1. Bli rik pa aktier
  2. Bli rik på aksjer 4

Andreas Hofstad (24) storhandlet på Oslo Børs i fjor og eide aksjer for mer enn 20 millioner kroner ved årsskiftet. Omstridte forbrukslånsbanker var favoritten. COMEBACK: Aksjehandler Andreas Hofstad (24) gjorde i fjor comeback i selskapet som gjorde ham rik - Funcom. Foto Kjell A. Olsen Publisert: Oppdatert: 22. mai 2019 15:51, Publisert: 22. mai 2019 14:25 Den 24 år gamle privatinvestoren Andreas Hofstad fra Trondheim har tjent flere millioner kroner i aksjemarkedet de siste årene, og lå ikke på latsiden i fjor heller. I 2018 kjøpte han seg inn i en rekke selskaper notert på Oslo Børs gjennom sitt heleide investeringsselskap CMDC, ifølge det ferske aksjonærregisteret lagt frem mandag. Hofstad eide ved utgangen av 2017 aksjer i tre selskaper, mens han ved årsskiftet 2018/2019 hadde puttet millionene sine i 14 selskaper. Forbrukslån og oljeservice Slik så aksjeporteføljen hans ut ved årsskiftet: 100. 000 aksjer i forsikringsselskapet Protector 4, 1 millioner aksjer i seismikkselskapet Seabird Exploration 77.

Bli rik pa aktier

Dersom du bare liker å skrive, finnes det spennende skrivejobber på nettet som du kan tjene på. Mange ønsker å tjene penger på sosiale medier slik som YouTube, Twitter eller Facebook. Det har vi også guider om. Det er ikke umulig å tjene penger og å bli rik, men det er ikke alltid like enkelt å finne ut akkurat hva man skal gjøre for å tjene egne penger. Internett har mye gratis tips om dette, og vi har samlet mange av de beste tipsene her på dette nettstedet.

bli rik på aksjer 4

Annonse: Gjerrigknarken har aldri tatt sjansen på å bruke penger på aksjer, uansett gode råd fra banker og naboer. Dersom du har noen i familien som er glad i risiko, bør du gi dem boken 'Slik blir du superrik'. Boken er skrevet av anti-kapitalisten Mímir Kristjánsson og gir et innblikk i en verden han i utgangspunktet ikke kjenner. Og selv om forfatteren ikke har peiling på børs, så endte han opp med gevinst... Trykk her for å besøke » Leter du etter noe spesifikt innen tjene penger?

Bli rik på aksjer 4

Hvis du vil opp ett eller flere lønnstrinn har du noen tips her. Hvordan starte en nettbutikk Mange ønsker å starte nettbutikk, kanskje i håp om å tjene raske penger og å bli sin egen sjef. Bli milliardær Bli milliardær! Usannsynelig sier du. Mulig sier vi. Det finnes 163 norske milliardærer. Til sammenligning finnes det knapt en håndfull norske verdensberømte artister og skuespillere. Slik handler du aksjederivater Visste du at det finnes CFD-nettmeglere hvor du kan selge og kjøpe aksjer? Her får du også muligheten til å handle valuta, indekser, råvarer, børsomsatte fond og differansekontrakter. Hvordan tjene mer penger Vi gir deg mange konkrete strategier for å tjene penger, men for å lykkes med disse strategiene må man også se helheten i det man driver med. Bli rik på eiendom Tjen penger og bli rik på eiendom! På 90-tallet så vi hvor lett det var å bli rik på eiendom, men dette er etterpåklokskap. Det er fortsatt gode muligheter for å tjene penger i eiendomsmarkedet, mener mange. Bli rik fort Det er mulig å bli rik fort.

bli rik pa aktier
  1. NRK TV – Monsen på villspor – 5. episode (Sesong 1)
  2. Hva er lover cast
  3. Mimir ble hekta på aksjer - Rogalands Avis