Våre arrangementer i perioden mai 2020 - april 2021 Karl XIIs sti – Fra Halden torg til Fredriksten festning Opplev historiske personer fra Karl XIIs periode som forteller om sitt forhold til Kongen. Arven fra 1913 Gustaf Lindmans fotografier Fotoutstillingen byr på et unikt møte med menneskene som levde og virket i Moss for hundre år siden. Fuglesang og bålkaffe Vandring til Østre Otteid og Solerødødegård med biolog Ingvar Spikkeland, der vi lytter og lærer om vårens fuglesang. Kulturhistorisk vandring Kystmuseet Hvaler inviterer til kulturhistorisk vandring på kirkegården ved Hvaler kirke Utstilling: Ting, tang og en hermetisert tiur Alle ting har en historie! Og når vi blir kjent med tingens historie får den liv og blir plutselig mer spennende. Tingene er også våre forfedres historie, de forteller noe om våre røtter og hva som har skjedd før oss. Sibbern-portrettene gjennom 300 år Et møte med embetsmannfamilien Sibbern sett gjennom kunstnerøyne. Her får du blant annet møte eidsvollsmennene Valentin Christian Wilhelm og Henrik Frederik Arild Sibbern og statsminister Georg Christian Sibbern.

Hva skjer i sarpsborg 2019

Vakt- og nødtelefoner Politi: 112 Brann: 110 Ambulanse: 113 Legevakt: 116 117 Veterinærvakt: 482 80 149 Barnevern: 911 17 140 Krisesenter: 69 10 87 00 Vei, vann og avløp: 69 10 80 00 (ved automatisk svar tast 3) Feil på parkeringsautomat: 69 10 80 00 (ved automatisk svar tast 2)

  • Hva skjer i sarpsborg i desember
  • Hva skjer i Sarpsborg - Isarpsborg
  • Jentetips - Ting man kan gjøre når man kjeder seg - Wattpad
  • Ut med Klara Klok, inn med Ung.no

Ørje Slusefestival Velkommen til festival i historiske omgivelser på Ørje Brug. Keramikkmarked Keramikkmarked på Rød herregård. AVLYST! Keramikkveld: Fiskemat på alle fat En kveld om keramikk. AVLYST! KulTurvandring i Landstads fotspor Vi vandrer i anledning jubileet av Norges første salmebok Halden rundt i salmedikteren og presten Landstads fotspor. Guide er arkivar James Ronald Archer, Østfoldmuseene - Halden historiske Samlinger. KulTURvandring: Røds hage Bli med på vandring gjennom den spennende herregårdshagen! På Rød forvalter vi en over 300 år lang historie og både hus og hage har mye å fortelle. Her finnes gamle plantesorter, fredede trær, flere bygninger inkludert en Bjørnegrotte og et egen besøksbigård! Keramikkveld. Sagakveld med Arol. Losvesenet 300 år I 1720 ble det norske losvesenet opprettet. Haldenseren Gabriel Christiansøn ble sentral i utviklingen av hvordan fartøyer skulle kunne komme gjennom norske farvann på en sikker måte. Jubileet av 300 år med loser feires i Indre Havn Halden.

Vi selger 40 liters bjørkeved til kr. 65, - fritt tilkjørt ved bestilling av minst 10 sekker. Ring oss på 69 10 87 20 for bestilling på Grålum og 940 19 321 i Skjeberg Hva med en flott fruktkurv i gave til en kollega, ansatte eller ett familiemedlem. Vi har standardkurver til kr. 400, - eller 500, - pent pakket inn i Celofan. For bestilling ring 69 10 87 20 Se vår flotte film om jobbfrukt: Makulering Vår makulering er flyttet til Grålumveien 192. Vi tar i mot makulering fra private husholdninger og bedrifter. Kom gjerne innom vårt kundemottak for levering. bruktmarked/bruktboden Butikken er åpen mandag til fredag. Nye varer blir satt inn i butikkene hver dag. Kom innom å gjør ett røverkjøp. Kontakt oss på 69 10 87 20 på Grålum og 69 10 80 52 i Skjeberg Skal du besøke Gatedalen Miljøanlegg? Tenk gjenbruk før du kaster. Vi fra Sarpsborg ASVO er der for å ta imot gjenstander for videre salg.

Hva skjer i Sarpsborg? Klikk deg inn på hva skjer fanen for å finne alle arrangementer i Sarpsborg. Ønsker du å legge ut dine arrangementer i Sarpsborg, eller ønsker du din bedriften som en oppføring under en av våre kategorier? Ta kontakt.

Losskip, utstillinger og foredrag danner en dag for hele familien. UTSATT til 2021 grunnet koronaepedemi. Trekkfuglmerking Vi merker trekkfugler og fanger insekter sammen med biolog Ingar Båtvik. FORELØPIG AVLYST grunnet koronapandemien. Følg med på nettsiden for informasjon om eventuell forelesning om fugler og insekter på nett. Søndag på museet: Foredrag om slekten Colbjørnsen Slekten Colbjørnsen hadde stor innvirkning på Fredrikshald, dagens Halden, i 1600- og 1700-tallet. Kom på Søndag på museet og møt dem gjennom Halden historiske Samlingers arkivar James Ronald Archers øyne. Afternoon tea Afternoon tea Afternoon tea på Rød herregård. NB! Påmelding. MIDLERTIDG AVLYST! Keramikkveld: De små keramikkverksteders kveld En kveld om Haldens små keramikkverksteder. AVLYST! Barnas dag Høstmarked Høstmarked foran låven arrangeres av Herregårdskaféen. Indre Østfold i krig 5:6 I anledning 80-års markeringen av okkupasjonen av Norge (1940-1945) arrangerer vi en foredragsrekke med fokus på krigshandlingene og dagliglivet i det tyskokkuperte Norge.

Utstillingen vil stå i Konvensjonsgården. Sibbern-portrettene gjennom 300 år Velkommen til utstillingsåpning i Konventionsgården Lørdagsåpent museum - Haldenkanalen sesongåpner med "Kanalturen 2020" Halden Padleklubb og Kanalselskapet Haldenkanalen inviterer til en uforglemmelig padletur gjennom et av Norges vakreste og mest tradisjonsrike vassdrag, Haldenvassdraget. Bygdedag på Kystmuseet Hvaler Hvaler kulturvernforening og Kystmuseet Hvaler inviterer til den tradisjonsrike bygdedagen på Hvaler. Vi ønsker velkommen til Kystmuseet pinseaften lørdag 30. mai kl. 12-15. Bygdedagen er et hyggelig treffpunkt for både fastboende, hyttefolk og andre besøkende. Omvisning på Rød Herregård Faste omvisninger i hovedhuset og i hagen. Fuglemerking og insektsfangst Fangst av nattinsekter og fugler med biolog Ingar Båtvik. AVLYST grunnet koronapandemien. Følg med på nettsiden for informasjon om eventuell forelesning om fugler og insekter på net. Det store fallet - Fredriksten museum Fredriksten Museum i Østre kurtine, er fylt med gjenstander og personlige fortellinger fra Karl XII.

Hva Skjer I Sarpsborg? Hvem vet? På Dickens Sarpsborg skjer det iallefall noe hele tiden! Som et av de mest populære utestedene i Sarpsborg siden 1983 kan du regne med at det stadig skjer noe hos oss. Vi organiserer blant annet «after-work» tilbud og fredagsquis hver fredag, samt live musikk på lørdager. Følg med på denne siden om du vil vite hva som skjer på Dickens Sarpsborg og del den gjerne venner. Alle events vil du kunne finne her på denne siden. Ønsker du å forhåndsbestille bord så ta kontakt med oss snarest. Og husk, lokalet fylles fort ved hver event.

Annet Åpen kafé i Wegerbrakka. Åpen kafé i Wegenerbrakka Borgarsyssel Museum søndag! Malekurs på Hvaler, fredrikstad Profesjonell billedkunstner holder malekurs på Hvaler like utenfor Fredrikstad. Vi tar for oss landskapsmaleri og stilleben i akryl samt noe tegneundervisning i blyant og kull. Kurset vil primært foregå utendørs men vi har mulighet til å arbeide innendørs om været skulle kreve dette Take away levert på døren i Sarpsborg. Enkel oversikt over hvilke restauranter i Sarpsborg som leverer hjem på døren din. Les mer

  1. Matematisk julekalender 2016 results
  2. Aylar lie høyde
  3. Hvor mye koster kinobillett in usa
  4. Frustrerte fruer netflix trailer