1. Viking lotto trekning onsdag kl
  2. Viking lotto trekning 7
  3. Viking lotto trekning nrk
  4. Viking lotto trekning 1

Der er vinnersannsynligheten 15, 4 millioner per rekke. Statistisk sett vinner man en premie i Vikinglotto, med 3 rette eller bedre, i snitt på hver femte kupong med ti rekker. Premiestørrelsene er avhengig av spillets omsetning, men det garanteres en førstepremiepott på minimum 3 millioner euro. Førstepremiepotten har et premietak på 35 millioner euro. Premietaket betyr at det overskytende premiebeløpet blir overført til andrepremiepotten. Det er trekning hver onsdag. Vikinglotto er et samarbeid mellom ni land.

Viking lotto trekning onsdag kl

Nå er det helt nye muligheter å vinne på i Vikinglotto. Nytt nå er at du kan spille på onsdagens Vikinglotto-trekning på Langoddsen. Det betyr at du kan vinne med bare ett eneste tall riktig. Her finner du Vikinglotto på Langoddsen! Det er selvsagt helt tilfeldig hvilke tall som kommer ut av Vikinglotto-maskinen og hvem som blir Vikinglotto-milionærer, men statistikken fra Norsk Tipping viser at det er noen tall som har blitt trukket ut oftere enn andre i de 19 første Vikinglotto-trekningene i 2020. Tallet syv har trillet ut av Vikinglotto-maskinen flest ganger i år. Det har dukket opp syv ganger, mens fem av de 48 tallene har glimret med sitt fravær i de første 19 trekningene. Tallene 12, 16, 22, 25 og 40 er ennå ikke trukket ut. I mai 2017 ble det nasjonale og internasjonale lykketallet erstattet av vikingtallet. Siden den gang har disse seks hovedtallene vært trukket ut flest ganger: 32 (31 ganger) 27 (25 ganger) 15 (24 ganger) 37 (24 ganger) 2 (23 ganger) 9 (23 ganger) Potten i Vikinglotto 13. mai er på rundt 315 millioner kroner om du leverer vanlig Vikinglotto.

Mennesker med slektninger med aneurismer, dvs ett eller flere nære familiemedlemmer med aortaaneurisme. Abdominale aortaaneurismer har en tendens til å bli større over tid. De fleste vokser sakte, men noen øker i størrelse ganske plutselig. Hvis et aneurisme er lite når det oppdages, kan det være at det aldri vokser seg stort nok til å forårsake problemer. Store aneurismer kan imidlertid være farlige, siden arterieveggen blir satt på strekk. Dersom veggen i aorta blir svært svak, kan den briste og forårsake massiv indre blødning. Dette er dødelig for rundt 90 av 100 personer. Symptomer Du vil sannsynligvis ikke merke noen symptomer hvis du har abdominalt aortaaneurisme, men noen får smerter i magen, lysken eller ryggen. Dette kan være et tegn på at aneurismet snart kan briste. De to vanligste måtene et abdominalt aortaaneurisme blir oppdaget på er: Et tilfeldig funn. Abdominale aortaaneurismer blir noen ganger funnet gjennom tester gjort av andre årsaker, som for eksempel en ultralydundersøkelse.

Viking lotto trekning 7

Vil «snakke ut om fortiden» - Den første uken treffer vi blant andre Haakon og Kristianne som ønsker å snakke ut om fortiden, Victoria som ønsker å spørre Erik om hennes sykdom er en byrde, Malin og Martin om hvor sterk kjærligheten er og om de tåler et avstandsforhold, Lene som trenger å rense luften i forhold til Dag-Are som er polyamorøs, og Markus som ønsker sannheten fra Henriette om en helt spesiell og vanskelig hendelse, heter det om programmet. Programleder Vidar Hansen er tidligere politietterforsker og spesialist på kroppsspråk. Løgndetektortestene gjennomføres av Ørjan Hesjedal, som ifølge TV 2 er Nordens fremste ekspert på løgndetektortesting. - Sannheten sitter i minnene våre, mens en løgn er noe man skaper i fantasien. Hjernen jobber hardere for å skape en løgn, enn for å fortelle sannheten – og det er det vi måler i en løgndetektortest, sier Hansen. - Jeg skal sørge for at parene får den ærligste samtalen de noen gang har hatt, legger han til.

viking lotto trekning 2017 viking lotto trekning winner

Viking lotto trekning nrk

Her kan du levere Vikinglotto og Joker Følgende spill ligger ute nå: Første trukne tall er et partall? Ja/nei. Første trukne tall er et primtall? Ja/nei. Hvilket tall blir vikingtallet? Blir tallet trukket? (ikke vikingtallet) Hvilke tall trekkes først? Treffer du på hvilket tall som blir trukket først gir det 44, 00 i odds. Setter du penger på hvilket tall som blir Vikingtallet og treffer, så vil du få igjen 7, 25 ganger innsatsen. Altså blir en 100-lapp i innsats til 725 kroner i premie. Dersom man treffer, vel og merke. Vinnersannsynlighet Vikinglotto For å vinne førstepremie i Vikinglotto må spilleren ha 6 rette vinnertall av 48 mulige hovedtall og ett av 8 vikingtall. Dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å vinne 1: ca 98 millioner per rekke. Det er litt bedre sannsynlighet for å ta andrepremien, som er seks rette hovedtall. Leverer du inn én rekke er den teoretiske sannsynligheten for å stikke av med andrepremien 1:ca 14 millioner. Sammenligner man det med andre spill hos Norsk Tipping, så er det dobbelt så vanskelig å ta andrepremien i Vikinglotto som å vinne førstepremien i Lotto på en lørdag.

  1. Viking lotto trekning numbers
  2. Viking lotto trekking desert
  3. Hvordan få mer testosteron gel
  4. Trekning
  5. Selvangivelsen 2015 – Alle artikler – NRK
  6. Tariff 2016 butikkmedarbeider
  7. Viking lotto trekning number
  8. Forskrift til lov om spesialisthelsetjenesten
  9. Viking lotto trekning winner

Skip to content I dag har det vært arrangert Global Dignity Day på over 160 skoler i Norge, og på skoler i over 40 land over hele verden. Dette initiativet er startet av Kronprins Haakon sammen med to andre fra Young Global Leaders, for å øke ungdommers fokus og forståelse for verdighet, og fremme verdibasert lederskap. Og hva betyr egentlig verdighet? Jeg møtte opp på Ullern VGS i morges, for å delta som veileder for 3. klassinger som skulle diskutere dette, og dele sine erfaringer og historier om verdighet. Klassen fikk en intro av hovedveileder Bjarte Reve (kommunikasjonsdirektør v/A-hus) før vi andre delte noen egne historier om verdighet. Deretter skulle alle elevene diskutere og komme med ord de assosierte med verdighet. Dette er hva Ullern VGS-elevene forbandt med verdighet: Frihet – Empati – Likeverd – Respekt – Verdsette – Tilgivelse – Forståelse – Omsorg – Menneskerettigheter Utdanning – Gi Kjærlighet – Nåde – Sette pris på – Bry seg – Ytringsfrihet – Tilhørighet – Menneskeverd =Oslo – Godhet – Rettferdighet – Glede – Bli sett/hørt – Samhold – Toleranse – Observant – Medlidenhet Den aller fineste definisjonen kom fra en av jentene, som sa det slik; «ikke bare kjærlighet, men å GI kjærlighet.. » Det synes jeg var utrolig fint sagt.

Viking lotto trekning 1

Du husker kanskje den tiden da du kunne feste både fredag og lørdag uten problemer. Og sannelig var ikke formen så aller verst på søndag heller. Slik er det dessverre ikke for alltid. Etter hvert som du blir eldre får du virkelig kjenne på konsekvensene av en fuktig lørdagskveld på byen. Søndagen er preget av hodepine, kvalme og lite energi, for ikke å snakke om den velkjente fylleangsten som kan komme snikende. Og noen ganger er det så ille at det også merkes langt utover mandagen, som om det ikke var en tung dag fra før av. LES OGSÅ: Vin og øl – blir det egentlig krøll? Dehydrering og abstinenser Alkohol er avhengighetsskapende, så når vi drikker alkohol forsøker kroppen å tilpasse seg stoffet, og når du slutter å drikke får du derfor en slags abstinens. Jo mer og jo oftere du drikker, desto mer toleranse utvikler kroppen for stoffet, som kan føre til større reaksjoner når du slutter å drikke, skriver Rustelefonen på sine hjemmesider. I tillegg reduseres kroppens nivå av et hormon som styrer urinmengden, som gjør at du tisser mer, og kroppens væskebalanse blir i ulage.

viking lotto trekning 3

Stedet er ganske anonymt utenfra, men innenfor er det trivelig med et par... Mer Dato for besøk: november 2018 Nyttig? Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter Har vært her flere ganger nå og jeg synes Simsim har bedre sushi enn andre jeg har besøkt i Sandvika. Simsim har ikke så mye plass og det er litt røff innredning, men god sushi som tilberedes mens du venter som også kan tas med... Mer Dato for besøk: oktober 2018 Nyttig? Anmeldt 21. mai 2018 via mobile enheter Bestiller en del takeaway herfra. Maten er stort sett klar på 10-15 minutter. Sushien er god, til en ok pris og ingeferen er nydelig. Dato for besøk: mai 2018 Nyttig? Anmeldt 10. mai 2018 via mobile enheter God sushi, bestilte premium maki pakke. Anbefales til 1 om du er veldig sulten, holder til 2 for som en lett middag... Pris ok Dato for besøk: mai 2018 Nyttig? Anmeldt 18. mars 2018 Bra sushi med hjemmelaget soyasaus. Bitene er passelig store og smakfulle, fisken er fersk og det er bra valuta for pengene. Bruker SimSim mye som overtidsmat, og kan varmt anbefale "Dagens" til kr.

  1. Når startet den kalde krigen
  2. Første konge i norge
  3. Dot fra
  4. Av receiver test 2010