Petter Stordalen (56) viderefører den økonomiske støtten til Gunhild Stordalens EAT-prosjekt. Han har kjøpt leilighet til henne i Oslo. Hun sitter også på en gullkantet havariavtale verdt over 100 millioner kroner. ØKONOMISK STØTTE: Petter Stordalen og Gunhild Stordalen går fra hverandre, men begge vil sitte igjen med mye penger etter skilsmissen. Thomas Nilsson / VG Publisert: Oppdatert: 15. november 2019 13:10, Publisert: 12. november 2019 22:20 VG har vært i kontakt med sentrale kilder rundt Petter og Gunhild Stordalen (40). De vil ikke si noe om bruddet, men bekrefter at Petter Stordalen og hans barn vil fortsette å bidra med midler til EAT-prosjektet som Gunhild Stordalen leder – og lever og ånder for. Her er noen hovedpunkter i de økonomiske relasjonene: VG får opplyst at Stordalen har brukt flere hundre millioner oppstart-kroner på Gunhild Stordalens store satsing, EAT. EAT ligger under stiftelsen Stordalen Foundation, etablert i 2011, med mål å skape en sunnere og bærekraftig matindustri.

Emilie stordalen ingrid stordalen full

Jeg hadde gjort valg som hadde konsekvenser som jeg ikke helt så. Jeg prøver å si at barna må følge sine egne drømmer og valg, sa han. KLINTE FESTEN I GANG: Petter og Gunhild Stordalen klinte årets i gang, og Gunhild kunne røpe hvem som hadde bestemt kveldens antrekk. Video: John Terje Pedersen / Dagbladet Vis mer Noen tøffe år I 2010, sju år etter bruddet med Ingrid, giftet Stordalen seg på nytt. I et luksusbryllup i Marrakech fikk hotellkongen sin Gunhild. Siden den gang har Gunhild blitt alvorlig syk. Helt siden 2014 har hun kjempet med den livstruende bindevevssykdommen systemisk sklerose. I oktober 2016 erkjente Petter at Gunhild ikke kommer til å få noe langt liv. I et intervju med Anna Hedenmo på SVT, «Min Sanning», i desember fortalte 55-åringen om de siste åra. Han la ikke skjul på at Gunhilds sykdom er svært alvorlig og avslørte at hun var den første i verden som gikk gjennom en stamcelletransplantasjon for andre gang, med denne type sykdom. Paret har tilbrakt mye tid i Nederland, der hun har fått en eksperimentell behandling og cellegift.

Beløpet vil bli utbetalt uavhengig av hvem som tok initiativ til bruddet. les også Stordalen i intervju: Tid ble en mangelvare De valgte en slik privat juridisk bindende avtale, i stedet for en formell ektepakt, som medier og andre har fullt innsyn i, i Brønnøysundregistrene. VG kjenner ikke til om den inneholder elementer om prisjustering. I så tilfelle er den i dag verdt mye mer. Stordalen har fortsatt et varmt forhold til sin ekskone, Ingrid Fuglehaug Stordalen, moren til deres felles barn Emilie (27), Henrik (25) og Jakob (22). Eksen er fortsatt med på Stordalens årlige juletur til Mauritius, 15 år etter at ekteskapet sprakk. I januar 2018 overførte Stordalen familieformuen på 25, 1 milliarder til de tre barna, som alle er engasjerte i farens hotellvirksomhet. MILLIARD-SIGNATUR: VG var til stede i Stockholm i januar 2018 og foreviget at barna Jakob, Emilie og Henrik signerte papirene som gjorde at formuene ble overført til dem fra deres far, Petter Stordalen. De ga barna over åtte milliarder kroner hver.

– Hvis en er sperret inne i et bur med en gorilla, hvor ofte har en sex? Så ofte gorillaen vil, sa Stordalen til latter fra salen. Hun vise til at markedsverdien på søkemotorene har passert verdien på verdens største hotellkjeder som Marriot Starwood. Mindre pyro og glitter Emilie Stordalen åpent også opp om hvordan det er for en Stordalen å sjekke inn på ett av familiens hoteller. – Når det kommer en Stordalen til et Choice-hotell, forventer de jævla mye glitter, pyro og vannscootere. Og så kommer jeg. Det blir som buss for tog, sa Stordalen – Men i dag er jeg her for å snakke om noe helt annet enn fatteren, sier Stordalen som er deleier i familieselskapet Strawberry Group. Millennial-øyne Som en millennial håper hun å trekke konsernet i en litt ny retning, blant annet basert på ny teknologi. 27-åringen forteller engasjert om tekniske nyvinninger som digitale personlige assistenter som Alexa i konferanseavdelingen når en vil bestille kaffe. Eller at de minst attraktive hotellrommene under bakkenivå er utstyrt med led-vegger som gjør at en selv kan velge utsikten om morgenen.

emilie stordalen ingrid stordalen taylor

En annen ting er at hun forsøker å se bransjen i en litt større sammenheng. – Tenk alle muligheter som finnes løfter blikket og ser muligheter utenfor egen bransje. Stordalen presenterte flere ideer som går langt utover å leie ut hotellrom. – Hvis en vil kjøpe en seng på Ikea, hvor flott ville det ikke vært om en kunne få testet sengen når en bodde her på hotellet. Her er et mulighetsrom. Det ville vært fint å få kreative steder der kjeder som Ikea ville øke distribusjonen sin. En blir ikke mer komfortabel enn når en ligger på hotellrom, sa Stordalen. Hun mener også at klesbransjen kunne redusert sin returprosent hvis det ventet en kleshenger med aktuelle plagg neste gang man sjekket inn på et hotell. (Vilkår) Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov.

emilie stordalen ingrid stordalen norsk

FAMILIEKJÆR: Emilie Stordalen avbildet sammen med pappa Petter Stordalen og stemor Gunhild. Foto: Andreas Fadum Vis mer - Mamma sto for oppdragelsen Emilie ble født i 1992, samme året Petter Stordalen gikk inn som en av eierne i Steen & Strøm. Da det i 1996 ble brudd med medeier Stein Erik Hagen, kjøpte han seg inn i Choice Hotels Scandinavia. I løpet av ti år ble hotellkjeden Skandinavias største. 55-åringen jobbet seg opp fra å være jordbærselger på Porsgrunn torg til å bli landets store hotellkonge. Det har hatt sin pris. - Pappa jobbet veldig mye da vi var små. Mamma har sett hvor mye det koster. Det var egentlig hun som sto for mesteparten av oppdragelsen til vi var nesten voksne, sier Emilie til DN. Etter 17 år som mann og kone gikk Petter og Ingrid Fuglehaug Stordalen hver til sitt i 2003. Siden 2010 har han vært gift med Gunhild Stordalen (39). Emilie legger ikke skjul på at det har krevd hard jobbing og seine kvelder på biblioteket for å komme dit hun er i dag. - Jeg har alltid vært veldig bevisst på hvor heldig jeg er.

  • Emilie stordalen ingrid stordalen taylor
  • Petter Stordalens datter med overraskende ord om Gunhild
  • Vg sjakk direkte
  • Håkon Bleken - Galleri D40 - Kunstgalleri i Oslo
  • Emilie stordalen ingrid stordalen movie
  • Den grønne sykkel da
  • Emilie stordalen ingrid stordalen norsk
  • Shepherd tøfler
  • Hovden skisenter priser
  • Overføre bilder fra mac til ekstern hard disk windows 7
  • Emilie stordalen ingrid stordalen dress
  1. Kvinnerollen i dag a woman
  2. Bjørn-henning ødegaard