1. Får ikke åpnet vedlegg i mail på mobile site for the best

Trykk på Send når du er klar til å sende en e-post med store vedlegg, og følg deretter instruksjonene på skjermen for å bruke Mail Drop. Mail må være slått på i Innstillinger > [ navnet ditt] > iCloud. Se Apple-kundestøtteartikkelen Mail Drop-grenser. Hvis du vil vite hvordan du sender vedlegg, kan du se Legg til vedlegg i en e-postmelding på iPhone.

Får ikke åpnet vedlegg i mail på mobile site for the best

takk takk mAd Jeg hadde samme problemet her, og fant ut at det var en sånn sikkerhetsgreie. Gå på tools - options og security og trykk av for "do not allow attachments to be saved or opened that could potentially be a virus", så skal det funke. dvs.. hvis du har outlook express. Og for guds skyld, vær SIKKER på at det ikke er virus da takk for tipse. hvis jeg gjør slik som du foreslår, er virusprogrammet borte da? er livredd for å få virus Ok, sikkert noe med sikkerheten din da... Gå inn på alternativer å bytt til egendefinert Det er ikke et virusprogram, mer som en sikkerhetsgreie for at folk ikke skal åpne vedlegg de ikke vet hva er i hytt og pine Hvis du ikke har antivirusprogram fra før, vil jeg anbefale norton (du finner vel noe på, men jeg er ikke helt sikker). Den oppdaterer seg selv med jevne mellomrom, slik at du alltid er sikker jeg har norton antivirus program, oppgraderer det gjevnlig. Guest LailaG Har også akkurat samme problemet. Og det er ikke virus i vedleggene, jeg får ikke lest vedlegg fra jobben engang.

Du kan også høyreklikke på meldingen som har vedlegget, og velge Vis vedlegg. Obs! : Hvis du får valget mellom å åpne og lagre vedlegget, bør du huske på at det er lurt å først lagre filen og skanne den ved hjelp av et antivirusprogram før du åpner den. Lagre et vedlegg Når du har åpnet og vist et vedlegg, kan du velge å lagre det på harddisken din. Hvis en melding inneholder flere vedlegg, kan du lagre dem som en gruppe eller ett av gangen. Lagre ett enkelt vedlegg fra en melding Høyreklikk på vedlegget du vil lagre, i den åpne eller forhåndsviste meldingen. Klikk på Lagre som i hurtigmenyen. Velg en mappeplassering, og klikk deretter på Lagre. Lagre alle vedlegg fra en åpen melding Klikk på Andre handlinger i den åpne meldingen på fanen Meldinger i Handlingsgruppen, og klikk deretter på Lagre vedlegg. Klikk på OK, velg en mappeplassering og klikk deretter på OK igjen. Lagre alle vedlegg fra meldingslisten Pek på Lagre vedlegg på Fil -menyen, og klikk deretter på Alle vedlegg. Se også Forhåndsvise vedlegg i Outlook Feilsøke problemer med vedlegg i Outlook Endre filen tilknytning for et e-postvedlegg

Larzy Innlegg: 1282 Mail med vedlegg får jeg ikke åpnet. På linjen står det "OE fjernet tilgangen til følgende usikre vedlegg i e-posten din". Så, hvordan får jeg fikset det slik at jeg får åpnet vedleggene? weborakel Innlegg: 2776 Antakelig så har du fått en mail med et vedlegg som inneholder virus. Derfor har VirusScanneren din fjernet det. -------------------------------- Kan ikke alt men mye om det meste.

ihlie jeg får ikke åpnet mail vedlegg mer, noen som kan hjelpe meg. har fått mange mailer med vedlegg, får ikke åpnet noen av de. kan noen si hva som er feil?? Share this post Link to post Share on other sites Nikki Sikkert virus - som du absolutt ikke bør åpne. Her strømmer det inn om dagen. Evil? Jeg har det samme "problemet", det er enten antivirus eller brannmur som slår til så du ikke skal åpne et vedlegg i vanvare. Hvis dette kan være diagnosen, og du bruker Outlook Ekspress, forsøk dette hvis du er HELT sikker på at vedlegget ikke er infisert: Klikk "videresend" (ikke faktisk sende mailen, bare lage en ny melding ved hjelp av funksjonen "videresend"). Da legger vedlegget seg i den nye meldingen, uten å være sperret. Ikke nødvendigvis virus. Jeg får den samme sperren på mailene fra BBS (Skandiabanken) der giroen er vedlagt som bilde. Det går selvsagt an å konfigurere brannmur/antivirus til å ikke sjekke denne type vedlegg, men hvis man ikke er er ekspert eller har helt greie på hva man holder på med kan det gjøre mer skade enn gavn å endre innstillingene.

Gjennom jobben så har vi en Microsoft Exchange mail konto, som en kan både sende og motta 50mb store vedlegg. Men ikke på noen av mobilene eller nettbrettene vi har gjennom jobben kan vi sende større enn max 5mb store vedlegg. Har etter tett dialog med med Helpdesk funnet ut av det er epost appen som setter denne begrensningen i kombinasjon med Exchange mail kontoen, men de kan ikke hjelpe med dette for de har ikke nok kunnskaper innen mobil og nettbrett, og har heller ikke support av mobil og nettbrett for oss, kun pc. Vi benytter Android nettbrett og mobiler (99% av dem er Samsung), men resultatet er det samme for de få som benytter Sony til dette. Jeg gjorde et lite forsøk på å bytte ut epost appen med en annen (Blue Mail app) i stedet, og da kunne jeg sende inntil 15mb store vedlegg, men det var så mange andre begrensninger og mangler på den mail appen at den ikke helt passer til våre behov og bruksområder. Forsøkte også Microsoft Outlock appen til dette, men det var heller ingen løsning.

Word for iPad Word for iPhone Word for Android-nettbrett Word for Android-telefoner Word Mobile Mer... Mindre Har du problemer med å åpne en fil? Det er sannsynligvis fordi den er lagret i et fil format som Word ikke støtter på enheten. Finn enheten, og kontroller deretter tabellen for å se om det er tilfelle. Obs! : Denne artikkelen refererer bare til mobile enheter. Hvis du har problemer med å åpne et dokument i Word på en PC, kan du se åpne et dokument etter en fil skade feil. Filtype Åpne og redigere Åpne som skrivebeskyttet Word-dokumenter (*) Ja Binærdokumenter (*) Nei (Oppdater til * for å redigere) Word-maler (*) Binærmaler (*) Makroaktiverte dokumenter (*) IRM-beskyttede filer OpenDocument-tekst (. ODT) PDF (*) Rik tekstfiler (*) Word XML, Word 2003 XML og andre XML-filtyper (*) Hypertext Markup Language (*, *) Nettsider (*, *) Ren tekstfil (TXT) Works 6-9-dokumenter (*) Binære maler (*) Passordbeskyttet (Passord for åpning) Passordbeskyttet (Passord for endring) Makroer er bevart for formatene * og * Du kan ikke redigere eller kjøre makroer.

  • Får ikke åpnet vedlegg i mail på mobilen 2017
  • Jorden rundt reise
  • Får ikke åpnet vedlegg i mail på mobilen password
  • Får ikke åpnet vedlegg i mail på mobilen number

Leter du etter hjelp med å jobbe eksternt? Se vårt spesialtilbud for nye abonnenter av Microsoft 365 Business Basic. Finn ut mer Hei, Vegar Har du prøvd å sjekke om du kan åpne PDF-er fra andre kilder? Som filer lasted ned fra nettleseren? Mvh. Øystein Løste dette problemet ditt? Beklager at dette ikke hjalp. Flott! Takk for at du merket dette som svar. Hvor fornøyd er du med dette svaret? Takk for tilbakemeldingen. Den hjelper oss med å forbedre nettstedet. Takk for tilbakemeldingen. Ja, åpner fint fra alt annet. Står og "laster" ned filen i all evighet uten at den virkelig laster den ned. Eneste måten å få den bort på er enten å tvinge avslutning på Outlook eller restarte telefonen. Virker som sagt hvis jeg velger å laste ned filen til enheten først for så å åpne den. Så det skjer kun hvis jeg velger at den skal åpnes direkte. Har du sjekket at OS er oppdatert? Du kan også prøve å tilbakestille appen (i motsetning til re-installasjon). Mvh Hei. Nei, det hjalp dessverre ikke. Ser at det gjelder andre vedlegg enn bare PDF også.

Selv om vi har sjekket e-posten og for søppelpost og virus, kan vi ikke bekrefte at avsenderen som vises i, faktisk sendte disse e-postene. Finn ut mer om autentisering. Hvis e-posten ser mistenkelig ut, må du ikke åpne de vedlagte e-postene. Du kan rapportere den som søppelpost eller nettfisking. Hvis e-posten er fra noen du kjenner og stoler på, kan du ignorere advarselen.

Du kan forhåndsvise vedlegg i HTML- eller ren tekst-meldinger i leseruten og i åpne meldinger. Forhåndsvisning er ikke tilgjengelig for vedlegg til RTF-meldinger. Hvis du vil forhåndsvise et vedlegg, klikker du på vedlegget, og det vil vises i meldingsteksten For å gå tilbake til meldingen klikker du på Vis melding i Meldingsgruppen på fanen Vedleggsverktøy. Når du har åpnet og vist et vedlegg, kan du velge å lagre det på en harddisk. Hvis en melding inneholder flere vedlegg, kan du lagre dem som en gruppe eller ett av gangen. Lagre ett eller flere vedlegg Klikk vedlegget i leseruten eller den åpne meldingen. Klikk på Lagre som i Handlingsgruppen på fanen Vedlegg. Du kan også høyreklikke på vedlegget og deretter klikke på Lagre som. Hvis du vil velge flere vedlegg, holder du nede CTRL mens du klikker på vedleggene. Hvis du vil lagre alle vedleggene, velger du Lagre alle vedlegg. Obs! : Hvis meldingen er i RTF-format, høyreklikker du på vedlegget i leseruten eller den åpne meldingen, og klikker deretter på Lagre som.

  1. Norske skolen i spania 3
  2. Hellig dyr kryssord do e
  3. Helse norge.no min helse 2017