1. Eurojackpot resultater norsk tipping results
  2. Eurojackpot resultater norsk tipping game
  3. Eurojackpot resultater norsk tipping club
  4. Eurojackpot resultater norsk tipping vs

- Herregud. Nå ble jeg helt satt ut. Er du klar over hvor sjukt det her er? Det er nesten så jeg begynner å grine, sier vinneren, som ønsker å være anonym. Underveis i samtalen entrer kona det samme rommet, hun ble også rimelig sjokkert av budskapet på 10 millioner. Det første de ønsker å gjøre med premien, er å investere i bolig. - 10 millioner er mer enn nok. Det løser våre problemer, så kan vi fortsette i jobbene våre og leve et normalt liv. Den førstepremien hadde snudd alt på hodet, forteller vinneren. Millionpremie til Finnmark I tillegg til Oslo-vinneren ble det skikkelig jubel i Finnmark. Hver fredag vinner nemlig en norsk spiller 1 million kroner pluss et reisegavekort til en verdi av 100. 000. På denne fredagen i mars var det Hanne Karin Laupstad fra Berlevåg i Troms og Finnmark som stakk av med nettopp denne premien. - Herregud. Tuller du? Nå fikk jeg hjertebank, sier Laupstad. Vinneren ble skikkelig overrasket da Norsk Tipping ringte med overraskelsen. - Det var en god nyhet i disse tider, forteller hun.

Eurojackpot resultater norsk tipping results

  1. Jorda rundt på 80 dager x
  2. Fascisme overtar for demokrati i Norge – Nyhetsspeilet
  3. 14 fine blåfarger | Bo-bedre.no
  4. Eurojackpot resultater norsk tipping video
  5. Buss fra molde til kristiansund d
  6. Eurojackpot resultater norsk tipping chart
  7. 17 mai tradisjoner
  8. Fly til bali time
  9. Eurojackpot resultater norsk tipping game
  10. Eurojackpot resultater norsk tipping 5

Eurojackpot resultater norsk tipping game

eurojackpot resultater norsk tipping table

Eurojackpot resultater norsk tipping club

Fredagens trekning kunne lokke med ca 960 millioner kroner. Var det noen som stakk av med premien? Det var ingen som stakk av med førstepremiepotten denne gangen. Dette betyr naturligvis at potten øker. Førstepremien neste uke ligger på hele 90 millioner euro! Ikke noe lommerusk. Her kan du altså virkelig sikre deg en gigantisk premie. Selv om det ikke var noen som vant topp-premien, så var det fire heldige som prikket 5+1 rette, hvor en av de heldige var en nordmann fra Oslo. Kveldens tall Eurojackpot-tallene: Hovedtall: 13 - 19 - 23 - 34 - 41. Stjernetall: 3 og 8. Norsk vinner av 10 millioner Selv om det ikke ble prikker hele 5+1, er det en nordmann som har god grunn til å smile skikkelig i helga. Han var nemlig en av fire som hadde 5+1 rette, og med det kan kose seg med 10. 841. 010 kroner. Den heldige vinneren er en mann bosatt i Oslo som leverte kupongen bare noen få timer før innleveringsfristen på mobil. Litt over klokken 22. 00 fredag kveld fikk Norsk Tipping kontakt med den heldige.

Eurojackpot resultater norsk tipping vs

Et reisegavekort med verdi 100. 000 kroner følger også med. - Det første jeg tenker, er vel en ferie med familien, så får vi se når det blir mulig igjen. Og nettopp familien skulle hun dele gladnyheten med ved samtalens slutt. - Det blir nok full jubel her nå, ler hun. Vi gratulerer! Vil du vinne 90 millioner euro? Da det ikke var noen som vant førstepremiepotten denne uken øker den til hele 90 millioner euro neste uke. Kanskje det er din tur neste gang? Spill Eurojackpot før fredag kl. 19. 00 her! (Vinnersjanse 1. premie: 1:95 mill. per rekke. Vinnersjanse 2. premie: 1:6 mill. )

Styreleder Gunn Wærsted i Telenor skal være innforstått med at Brekke har forsøkt å flytte på Berit Svendsen. «Jeg vil ikke kommentere på dialogen styret i Telenor har med konsernsjefen vedrørende konsernledelsen ut over å si at styret er opptatt av at konsernledelsen i selskapet løpende bredder ut og videreutvikler sin kompetanse», skriver Wærsted til NRK. «Dialog om mulighetene» På spørsmål om det foregår diskusjoner rundt Svendsens fremtid i Telenor svarer Sigve Brekke på mail via sin kommunikasjonssjef: «Telenor er et globalt selskap med mange roller som til enhver tid skal fylles, og alle ansatte i Telenor har jevnlige samtaler med sine ledere om roller og karrierevei. Det har jeg selvsagt med min konsernledelse også. Da har vi en dialog om mulighetene, med fokus på hva som er det beste for den enkeltes videre utvikling – og for Telenor. Den dialogen er et forhold mellom den enkelte ansatte og leder, og det kommenterer vi ikke på», skriver han til NRK. DN har vært i kontakt med Telenor-konsernets kommunikasjonssjef, Atle Lessum, som sier at de ikke har noen ytterligere kommentarer og henviser til kommentaren gitt til NRK.

  1. Hvordan gå ned i vekt uten å trene