) er en norsk journalist som siden høsten 2018 har vært kommunikasjonssjef i Arbeiderpartiets stortingsgruppe. [1] Håkonsen begynte i NRK i 1996. Han var programleder i Standpunkt og reporter i politisk avdeling, og nyhetsanker i Dagsrevyen. Han var fra 2006 til 2009 NRKs korrespondent i Brussel, med ansvar for å dekke EU, NATO og store deler av Vest-Europa. Referanser [ rediger | rediger kilde] ^ Jarle Roheim Håkonsen slutter i NRK - NRK 5. august 2018. Besøkt 20. februar 2019 Forgjenger: Cathrine Løchstøer NRKs korrespondent i Brussel ( 2006 – 2009) Etterfølger: Hege Moe Eriksen Denne biografien er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den. (Se stilmanual) Eksterne baser ( Autoritetsdata) BIBSYS · VIAF · ISNI

jarle andhøy 2015

Nå får jeg kommet inn i landets største opposisjonsparti, og bli kjent med folk som brenner for det de driver med. Den ellers så sindige Dagsrevy-programlederen hadde en litt annen rolle som streikeleder da medlemmene i Norsk Journalistlag i NRK streiket våren 2018. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Tas av skjermen etter eget ønske Jarle Roheim Håkonsen har jobbet i NRK siden 1996. Han har ledet Dagsrevyen, flere valgsendinger, politiske debatter og TV-aksjonen. Mellom 2006 og 2009 var han NRKs korrespondent i Brussel Det er ennå ikke klart når Håkonsen begynner i Arbeiderpartiet, men han blir etter eget ønske tatt av skjermen med umiddelbar virkning. Kyrre Nakkim, programdirektør i NRK. Foto: Ole Kaland / NRK – Vi ønsker å takke Jarle for den gode jobben han har gjort i NRK, som journalist, programleder, reporter, nyhetsanker og korrespondent. Nå ønsker han å gjøre noe nytt, og det er selvfølgelig trist, men sånn er livet. Vi ønsker Jarle lykke til i ny jobb og er takknemlige for at vi fikk ha ham om bord så lenge, sier Kyrre Nakkim, programdirektør i NRK.

  1. Trond viggo torgersen sanger street
  2. Get tv i flere rom
  3. Hva heter hovedstaden i brasil 2017
  4. Høstferie møre og romsdal budstikke