qbah Innlegg: 49266 Synes kanskje denne episoden skuffet litt i forhold til første. Som nevnt tidligere flere hendelser forrige episode som virket å ikke bli fulgt opp og bare masse nye momenter som ikke ga veldig mye mening. Kanskje mest med de unge jentene og den telefonen. Spennende å se om de har noen tilknytning til sektfamilien. VivaLV Innlegg: 35418 Sliter litt med plottet her. Forstår vel egentlig ingenting! BigGeorge Innlegg: 30425 Ny episode på DR1 søndag og deretter på SVT NRK. Hvem er bifigurer som forsvinner etter noen episoder og hvem blir med gjennom serien og leder oss til gjerningsmannen? Vanskelig å forutse. Jeg tror moren og sønnen som blir tatt inn en sekt er et spor. Den voldelige exmannen er i gangster-miljø. Han Rød October. bløfferen tror jeg forsvinner. Mordofferets mann er for lite med foreløpig og assistenten? trøndergutten Innlegg: 11334 BigGeorge: Hvem er bifigurer som forsvinner etter noen episoder Forsvant i alle fall en i dag. Jeg likte forøvrig det man kom frem til helt på slutten.

Nrk nett tv ipad

POPULÆR KRIM: Bilde fra aller første episode av krimserien «Broen». Kim Bodnia og Sofia Helin spiller hovedrollene. Foto: Ola Kjelbye fotografi AB Mens norske TV-seere nærmest dirrer av spenning foran den siste episoden av krim-serien «Broen», er produsentene godt i gang med forberedelsene til en ny sesong. Og NRK vil gjerne være med. Oppdatert 28. februar 2012 Artikkelen er over åtte år gammel - Vi har vært co-produsenter på den første sesongen og vi er interessert i å være med på sesong to også. Vi er i forhandlinger om det nå, sier Tone Rønning, prosjektsjef for ekstern drama i NRK til VG Nett. Hun regner med at dersom alt går etter planen vil sesong 2 av «Broen» være ferdig for TV-visning i løpet 2013. - Det er fine muligheter til å lage en god oppfølger av denne serien, fortsetter Rønning. Flere nyheter på Rampelys-forsiden! Produsent Bo Erhardt sier ifølge at manusarbeidet allerede er i gang, og lover at det blir like sterkt som første sesong. TILBAKE TIL BROEN: Den danske skuespilleren Kim Bodnia har takket ja til en ny sesong av krimserien «Broen» Foto: Magnar Kirknes Serien som var en stor hit i både Sverige og Danmark da den ble vist i fjor høst med seertall på mellom 800.

Saga har avhørt alle, men tok ikke høyde for konsulenter? Frank ville for eksempel ikke blitt fanget opp her. - Møtet mellom Frank og Saga/Sabroe i dagens episode, de la ikke akkurat skjul på at Frank reagerte litt på Sabroe. Hentet seg inn med å gjenta Noren, for å dempe overraskelsen over å møtt Alices mann. Kubala Innlegg: 8029 At han er død trenger ikke å ha noe å si for eventuelle motiver. rivaldo Innlegg: 1912 Tror du er inne på noe Kubala. Xavi7 Innlegg: 8595 Hva skjedde der? En narkorusa etterforsker hallusinerer hele natten og drar opp en til nå fullstendig ubeskrevet karakter gjennom hele 4 sesonger?? Hva blir det neste innslaget av totalt uforstående plott tro? Nær umulig å holde tritt med utviklingen i årets sesong av Broen, og for første gang gleder jeg meg til dette tar slutt. Inbetweener Innlegg: 11230 Det at Frank har skjeletter i skapet jmf. Henrik, Alice og pikene var min teori etter episode 2, og ble ikke noe mindre etter gårsdagens episode. Blir spennende å se om 'hunchen' min stemte, hvis den ikke gjør det skjønner jeg virkelig ikke en dritt.

000 og 900. 000. Og ikke bare det. Foruten Norge hvor i underkant av 600. 000 seere følger den intense dramatikken, har serien også vært vist i Tyskland. Dessuten har BBC 4 har kjøpt inn orginalserien for visning i England. - Særlig når vi snakker om en internasjonal suksess som dette, er det viktig at det ikke går for lang tid for sesong 2 er klar, sier Rønning. Dessuten er det også mulig at «Broen» blir til «The Tunnel» i en engelsk fransk co-produksjon hvor handlingen er lagt til den 50 km lange Euro tunnelen under den engelske kanal. Bli tilhenger av Rampelys på Facebook! Publisert: 28. 02. 12 kl. 13:30 Oppdatert: 28. 15:00 Kommersielt samarbeid: Rabattkoder Euroflorist rabattkode Stormberg rabattkoder rabattkode Ellos tilbudskode Eurodel rabattkode

Nrk nett tv

  • Nrk nett tv broen 1
  • Tv2 nett tv
  • Nrk nett tv ipad
  • Nrk nett tv broen youtube

En kveld slukkes lyset midt på broen i omtrent et minutt, og når lyset kommer på igjen ligger det en død kvinne midt i det ene kjørefeltet. Fra Malmø kommer politietterforsker Saga Norén ( Sofia Helin) og fra København kommer politietterforsker Martin Rohde ( Kim Bodnia). Dette er starten på et fascinerende samarbeid, siden det som ser ut som et enkeltstående drap viser seg å være noe helt annet. Saga Norén i Porschen sin. (Foto: Ola Kjelbye / NRK) Et slags vakkert romvesen Helins rollefigur Saga Norén er en av de mest spesielle etterforskerne jeg har sett på TV. Tankene går mot et slags vakkert romvesen, eller et barn i en voksen kropp. Sagas måte å være på er nemlig alt annet enn A4, og etter et par-tre episoder er Saga Broens komiske ingrediens, siden hun ikke skjønner hva sosial omgang vil si. Det gjør derimot Martin Rohde, som liker Saga og ler av hennes merkelige vesen. Bodnia er naturlig og sosial i rollen som Rohde – en rolle som utrolig nok passer ham glimrende. Her er nemlig ingen voldelige utbrudd, ingen eksplosjoner og harde virkemidler som Bodnia har gjort seg mest kjent for.

tv2 nett tv

Gratis nett tv norge

En interessant vri på ideen fra filmen Seven, der man har de 7 dødssyndene. BigGeorge Innlegg: 30425 Nå er Broen 4 halvveis. Bare 8 episoder denne gang. Begynner å lure på om sykehuset er en kobling. qbah Innlegg: 49266 Kobling hvordan? Spennende og interessant slutt ved Saga. Ellers episode på det helt jevne. Xavi7 Innlegg: 8595 Det datterdrapet var vel å dra det hele stygglangt VivaLV Innlegg: 35418 Xavi7: Det datterdrapet var vel å dra det hele stygglangt Broen er vel litt slik. Skal gå litt langt. Heldigvis bare film:-) Skjelden/aldri at barna blir drept. De overlever jo garantert! MULIG SPOILER Serieskaperne har sagt at når sesong 4 er slutt skjønner du at det ikke blir flere sesonger!!! Underforstått: Saga dør? Ikke vanskelig og se for seg at hun da vil bli drept på en av de 4 restrerende måtene. qbah: Kobling hvordan? Ser heller ikke hvordan sykehuset kan være kobling. Kanskje helt 7 random drap? Ellers sliter jeg litt med at jeg forstår ingenting/lite av plottet. Er mer tilhenger av serier hvor man forstår litt.

nrk super barne tv

Nrk 1 tv

Og det er fra kommentarfeltet i min sak over 2011s beste serier at jeg nå vil trekke frem bruker triestes utsagn: – Den beste serien har ennå ikke blitt vist på norsk TV og heter Bron/Broen. -trieste. – Den beste serien har ennå ikke blitt vist på norsk TV og heter Bron/Broen. Dette er en mørk svensk-dansk thrillerserie som mest sannsynlig blir vist på NRK på nyåret. Som jeg sa til trieste: -du hadde meg på 'Bron'. Slike oppfordringer i kommentarfeltet svelger jeg rått, og gleden var stor da jeg første nyttårsdag fikk sett de tre første episodene av Broen selv. Jeg kan uten videre slutte meg til triestes anbefaling og gjøre deg ekstra oppmerksom på kveldens dansk-svenske krimthriller på NRK1. Se de fire første episodene av Broen i NRKs Nett-TV her! Anmeldelsen fortsetter under bildet av mestermøtet. Rohde og Norén møtes på broen for første gang - to personligheter - to måter å løse en sak på. (Foto: Ola Kjelbye / NRK) En død kvinne i kjørefeltet Broen begynner på Øresundsbroen – den nesten åtte kilometer lange broforbindelsen mellom Malmø og København.

nrk nett tv broen 4

så langt), synes også Sofia Helin i rollen som "Saga" overspiller litt nå. Er jo en veldig vanskelig balansegang og få Saga til å fremstå i det minste noe troverdig i alle sine rariteter og noen ganger blir det litt "for mye". Denne bisarre sex-greia/"forholdet" mellom Saga og Henrik, som nå har resultert i en graviditet, er også noe som drar ned nivået og spenningen på serien for min del. Sesong 1 og sesong 3 var fantastiske (i alle fall etter min smak), sesong 2 var grei nok og god på sitt beste. Sesong 4 lever likke helt opp disse sesongene og man innser jo da at det er greit å legge ned serien etter endt sesong. En serie som har underholdt meg mye. (Innlegget ble redigert 23. 18 00:06) MiaWallace: ror også terapi-kompisen har en eller annen rolle i dette her, Enig med mye i ditt innlegg. Kjenner at sesong 4 ikke treffer meg like mye som de 3 første. qbah Innlegg: 49266 Støtter den. Ikke tenkt på han i rullestol kan ha en rolle, men interessant nok det. qbah: Støtter den. Ikke tenkt på han i rullestol kan ha en rolle, men interessant nok det.