1. Wesc klær
  2. «Farmen kjendis» - Avslører regelbrudd på «Farmen»: - Jeg hadde gjort en avtale på forhånd - Dagbladet
  3. Farmen sponsor klær
  4. Ulvang klar for ny «Farmen kjendis» - bruker millioner på å kle realitydeltakerne | ABC Nyheter

– Det var ikke noe tema mellom TV 2 og deltagerne hva slags avtaler de måtte ha før innspillingen av «Farmen kjendis» startet. Deltagerne fikk som alltid en pakkeliste med hva de kunne ha med seg av klær, og det var det vi forholdt oss til, sier «Farmens» presseansvarlige Alex Iversen til VG. Husker du denne saken for fem år siden? Etikk-ekspert reagerer på «Farmen»-Ingvilds ullklær Alle norske TV-programmer som inneholder produktplassering skal være merket, for eksempel ved en «P»-logo. «Farmen kjendis» er merket slik. – Vi har en avtale med Swix Sports, som har merkevarene Lundhags og Ulvang. Programmet er derfor merket med P – produktplassering, sier Iversen, og påpeker at det i utgangspunktet ikke er forskjell på sponsoravtalene i «Farmen» og «Farmen kjendis». Fikk du med deg denne? «Farmen kjendis»-deltagerne fikk spesialavtaler Ikke ulovlig Det er Medietilsynet som fører tilsyn med reklame og sponsing på norsk TV. – I utgangspunktet er det ikke noe forbud i kringkastingsloven om at deltagere i program benytter sine private klær, selv om deltagerne har fått disse gratis eller fått betalt for å bruke dem.

Wesc klær

svea klær

Den ullgenseren jeg gikk mye med heter Tiril-genseren. Det står egentlig for Tiril Eckhoff, men den heter bare Tiril-genseren, så da fikk jeg lov til å være med og bruke den, forteller hun. - Fikk du penger for å gå med genseren på gården? - Ja, jeg gjorde det. Så det var veldig snilt. Videre forklarer den tidligere skistjerna at det ikke er nytt at tv-deltakere får med seg sponsede klær. Sjåstad Christiansen har også private klessponsorer utenfor tv-programmet, og har hatt det i lengre tid, forklarer hun. Saken fortsetter under bildet. STRIKK: Christiansen, som er i semifinalen, gikk også i denne blå strikkegenseren. Foto: Alex Iversen / TV 2 Reklamerte for en venn Den tidligere proffbokseren Ole Klemetsen (47) er også en av dem som reklamerte for klær på gården. I motsetning til de to ovennevnte, skal han ikke ha fått betalt for å bruke produktene. Klemetsen gikk nemlig i blant annet T-skjorter fra Urban Pioneers, et klesmerke startet av noen han kjenner. - Jeg synes det er kule klær.

«Farmen kjendis» - Avslører regelbrudd på «Farmen»: - Jeg hadde gjort en avtale på forhånd - Dagbladet

  • Klær
  • Leker på nett
  • Vila klær
  • Svea klær
  • Legevakten i stavanger

GOD REKLAME: «Lothepus» i strikkegenser fra egen kolleksjon og Petter Pilgaard i Lacoste-skjorte. Foto: Alex Iversen/TV 2 «Lothepus» fronter sin egen strikkekolleksjon på «Farmen kjendis», mens Petter Pilgaard er ikledd klær fra Lacoste, som han har sponsoravtale med. Artikkelen er over tre år gammel Nærmere én million nordmenn følger realityserien «Farmen kjendis» på TV 2. Der blir TV-seerne eksponert for Leif Einar Lothes (47) egen kleskolleksjon og Petter Pilgaards (36) private sponsoravtale. Inne på «Farmen»-gården bruker «Lothepus» flere strikkeplagg fra sin egen kolleksjon. Nylig lanserte han mønster og garnpakker til gensere og luer. Les også: Samboeren til Lothepus: – Jeg liker at han er litt mannemann Når VG ringer Lothe og spør om «Farmen kjendis»-genseren, forteller han at det var «en alminnelig genser som han tok med». – Når fikk du ideen om at du kunne selge strikkeoppskrifter og garn? – Det har vært så mye mas om genserne etter at folk har sett de på «Fjorden Cowboys» og «Farmen kjendis», og folk ringer hele tiden.

Farmen sponsor klær

Foto: Alex Iversen/TV 2 Sponsede klær TV-profil Petter Pilgaard bruker flere Lacoste-plagg inne på «Farmen kjendis»-gården. Han bekrefter over VG at han i flere år har hatt en sponsoravtale med klesmerket. – Vi fikk en pakkeliste før vi gikk inn på «Farmen»-gården, og da tok jeg med de klærne som jeg følte representerte meg selv. Det er ingen fra Lacoste som har krevd at jeg skal ta med meg de klærne på «Farmen», sier Pilgaard til VG. Les også: «Farmen»-drama: Her går det galt for Petter Pilgaard Pilgaards avtale med Lacoste innebærer at han får plukke ut klær fra merkets vareprøver, og han påpeker at han ikke mottar penger fra klesmerket for å bruke klærne deres. Fikk du med deg denne? TV-seerne ble lurt: Avtalt spill at Ingeborg Myhre forlot «Farmen kjendis» SPONSET: På promobildene til «Farmen kjendis» er Petter Pilgaard ikledd skjorte fra Lacoste, som han har en sponsoravtale med. Foto: Alex Iversen/TV 2 Produktplassering TV 2 forteller til VG at de ikke undersøkte hvilke sponsoravtaler «Farmen kjendis»-deltagerne hadde før innspillingen.

Lyst til å diskutere? Lik Dagbladet på Facebook Kjendis

Ulvang klar for ny «Farmen kjendis» - bruker millioner på å kle realitydeltakerne | ABC Nyheter

- Erlend ga meg streng beskjed om å ha den på, om det så hadde vært 60 grader og som ei badstu, sier han lattermildt. INNRØMMER SPONS: Erik Sæter sier at han fikk penger for å gå med denne genseren. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer 22-åringen hadde med andre ord inngått en egen sponsoravtale før deltakelsen, og påpeker at han ikke ble tvunget av produksjonen til å bære verken Ulvang- eller andre ullklær - som man i flere sesonger har sett mye av på «Farmen». Sæter innrømmer at han fikk penger for å reklamere for det samiske merket, men ønsker ikke å avsløre beløpet. LURERI: Det finnes noen spøker som er bedre enn andre. Mina Hadjian forteller om da hun i onsdagens episode av «Farmen kjendis» fikk alle de andre på gården til å gå fem på. Fikk betalt I likhet med 22-åringen, avslører også Tiril Sjåstad Christiansen (23), som fremdeles er med i kampen om å vinne «Farmen Kjendis», at hun hadde gjort en avtale i forkant. - Jeg måtte ikke gå med det hele tida, men jeg hadde en avtale med Sandnes Garn.

Erik gjorde en sponsor avtale i forkant, og fikk betalt for å ha på seg klesmerket, men ville ikke fortelle hvor mye de betalte han for å gjennomføre det. Ole Klemetsen gikk også med andre klær. Ole hadde på seg noen klær som vi ofte kunne se på gården fra et merke som heter Urban Pioneers. Det er en kompis av han som har startet et klesmerke, men Ole tok seg ikke betalt for å gjøre dette. Dette er hva han har fortalt til Dagbladet: «Jeg synes det er kule klær. Det er en venn av meg som jobber med det, og jeg er selvsagt glad og fornøyd med å litt klær sponset» Men de to var ikke de eneste som hadde avtale med klesmerker før de kom inn på gården. Vinneren Tiril hadde også en sponsoravtale. Hun gjorde en avtale med Sandnes Garn i forkant, de hadde laget en egen genser som heter Tiril-Genseren. Genserens opprinnelige navn er Tiril Eckhoff. Men de har nå bare valgt og gi den navnet Tiril-Genseren. Sandnes Garn har nok for god oppmerksomhet, ettersom Tiril hadde på seg den genseren inne på gården.

  1. Hoteller i lom norge hotel