«Skal vi danse»-proffdanser Anette Stokke (31) har forlovet seg. Det røper hun i et innlegg på Instagram. Til et bilde av seg selv, kjæresten Øyvind Lien Eknes (34) og hunden deres, skriver hun enkelt: «JA», etterfulgt av en diamantring-emoji. Saken ble først omtalt av TV 2. Til Dagbladet forteller proffdanseren at frieriet skjedde lørdag. - Da jeg våknet hadde Øyvind lagt et stort fotoalbum på stuebordet til meg. Det inneholdt masse bilder fra tiden vi har vært sammen. Alt fra store hendelser, reiser og hverdagsøyeblikk. På de siste sidene hadde han skåret ut et hull med plass til en ring. Jeg ble sååå glad. Hun beskriver frieriet som «koselig og nedpå» og at det var «veldig oss». ÅRETS DELTAKERE: Disse tolv kjendisene skal svinge seg på parketten til høsten. Bakerst f. v. : Jan Gunnar Solli, Aune Sand, Marianne Krogness, Frank Løke, Morten Hegseth, Aleksander Sæterstøl og Martine Lunde. Foran fra venstre: Einar Nilsson, Amalie Snøløs, Sophie Elise Isachsen, Dorthe Skappel og Thea Næss.

Anette stokke alder

TV 2 AS Lars Hilles gate 30, Pb 7222, 5020 Bergen Ansvarlig redaktør: Olav T. Sandnes Nyhets- og aktualitetsredaktør: Karianne Solbrække Sportsredaktør: Vegard Jansen Hagen Programredaktør: Kathrine Haldorsen Salgsdirektør: Bjørn Gunnar Rosvoll Kontakt TV 2 Pressetjenesten Annonsere Bli publikum Jobb i TV 2 Om personvern og informasjonskapsler Rabattkoder Materialet på nettstedet er omfattet av åndsverklovens bestemmelser. Uten avtale med TV 2 AS (utgiver) og/eller med annen klareringsordning (Kopinor eller Norwaco), er enhver lagring, eksemplarfremstilling og tilgjengeliggjøring (herunder visning) bare tillatt når det er hjemlet i lov (til privat bruk, sitat og lignende). Utnyttelse i strid med lov eller avtale medfører erstatningsansvar, og kan straffes med bøter eller fengsel.

Annette stokke alder

anette stokke født

Anette Stokke

Norske Stokke har utviklet flere produkter som har til hensikt å vokse med barnet. Stokke Sleepi er en oval barneseng der madrasshøyden kan tilpasses forskjellige aldre. Sengen passer fra barn i alderen 0-3 år. Når barnet blir stort nok, kan du også fjerne den ene siden av sengen slik at barnet selv kan klatre ut og inn. Pris: 5399 kroner (Babyshop) Ved å kjøpe tilleggsutstyr kan man utvide sengen slik at den blir en juniorseng som passer barn helt opp til ti års alder. Pris for tilleggsutstyr: 700 kroner (Babyshop) JUNIOR KIT: Med tilleggsutstyr varer Stokke-sengen ekstra lenge. Foto: Produsenten Vis mer Flere produkter som vokser med barnet: Foto: Produsenten Vis mer

MØTTES PÅ JOBB: Stokke møtte kjæresten sin samme år som hun danset med Idar Vollvik. Foto: NTB Scanpix - Vi ser for oss en koselig dag med fine folk, hvor vi feirer kjærligheten og tar oss en heidundrende fest sammen, sier danseren, og legger til at Einar Nilsson (55) allerede har sagt ja til å underholde i bryllupet. Einar Nilsson, kjent fra «Tid for hjem», gikk helt til topps i «Skal vi danse» sammen med Stokke i 2018, og duoen har siden den gang bevart vennskapet. GODE VENNER: Einar Nilsson har allerede sagt han skal opptre i bryllupet til Stokke. Foto: NTB Scanpix Stokke dukket for første gang opp som proffdanser i TV 2-konkurransen i 2013, og har i tillegg til ovennevnte Idar Vollvik og Einar Nilsson vært dansepartner med Geir Schau (59) Per Fredrik «PelleK» Åsly (33) og Pål Anders Ullevålseter (51). Lyst til å diskutere? Lik Dagbladet på Facebook Kjendis

Anette stokke født

skal vi danse anette stokke alder
  • Marte stokstad barn
  • Anette stokke alder
  • Sende tegning til fantorangen 1
  • NRK TV – Fotball - Toppserien kvinner
  • Annette stokke alder table

Vis mer - Var litt treig Stokke har flere ganger i over et år nå trodd at kjæresten skulle fri. I og med at det ikke skjedde, har hun vært på nippet til å spørre ham selv. - Jeg synes han var litt treig, ler hun. At hun har forlovet seg med mannen i sitt liv, er hun ikke i tvil om. - Han er tvers igjennom god. Han behandler meg uendelig bra, og selv om det høres klisjé ut, så «ser» han meg. Jeg elsker samtalene vi har, hvor ingenting er skummelt å prate om, og veien til gode samtaler er korte. Vi ler sammen, og jeg er superforelska samtidig som han får meg til å føle meg trygg. Han bryr seg om andre, og snakker aldri vondt om noen, sier Stokke om forloveden. Møttes på «Skal vi danse» Duoen møttes for fem og et halvt år siden, under «Skal vi danse». Lien Eknes jobbet med regi, og Stokke var dansepartner med Idar Vollvik (52). - Etter endt innspilling møttes vi for første gang bare oss to, og da var det full klaff. Og det har vært oss to siden, forteller Stokke til Dagbladet. Hvordan drømmebryllupet er, er ikke paret sikre på ennå, men så lenge de har sine nære og kjære til stede, er ikke resten så viktig, fastslår Stokke.

  1. Slottet i bergen county
  2. Kate elin søyland pictures
  3. Hummer uten klør pics