Han kommer til Oslo 6-7 juni i år og er ansvarlig for vår keeperskole. Dette e... r en stor milepæl for Oslo Keeperskole å få keepertreneren til verdens beste keeper Alisson Becker til å arrangere dette med oss 😀 ⚽️ Vi har begrenset antall plasser ledige. Påmeldinger blir lagt ut på vår hjemmeside iløpet av noen uker. See More Treneren til en av verdens beste keepere - fra Premier League - besøker oss i Oslo 6-7 juni og skal arrangere treningsøkter og holde foredrag. Det blir åpnet for et begrenset antall plasser!!!! Mer informasjon og påmeldingstilgang kommer i februar! Følg med fremover! Del dette innlegget gjett hvem det er. Skriv svaret i kommentarfeltet. Vi trekker 3 vinnere blant påmeldte deltagere med rett svar som får et par signerte (av treneren! ) keeperhansker. Klubber i Oslo og omegn kan bestille tilpasset keepertrening på klubbens anlegg for vinteren/våren 2020 hos oss! Ta kontakt på 92620235 for å få informasjon og et tilbud! Vil gratulerer Helge Sandvik (29år) og min tidligere keeperkollega, Iven Austbø (34år) med å nå Cupfinalen med sine lag.

Skoleferie oslo 2012 relatif

Dato er 21. september - med påfølgende kamp mot Kristiansund dagen etter. See More Vi arrangerer keeperskole sammen med LSK! MRK! Begrenset antall plasser!

👏🏻 👏🏻 👏🏻 Velger du å satse som keeper, er tålmodighet noe du må inneha. Dette har disse to karene bevist at de har. Sterkt!!! Lykke til i finalen begge to! Bård Johannessen Hadde et møte i går - i Liverpool - med denne karen her, John Achterberg. Han er da keepertreneren til verdens beste keeper - Alisson Becker. Vi diskuterer et mulig samarbeid med våre keeperskoler i 2020. Gjett om det var en som var star-strucked 😎 ⚽️ 🇬🇧 Fantastisk 👍🏼 Last det ned og jobb med det i klubben din! Ny keeperskole i helgen hos Brumunddal Fotball til helgen. Aldersbestemte landslags keepertrener Ivar Rønningen og Elverums Emil Holst kommer. Kommer du? Sveumvegen 2, 2386 Brumunddal, Norge Vi gratulerer Aurora og ønsker henne lykke til! Sveumvegen 2, 2386 Brumunddal, Norge Sveumvegen 2, 2386 Brumunddal, Norge 3 dagers keeperskole på Haugerud fra klokken 09. 00 - 15. 00 i høstferien (uke 40). Velkommen. Fremdeles noen få plasser igjen til keeperskole med Oslo Keeperskole og LSK. Påmelding på Lillestrøm Sportsklubb Lillestrøm Sportsklubb, Oslo Keeperskole as og Jon Knudsen inviterer til keeperskole for alle jenter og gutter mellom 8 og 14 år, og en akademigruppe for talent... er mellom 15-19 år.

Vi bryr oss om ditt personvern dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre. Les mer

skoleferie oslo 2010 relatif

Begrenset antall plasser, spesielle betingelser gjelder. Servicehonorar tilkommer ved bestilling på telefon og terminal. Barn gratis Begrenset antall plasser, spesielle betingelser gjelder. Barn reiser gratis på 2-døgns Cruise i 3- og 4-stjerners lugar (ikke bilpakke) 19. -16. 2020 (barn gratis gjelder for barn 4-15 år som deler lugar med 2 voksne). Det tilkommer et singeltillegg dersom barn deler lugar med 1 voksen. Ordinært tillegg for singellugar og andre lugarkategorier. Gratis oppgradering til Flex-billett Gjelder nye bestillinger i perioden 11. 03. – 01. 04, for avreise i hele 2020. Du må selv krysse av for oppgradering til Flex når du bestiller, etter at du har valgt avreisedato.

  1. Crohns sykdom medisin
  2. Statens vegvesen.no eu kontroll
  3. Det glade kjøkken | Oppskrifter til enhver anledning
  4. Aksjer oslo børs
  5. Skoleferie oslo 2010 qui me suit
  6. Ut og spice oslo airport
  1. Beste smørefrie ski resort
  2. 71 grader nord kajakk
  3. Norges første frimerke
  4. Hvor