Jeg har savnet den følelsen – følelsen av å bare løpe og ikke måtte rekke noe. Bare å ha tid for meg selv uten at du vet at noe annet, som er viktigere, venter. Jeg hadde laget meg en spilleliste på forhånd som varte i rundt 2 timer, så jeg hørte bare på sanger som var motiverende og som jeg ønsket å høre på – det var helt magisk! Jeg løp nesten hele veien sammen med Camilla og hun var helt rå å løpe med! Tusen takk for all backup og støtte – du er så bra! Og tusen takk til alle som heiet på meg – venninner og ukjente – det var stor motivasjon langs veien! Og til alle som ønsket meg lykke til og sa gratulerer på snap – jeg setter sånn pris på det 🙂 I dag er låra en smule støle kandusi.. Jeg har ikke gangsperre, men jeg tror kanskje jeg blir utsatt for det i morgen 😉 Knærne er heller ikke helt fornøyd, men ellers føles det bare bra! I dag tar jeg helt fri fra alt som heter trening, jeg skal være sammen med jentene mine – tenkte masse på dem da jeg løp i går, de er virkelig en motivasjon i seg selv ♥ I morgen skal jeg ta meg en liten tur igjen, må få løst opp og tøyet litt – glemte jo det helt i går!

OrRe -- OrienteringsResultater -- Løp

0 Dager 0 Timer 0 Minutter 0 Sekunder Spørsmål og svar – hvordan fungerer et virtuelt løp? For mange er dette med virtuelle løp helt nytt, og mange lurer på hvordan det faktisk fungerer. Derfor har vi samlet noen vanlige spørsmål og svar med utgangspunkt i 17. mairaton. Det er egentlig veldig enkelt, og ikke m... Bli med på Barnas 17. mairaton! Konkurranse! På 17. mai oppfordrer vi ikke bare til løping! Nasjonaldagen er også barnas dag, og vi utfordrer deg ogfamilien din til å lage Barnas 17. Mairaton på deres måte. Har dere kreative løsninger for å få barna i... Hvordan registrere tiden på 17. mairaton? Er du et konkurransemenneske, eller løper du bare fordi du syns det er gøy? På 17. mairaton kan du selv velge om du vil registrere tiden din, eller om du vil fullføre og kun registrere at du har deltatt. Ønsker du å regi... Vi lanserer 17. mairaton medalje og t-skjorte! Påmeldingene renner inn fra hele Norge, og over 2200 har meldt seg på 17. Vi er overveldet over responsen og syns det er fantastisk gøy at så mange ønsker å delta!

BMW Oslo Maraton | Norges største gateløp!

Vi har satt i stand et hyggelig piknikområde som er ypperlig for deres lag å ta i bruk som møteplass. Piknikområdet er plassert på gressarealet sør for Skøyen skole rett ved siden av start- og målområdet, slik at dere kan følge med på hvordan det går med både eget lag og konkurrentene, samt nyte det sosiale fellesskapet mens lagkameratene løper og til felles afterrun etter gjennomført løp. Alle skal med: Walk- klasse! LØYPE WALK MAT&DRIKKE TRENINGSTIPS DELTAKERINFO TELT BILDER PÅMELDING HJEM RESULTATER Det er besluttet å utsette DHL-stafetten OSLO 4x4 i 2020 for å redusere smittefaren for koronavirussykdom. Basert på helsemyndighetenes anbefalinger og prognoser ville det ikke vært forsvarlig å arrangere stafetten. Vi har naturligvis valgt å tilbakebetale alle påmeldinger for årets arrangementet. Påmeldingsavgiften vil automatisk bli tilbakeført til alle, som allerede er påmeldt. Ny dato for DHL-stafetten OSLO 4x4 ( juni 2021) vil bli kommunisert, så snart som mulig. Vi takker for at deltakerne viser forståelse for situasjonen.

Løp i oslo 2015 cpanel

Løp i oslo 2017 parade

EN HILSEN Til deg som er påmeldt til årets Ecotrail Oslo; du tenkes på. Hver dag, hele dagen. Ecotrail Oslo vet like lite som deg om hvordan mai ser ut. Etter påske og innen må vi ta en avgjørelse. Det er kontakt med både Bærum og Oslo kommune og alle andre impliserte. Ingen sier vi må flytte dato, enda. En ny dato er for sikkerhet skyld reservert. Den er 29. august. Men husk – lørdag er enda ikke avlyst. Vi kommer tilbake med mer info og bekreftelse. Enn så lenge må vi alle holde ut, holde avstand og holde hendene rene. Og fortsette med å løpe, i god avstand til andre. Velg nye stier. Eller hva med å løpe utenfor stier, få utfordring off-piste? Kort sagt, i disse dager må vi bare være til – og være den beste versjonen av oss selv. Det er for øvrig mye mellom himmel og jord man kan tenke på nå som vi aller fleste er mer isolerte. Selv har jeg tenkt litt på at WHO anslo at syv millioner mennesker døde av luftforurensing i 2012. Nå står de fleste flyene på bakken, bilene er parkert. Jorda puster litt bedre.

Løp i oslo 2017 resultater

17 Skumringskampen løp 4 Asker Skiklubb Asker SK 15. 17 2-Mila Lillomarka Nord/Sør 13. 17 Harry Lagerts Nattcup 2017 Finale Nydalens SK 11. 17 Raumar nattløp Raumar Orientering Treningsløp #14 (nattonsdag) 09. 17 Skumringskampen løp 3 07. 17 OSI/GeoForm Rankingløp 19 04. 17 Harry Lagerts Nattcup 2017 Bonusløp 02. 17 ABIK R15 - Bråteåsen ABIK Romerike Orientering 30. 09. 17 Kjempesprekken 28. 17 Nattpotta / Østmarka-karusellen 12 Østmarkakarusell12_Nattpotta 27. 17 Harry Lagerts Nattcup 2017 Løp 3 Treningsløp #13 24. 17 Årungen rundt 23. 17 Kraftløpet Eidsvoll OL OS/GeoForm Rankingløp 17 21. 17 Østmarka-karusellen 11 20. 17 Harry Lagerts Nattcup 2017 Løp 2 Raumar o-karusell 12 Eventor

løp i oslo 2012 relatif
  1. Hvordan utvikle supermaktene?
  2. 10 kjappe om igangsetting av fødsel | Fødsel | Babyverden.no
  3. Løp i oslo 2010 relatif
  4. Korridorpasientene Sykehuset Østfold ikke skulle ha
  5. Løp i oslo 2014 edition
  6. Løp i oslo 2017 resultater
  7. Sportstiming - Life I FORM-løpet - Oslo 2017
  8. Integrert oppvaskmaskin best i test
  9. Da ingen voksne passet på
løp i oslo 2019