1. Høvringen Høgfjellshotell (Høvringen) – oppdaterte priser for 2020
  2. Bygdin Høyfjellshotell (Beitostølen) – oppdaterte priser for 2020

Innsjekking 15. 00–19. 00 Avbestilling/ forskuddsbetaling Regler for avbestillinger og forhåndsbetaling kan være forskjellig avhengig av hvilket alternativ du har valgt. Angi datoene du vil bo på hotellet og les nøye gjennom vilkårene for den romtypen du vil ha. Barn og ekstrasenger Barn i alle aldre kan overnatte her. Fyll inn antall barn i gruppen og alderen deres, så får du se riktig pris og informasjon om oppholdet. 0–1 år Kan sove i barneseng etter avtale NOK 200 per barn per natt Kan sove i ekstraseng NOK 400 per barn per natt 2–11 år Over 12 år NOK 450 per person per natt Pristillegg regnes ikke automatisk med i totalbeløpet, men betales i stedet separat på overnattingsstedet. Antallet mulige ekstrasenger og barnesenger avhenger av hvilken boenhet du velger. Sjekk hvor mange personer det er plass til i boenheten du har valgt. Ønsker om barneseng eller ekstraseng innfris kun hvis det er noen ledig. Ingen aldersgrense Det er ingen aldersgrense for å sjekke inn Kjæledyr er ikke tillatt.

Høvringen Høgfjellshotell (Høvringen) – oppdaterte priser for 2020

høyfjellshotell i norme iso 9001

Velværefasiliteter Badstue Resepsjonstjenester Bagasjeoppbevaring Underholdning og familietjenester Innendørs lekeområde Bøker, DVD-er og musikk for barn Brettspill/puslespill Generelt Transporttilbud Fellesstue/TV-stue Flyplasstransport (koster ekstra) Transporttilbud (koster ekstra) Røykfritt på hele overnattingsstedet Allergikervennlige rom Varmeanlegg Matpakke Familierom Røykfrie rom Les dette før du booker Høvringen Høgfjellshotell tar gjerne imot spesielle ønsker – du kan legge til en kommentar under neste steg. Innsjekking 15. 00–22. 30 Avbestilling/ forskuddsbetaling Regler for avbestillinger og forhåndsbetaling kan være forskjellig avhengig av hvilket alternativ du har valgt. Angi datoene du vil bo på hotellet og les nøye gjennom vilkårene for den romtypen du vil ha. Barn og ekstrasenger Barn må ha fylt 3 år for å kunne overnatte her. Barn fra 17 år og oppover regnes som voksne på dette overnattingsstedet Fyll inn antall barn i gruppen og alderen deres, så får du se riktig pris og informasjon om oppholdet.

Hotellet har familierom. Hotellet serverer en lett frokost hver morgen. Tuddal Høyfjellshotel har badstue. Du kan stå på ski og dra på fotturer i området. Skiutstyr kan leies på overnattingsstedet. Rjukan ligger 25 km fra Tuddal Høyfjellshotel. Par anbefaler beliggenheten til alle som reiser hit sammen med en annen. De har gitt beliggenheten 9, 3 i score. Vi snakker språket ditt! Vertskapet på Tuddal Høyfjellshotel har tatt imot gjester fra siden 13. feb. 2019. Dette liker gjestene: Førsteklasses beliggenhet: Populært blant gjester som nylig har bodd her (9, 3) Frokost Kontinental, Buffé Fantastisk god kaffe! Gratis parkeringsplass finnes ved hotellet Plass til Romtype Maks antall voksne: 2 Rom Superior med queen-size-seng 1 dobbeltseng Det oppsto en feil. Prøv igjen senere. Innsjekkingsdato Utsjekkingsdato Rom Voksne Barn Maks antall voksne: 4 Firemannsrom med bad på gangen 4 køyesenger Dobbeltrom/Tomannsrom eller 2 enkeltsenger 1 stor dobbeltseng Dobbeltrom Superior Dobbeltrom med utsikt over innsjøen Dette ligger i nærheten * Fyrieggekspressen 10, 1 km Gaustablikkekspressen 10, 6 km Naturområder Kovstulvann Innsjø 0, 2 km Gaustablikk Skiheis 15 km Hardangervidda plateau Fjell 30 km De mest populære attraksjonene Avstandene er målt i rett linje.

høyfjellshotell i norge program

Bygdin Høyfjellshotell (Beitostølen) – oppdaterte priser for 2020

høyfjellshotell i norge stand

Over 3 år Kan sove i ekstraseng etter avtale GRATIS Pristillegg regnes ikke automatisk med i totalbeløpet, men betales i stedet separat på overnattingsstedet. Det er ikke plass til barnesenger ved dette overnattingsstedet. Det maksimale antallet ekstra senger som tillates, avhenger av hvilken romtype du velger. Pass på å kontrollere det maksimale antallet personer som kan bo på rommet du har valgt. Ønsker om barneseng eller ekstraseng innfris kun hvis det er noen ledig. Aldersgrense Ingen aldersbegrensninger for innsjekking. (Kun barn som er minst 3 år tillates) Bankkort Høvringen Høgfjellshotell godkjenner disse kortene, og forbeholder seg retten til å reservere et beløp på kortet ditt før innsjekking. Høvringen på sitt beste

Spørsmålene og svarene må være relatert til overnattingsstedet eller rommet. Det nyttigste innholdet er det som er grundig og detaljert og som hjelper andre med å ta bedre avgjørelser. Vennligst unngå personfokuserte, politiske, uetiske eller religionskritiske kommentarer. Markedføringsrelatert innhold vil bli fjernet, og kommentarer om tjenester skal sendes til våre kundeserviceteam (Customer Service og Accommodation Service). Unngå ordbruk som lett kan virke støtende, også ved hjelp av kreativ stavemåte, uansett språk. Kommentarer og medier som innholder hatefulle, diskriminerende eller seksuelt eksplisitte ytringer, vold, trusler eller fremming av ulovlige aktiviteter er ikke tillatt. Respekter andres privatliv. Vi i vil gjøre det vi kan for å skjule e-postadresser, telefonnumre, nettadresser, kontoer i sosiale medier og lignende opplysninger. er ikke ansvarlig for noen av omtalene eller svarene. er en leverandør (uten noen plikt til å verifisere) og ikke en utgiver med ansvar for noen av kommentarene eller svarene.

Komponisten Edvard Grieg fant også inspirasjon til noen av sine kjente nasjonalromantiske komposisjoner i Rondane og Dovre. Rondane nasjonalpark ble grunnlagt i 1962, som landets første. Nasjonalparken ble utvidet i 2003 og er nå på 963 km2. Det er ti topper på over 2000 meter i Rondane. Den høyeste er majestetiske Rondeslottet på 2178 moh. Hotellet ligger lunt og godt skjermet på 930 meters høyde mellom fjellpartiene Raphamhø, Holtjønnpiggen, Åbbortjønnknatten og bratthellet ut mot Uldalen og Kirstidalen. Velkommen til oss!

Hotell Tuddal Høyfjellshotel Passer for to som reiser sammen. Beliggenheten og fasilitetene passer for to som reiser sammen Hotellvegen, 3697 Tuddal, Norge – Utmerket beliggenhet – vis kart Lukk × Sikre deg en gunstig pris på Tuddal Høyfjellshotel – det har fått 9, 2 poeng av gjester som nylig har bodd her. for å komme i gang. 9, 2 Fantastisk 171 gjesteomtaler Dette likte gjestene best: «Frokosten var fantastisk! Nybakt brød og knekkebrød, hjemmelaget rekesalat, små porsjonsglass med oppskåret frukt, nydelig røkelaks. » Christine Norge «Behagelig sengetøy og bra seng. Nydelig frokost, m hjemmebakst, stil og omtanke. Nytelse, fred og ro. Oppvartning og flinke servitører. » Mette «Elsket maten! Både frokost og middag! Vinpakke til middagen var supert satt sammen! Et utrolig sjarmerende sted med hyggelige ansatte! Beliggenheten er magisk! » «Fantastisk frokost, nydelig rom med deilige senger. Stillheten i huset og i naturen. Ikke TV, ikke radio eller annet. Bare varmen fra ovnene og lave samtaler rundt i salongene.

Reinsdyr Rondane nasjonalpark Rondeslottet Høyfjellshotell ligger fantastisk vakkert til helt vest i Rondane nasjonalpark, under 10 kilometer fra tettstedet Otta. Hotellet har en unik beliggenhet nær tregrensen med utsikt mot to av Norges flotteste fjellpartier og nasjonalparker – Rondane mot nord og Jotunheimen i vest. Vi som arbeider på Rondeslottet Høyfjellshotell gjør vårt ytterste for å ta godt vare på våre gjester med personlig service og hyggelig betjening. Hos oss skal du som gjest få oppleve det beste Rondane har å by på. Vi tar imot våre gjester i god norsk tradisjon med åpne armer og god mat og drikke. Vi serverer god sesongbasert mat og lokalt øl. Visste du at Rondane nasjonalpark har et av landets største villreinstammer med til sammen vel 4. 000 dyr? Det har vært villrein i området i over 15. 000 år. Det er like lenge som Norge har vært bebodd av mennesker. Reinen har vært jaktet på av de som bor her helt fra de første menneskene kom til området for vel 2. 000 år siden. Rondanes litt duvende landskap med vidder, fjell og særegne blå lys har inspirert en rekke kunstnere og forfattere der maleren Harald Sohlbergs «Vinternatt i Rondane» er blant det mest kjente.

  1. Gravid uke 8 ultralyd 6
  2. Tuddal Høyfjellshotel (Tuddal) – oppdaterte priser for 2020
  3. Høyfjellshotell i norge 3
  4. Rondeslottet Høyfjellshotell – Otta, Norway
  5. Høyfjellshotell i norge download
  6. Skole og Arbeidsliv Troms | Min FEIDE
  7. Høyfjellshotell i norges
  8. Norske sminke nettbutikker