Praktfull lysekrone Med et så fint julepyntet hus, sier det seg selv at det er kjekt å komme på besøk. Og Thor Magne og Arne inviterer gjerne. Over bordet henger en imponerende stor og staselig lysekrone. Over bordet henger en imponerende stor og staselig lysekrone. – Denne lysekronen kjøpte jeg på auksjon fire timer før vi skulle være 8 gjester til lutefiskmiddag. Betingelsen for kjøpet var at den skulle fraktes hjem til oss med en gang, så jeg kunne få hengt den opp i taket før gjestene kom. Arne fikk nesten sammenbrudd når jeg midt i middagsforberedelsene brakte inn lysekronen, opp med stigen og fikk festet en kjetting i taket som kunne holde vekten av lampen. Alt ble klart før gjestene kom. Men det er dyrt å fyre den opp, med 28 av disse lysene svir vi fort opp en tusenlapp. Smart bord. Forvandles fra et kvadratisk bord til et åttekantet med plass til 12 på rekordtid. Spesialtilpasset duk, sydd av svigermor. Populære temafester – Vi liker godt å ha selskap, sier Thor Magne – og 3. juledag har vi temafester.

Pynte til jul 2010 relatif

– Det er det vi har mest av, men det er også en del kobber, gull og noe jordfarger, sier Sandra. Hun sier det for en del år siden var mye kobber. Den fargen, sammen med gull, har hun sett på messer i det siste. – Så det kommer nok tilbake, men det tar litt tid å få jobbet det inn her oppe i Norge, sier hun. – Kongler og granbær ser jeg i utstillingen, men også artisjokk? – Hehe, ja. Det er et artig tilskudd. Det er en dansk designer som har de i sortimentet sitt. Men akkurat hvorfor artisjokk – det har jeg ikke noe svar på. BILDESERIE: Ikke redde for kontraster En annen ting som er i vinden ifølge Sandra, er å mikse metaller. – Vi ser at det er veldig populært å blande tre, glass og metaller. Det er mer i tiden enn før. Hun sier mesteparten av pynten de selger er i klassisk hvitt og sølv. – Det er nok fordi det lenge har vært slik at vi maler vegger og gulv hjemme i lyse farger. Nå ser vi at det blir mer mørke farger hjemme i norske hjem, og da blir det også mer kobber, gull og rustikke farger.

Knarvik senter pyntet til Jul 2016 • Tormod og Belkis Gundersen

pynte til jul 2016

– Det finnes få nybygde eneboliger med så sentral beliggenhet, sier Svein Anders Heggset. Han er en av de som gleder seg til å flytte inn til et liv med komfort, hage og gode solforhold. Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til statistikkformål. Ved å benytte aksepterer du denne bruken. Godta Les mer Privacy & Cookies Policy

Pynte til jul 2016 youtube

pynte til jul 2016 youtube pynte til jul 2013 relatif

Pynte til jul 2016

  • Webcam tromsø
  • Innlevering av bilskilter
  • Ramadan i norge
  • Wenche andersen: Nå har hun ny kjæreste - Se og Hør
  • Fjellheisen tromsø åpningstider
  • Klimaendringer gir mer flått

– Det er en tradisjon at jeg fredag før første søndag i advent pynter på Klepp og Sola, og lørdagen pynter jeg butikken i Sandnes. Deretter går jeg hjem og pynter adventstreet, sier Thor Magne og forsikrer oss om at det er like kjekt hver gang. 1. søndag i advent – Når alt er pyntet hjemme og i butikkene, kan første søndag i advent komme med sine faste poster. Til middagen hos mor og far serveres det sursteik. Vi er en ekte sursteik-familie og det er fast julemeny. Deretter går alle som vil samlet ned i byen for å se når julegranen tennes. Antallet familiemedlemmer varierer fra åtte som er det minste antallet, og oppover. Alle vet hva som skal foregå fra begynnelse til slutt, det er fast meny og faste poster, og alle gleder seg. Litt av et tre! Tidligere år har han ment at det var uaktuelt med noe annet enn en ekte gran, men med allergi mot grantre har det nå endt med et kunstig tre – men det er det ingen som kan se. Når det først skal pyntes, så er det ikke småtterier som skal til. Treet er 3, 60 meter høyt, og har til sammen 4500 lys.

  1. Behandling av kviser
  2. Barn med spisevegring city
  3. Skoleferie oslo 2010 qui me suit
  4. Hvordan varme opp pinnekjøtt i stekeovn
  5. Vanskelig å tisse