Og, da han vant super-G løpet under de olympiske leker i 2006, ble Aamodt den første mannlige alpinisten som hadde vunnet fire gullmedaljer i de olympiske leker. På tross av hans enorme fangst av OL-medaljer, så ble disse medaljene stjålet i august 2003 av innbruddstyver som brøt seg inn i en safe i farens hjem. Noe tid senere avslørte Aamodt at medaljene hadde blitt returnert ved hjelp av en anonym person på nettet. Aamodt vant Fearnleys olympiske ærespris i 2006 og annonserte slutten på hans karriere på live-TV den 6. januar 2007, mens hundrevis av andre utøvere var til stede ved Idrettsgallaen, hvor han mottok en prestisjetung pris det året. Den 21. mai 2007 mottok han også St. Hallvard-medaljen for sin representasjon av Norge og Oslo i løpet av karrieren sin. I tillegg fikk han, i sammenheng med TV-aksjonen på NRK, æren av å bli Unicef-ambassadør i 2007. Etter at karrieren var over har Aamodt bl. a. jobbet som ekspert og programleder på TV, hovedsakelig for statskanalen. I 2010 gikk han også over til underholdningsindustrien ved å grunnlegge programmet «hvem kan slå Aamodt og Kjus?

Kjetil andre aamodt barn dance

Salen fortsetter under bildet. STØDIG FORHOLD: Kjetil André og Stine har holdt sammen i 20 år, selv om forholdet ble satt på prøve av alpinistens hektiske time- og reiseplan de første årene. Her gratulerer Stine ham med sølvmedaljen i utfor under VM i alpint i St. Moritz, Sveits i 2003. Foto: NTB scanpix Elsker familielivet Da 43-åringen gjestet NRK-programmet «Rådet» i fjor øst, fortalte han at selv om han og kona ikke kliner så ofte som før - så har de svært klare grenser i forholdet sitt. - Jeg har vært gift i 10 år og sammen med samma dama i 20 år, og kyssing er utroskap. Det er en regel vi har, sa han i programmet. I dag har Kjetil André og Stine en datter på ni år og en sønn på fem år sammen. Og livet som tobarnspappa, er en rolle som «Hvem kan slå Aamodt og Kjus»-profilen stortrives i. - Jeg er en altfor snill og grenseløs pappa. Kona mi er den gode oppdrageren. Jeg har fått gleden av å være den snille, har han tidligere sagt til Her og Nå. Før sønnen kom til verden i 2009, fortalte Aamodt til Se og Hør at han gledet seg stort til familieforøkelsen.

- Absolutt. Det blir fantastisk. Barn er det største i livet, sa OL-mesteren dengang. Saken fortsetter under bildet. PROFILERT PAR: Kjetil André Aamodt og kona Stine Østvold Aamodt har flere ganger vært gjester på Petter Stordalens 16. mai-fest i Oslo. Her på festen i 2011. Foto: NTB scanpix Selv om de to barna utvilsomt bidrar til å holde Kjetil André Aamodt ung til sinns, har den sporty TVNorge-programlederen begynt å merke de første alderdomstegnene. - Jeg ser at jeg begynner å bli gammel. Det blir ikke noe bedre av at bildet henger ved siden av porterettet til Guri Solberg, som er veldig pen, sa han til Seoghø i 2011, i forbindelse med fotoutstillingen «Nært for UNICEF». Eks-alpinisten lot seg dengang fotografere til et stort nærportrett, i likhet med en rekke andre kjendiser, til inntekt for UNICEF. KJENT FJES: Sammen med blant andre Guri Solberg og Lars Lillo-Stenberg (t. h), lånte Kjetil André Aamot bort ansiktet sitt til en god sak for UNICEF i 2011. Foto: Se og Hør LES OGSÅ: Brudd for Steffen Iversen Lik Se og Hør på Facebook

Kjetil andre aamodt barn design

kjetil andre aamodt barn doors

Kjetil andre aamodt barn show

Han har også blitt et kjent fjes for norske TV-seere, både som ekspertkommentator men også som inventar på «Fire stjerners middag». For øvrig anbefaler vi episoden hvor Kjetil Andre Aamodt er gjest på programmet, bl. kaster han trolldeig i ansiktet på en av kjendisene ved bordet. Ovenfor VG innrømmer han at «det ble litt mye vin den kvelden».

Kjetil andre aamodt barney

  • Kløe i halsen og hoste
  • Kjetil andre aamodt barn furniture
  • Kjetil andre aamodt barn family
  • Kjetil andre aamodt barnes
  • Kjetil andre aamodt barnum
  • Vasastakerne: Kjetil Andre Aamodt: Oppfostret med at vondt er gøy
  • Kjetil andre aamodt bar brasserie
  • Moteklær på nett for kvinner
  • Kjetil andre aamodt barn farm
  • Olje og energiminister 2011 film
kjetil andre aamodt barn music

Kjetil andre aamodt barn tour

». Ideen bak programmet var at kjendiser skulle utfordre Aamodt og Kjus i flere ulike konkurranser, noen knyttet til sport, mens andre handlet om hjernetrim eller oppgaveløsning. Familiefar Aamodt har, etter at karrieren var over, lagt mye vekt på familien. Da han var aktiv alpinist ble det lite tid til kone og barn, eller et vanlig familieliv. Nå har Aamodt kone og tre barn, og forteller bl. til VG at han får stor glede av å følge opp ungene og motivere dem til å trene. Samtidig understreker han at han ikke er treneren til ungene og ikke presser dem til å bli alpinister som han selv. Han forteller at han har mer en far som prøver å følge med, være aktiv i livene til barna og fange opp hva slags oppfølging de trenger, og kanskje komme med innspill om de har lyst til å kjenne på mestringsfølelsen. Allikevel innrømmer han at det hender at han roper litt fra sidelinjen, men bedyrer at han ikke kjefter. I intervjuer med media forteller han at rollen som far gjør han svært lykkelig, men forteller samtidig at det er en enorm forskjell fra livet som toppidrettsutøver hvor man har ekstremt mange reisedøgn i løpet av et år.

"Da står vi på ski fra morra til kveld, tar litt glühwein til lunsj og bare koser oss. Det er jo ikke tvil; jeg liker fortsatt å cruise rundt i bakkene og ha det bra. " Hvordan var det da du var aktiv – kunne du ta deg en dag i bakken hvor du bare lekte deg? Han ler litt og rister på hodet: "Absolutt ikke. Da var all skikjøring trening. Hadde man en dag fri, lå man på senga. Det var sjelden jeg dro ut bare for å leke. Kanskje det var det jeg skulle vært? Litt mer leken …" Les hele intervjuet med Kjetil André Aamodt. Er du abonnent, kan du klikke her og lese hele intervjuet Kjetil André Aamodt. Kanskje du er interessert i...

Kjetil André Aamodt måtte vente lenge før han og kona Stine Østvold Aamodt kunne bli foreldre. VILLE GIFTE SEG FØRST: Alpinstjernen Kjetil André Aamodt og ballettdanseren Stine Østvold var et par i ti år før de giftet seg, i Sørkedalen kirke sommeren 2004. Det var først etter bryllupet at det var aktuelt for paret å få barn. Foto: NTB scanpix Vis mer SEOGHØ Den ubestridte alpinist-eneren Kjetil André Aamodt (43) lever i dag et mer rolig familieliv, etter at han la alpinskiene på hylla i 2007. I 2004 giftet han seg med ballettdanseren Stine Østvold (40), da de to hadde vært et par i ti år. Men det var ikke bare kirkeklokkene den «Aamodt og Kjus på bortebane»-aktuelle programlederen måtte vente på. Den tidligere alpinstjernen forteller til Her og Nå at det også tok tid før han og kona fikk høre barneskrik. - Så var hun veldig streng på det med barn - vi skulle gifte oss først. For det var viktig at vi giftet oss av kjærlighet, og ikke «bare» fordi vi ventet barn sammen, røper Aamodt overfor ukebladet.

Medaljemaskinen Kjetil André Aamodt har legendestatus langt utenfor alpinmiljøet. Likevel skal du lete lenge etter en mann med mindre primadonnanykker og bedre bakkekontakt. Nå, like før jul i 2013, sitter Kjetil André med de samme beina godt plantet på skrivebordet på kontoret sitt på Oslos beste vestkant. Han har fantastisk utsikt mot fjorden og småbåthavnen på Sjølyst. "Jeg er nok ikke like ivrig etter å stå på ski nå som jeg var", sier Kjetil André og drar fingrene gjennom et allerede bustete hår. Han smiler litt og sier at han prøver å videreformidle skiglede i alle varianter til sine to barn, Erle på åtte og Axel på fire år. "Nå er det enda morsommere, for nå klarer Erle seg stort sett selv. Minstemann må fortsatt bæres litt, men annet er vel ikke å vente. Han er jo bare fire. " Siden Erle ble født i 2005, har det ikke vært all verdens tid for Kjetil André til å kjøre selv, men han er med på noen oldboysrenn der han kjører sammen med flere av sine gamle lagkamerater og venner. Én gang i året drar gjengen på guttetur.

På Bring-seminar torsdag fikk jeg gleden av å høre Kjetil Andre Aamodts foredrag "Hvordan nå sitt potensial". Det var et veldig inspirerende foredrag fra en stor idrettskarriere gjennom 20 år, fra han vokste opp i trange kår på Lambertseter og Holmlia til å bli verdens mestvinnende alpinist. Aamodt fortalte at han ble nærmest sjokkert over holdningene på det norske alpinlandslaget i 1988. Flere av utøverne var fornøyd med å være blant de beste i Norge. Det handler ikke nødvendigvis om store budsjetter for å skape resultater. I 1988 hadde det norske alpinlandslaget et budsjett på 800. 000 kroner. I 1994 var budsjettet 20 millioner kroner. I 2004 var budsjettet uendret på 20 millioner kroner. I mellomtiden hadde det norske alpinlandslaget bare klart å drive frem en ny alpinist i tillegg til Aamodt og Kjus som tok gullmedalje i VM (Tom Stiansen i 1997). Kjetil André Aamodt husker godt slagordet som faren Finn hadde skrevet i store bokstaver ved Nordstrand IF "Vondt er gøy". Da Kjetil André Aamodt var 6 år sa faren: "Bruk hver dag til å bli en bedre idrettsutøver".