Bluetooth Batteridrevet Effekt: 40 W Lagre dette produktet til en liste Gi meg beskjed når prisen synker Prisvarsel Lagre dette produktet til en liste Gi meg beskjed når prisen synker Sammenlign med andre produkter Prissammenligning Ingen tilgjengelig for kjøp Den billigste prisen for JBL Xtreme akkurat nå er 2 522, -. Det er et av de 100 mest populære produktene i kategorien Mobilhøyttalere med en gjennomsnittlig vurdering på 4. 5 av 5. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra 3 butikker. Produsenter JBL Bluetooth Ja Batteridrevet Ja Trådløst nettverk Nei Effekt (max/sammenlagte) 40 W Funksjoner DLNA, Fjernkontroll, Vannavstøtende … Smart høyttaler (virtuell assistent) Nei

Høyttalere JBL høytalere .

  • Tegn, symptomer og årsaker til hjerteklaffsykdom
  • Jbl høyttaler test date
  • Jbl høyttaler test complet
  • Jenta som sluttet å snakke
  • Fotball tv
  • Jbl høyttaler test range
  • Personlig konkurs 5 år 3
  • Jbl høyttaler test négatif
  • Jbl høyttaler test results

JBL Xtreme 2 bærbar høyttaler - Bærbar Bluetooth høyttaler - Komplett.no

Jbl høyttaler test online

Bærbar Bluetooth-høyttaler med oppladbart batteri og bærestropp. IPX7. Sort Varenummer: 1004790 / Produktnr. : JBLXTREME2BLKEU eller med ditt lagrede kort 20+ stk. på lager. (1-2 dager leveringstid) Nyhet! Nå kan du betale med Fri frakt over 1 000, - JBL Xtreme 2 bærbar Bluetooth-høyttaler JBL Xtreme 2 er den ultimate bærbare Bluetooth-høyttaleren, som uanstrengt leverer dynamisk og omsluttende stereolyd. Høyttaleren er utstyrt med fire drivere, to JBL-basslaver og et oppladbart Li-ion-batteri på 10 000 mAh som støtter en spilletid på opptil 15 timer. Trådløs Bluetooth-strømming Koble til opptil 2 smarttelefoner eller nettbrett trådløst til høyttaleren og bytt på å spille omsluttende stereolyd. 15 timers spilletid Det innebygde, oppladbare Li-ion-batteriet gir deg 15 timers spilletid og lar deg lade enhetene dine enkelt via en USB-port. IPX7-vanntett Ta med deg Xtreme 2 til stranden eller bassenget uten å måtte bekymre deg for regn, søl eller til og med at den senkes ned i vann. JBL Connect+ Forsterk lytteopplevelsen til et episk nivå og bli festens konge ved å koble til mer enn 100 JBL Connect+-aktiverte høyttalere trådløst.

Jbl høyttaler test.html

Er dette viktig for deg må du altså se på andre alternativer. Solid OnBeat Micro virker som en solid enhet. Toppen er kledd i en slags metallgrill, mens undersiden er i hardplast. På undersiden finner du også batteridekselet, som kan fylles med fire AAA-batterier om du skal bruke enheten utendørs eller ta den med en rask jobbtur. Den oppgitte brukstiden med batterier er forøvrig fem timer. Vær likevel oppmerksom på at OnBeat ikke lader i-enheten din når den går på batteri. Siden smartmobiler stort sett alltid har behov for lading, er det en unødvendig begrensning som i praksis gjør at du alltid bør ta med deg strømadapteret på tur. Selve Lightning-pluggen holder forøvrig iPhonen din svært godt på plass. Så godt faktisk at du faktisk må holde på OnBeaten med den ene hånden når du skal ta iPhonen av. Og lyden? Størrelsen på høyttalerelementene gir naturligvis sine begrensninger, og det er ikke til å komme i fra at bassen godt kunne vært noe kraftigere. Lydkvaliteten er likevel overraskende god til å komme fra en så liten enhet i dette prissjiktet, og vi gir JBL pluss i margen for at OnBeat Micro i tillegg klarer å spille høyt uten å vrenge lyden.

Jbl høyttaler test 3

I bunnen finner men en glidelås (! ) av samme type som brukes på regntøy. Bak den er det en analog minijack-inngang, ladekontakt samt to USB-porter til lading av mobil, med mer. Det er ikke oppgitt noen IP-sertifisering, men Xtreme er robust nok til å kunne bli med på stranden – og tett nok til at man kan skylle av sanden under springen etterpå. annonse annonse Det er fire aktive høyttalerenheter i JBL Xtreme: To 63 mm bassenheter, to 35 mm diskanter. Og så i tillegg de to slavebassene. Forsterkereffekten er 2 x 20 W. Man kan koble til tre enheter via Bluetooth samtidig, så det er lagt opp til partykrig på Spotify spillelister. Lyden Når vi tester, pleier vi her å konstatere at man ikke får bass fra en bærbar Bluetooth- høyttaler. Men ikke denne gangen. Du får faktisk masser av bass. Ikke dypbass, men fortsatt bass nok til at det blir fart i sakene. Ifølge produsentens opplysninger når JBL Xtreme ned til 70 Hz. Det er en hel oktav dypere enn for eksempel Jabra Solemate Max, som ligner mye når det gjelder idé og størrelse.